Canım bugün maalesef büyük bir korku yaşattı bana miniğim sulu pembe bir kanama yaşadım puan kesildi bebeğimi görmeye gittik çok şükür iyi puan ama düşük tehdidi varCanım bebek ne zaman görünüyor bende yolk gözüktü yuvarlak şekilde kesenin içinde. Senin varsa ultrason resmin atsana birde ramzi teorisi varmış cinsiyet için tahmin edelimHaftaya kalp atışı duyulur dedi bende 28 ine randevu aldm 6+4 olacak o zaman benim diğer doktorum bu cuma için çağırdı oda tam 6 haftalıkken acaba cuma gitsem kalp atışı duyar mıyım vajınal
İnşallah birşey olmaz canm bol bol dinlen kendini yormaCanım bugün maalesef büyük bir korku yaşattı bana miniğim sulu pembe bir kanama yaşadım puan kesildi bebeğimi görmeye gittik çok şükür iyi puan ama düşük tehdidi var
bebişimiz burda bal bakalım erkekmi kızmı Karın ultrasonuİnşallah birşey olmaz canm bol bol dinlen kendini yorma
Senin minnoş sağdan gelmiş yani kız oluyormuş bakalım tutacak mı
Maşallah Allah bağışlasın... İnşallah Allah bize de böyle göstermeyi nasip eder. Benim 16 mayısta transferim oldu pazartesi günü 11. Gün belli olacak. inşallah bize de evlat kokusu nasip eder rabbim
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen inşallah hiçbir şey olmazCanım bugün maalesef büyük bir korku yaşattı bana miniğim sulu pembe bir kanama yaşadım puan kesildi bebeğimi görmeye gittik çok şükür iyi puan ama düşük tehdidi var
Allah herkesin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Bende Pazartesi kan vericem. Çok heyecanlıyım canlarımm. İlk denemem tüp bebekte. Aşılamalarım olumsuzdu. Bu Arada mide ekşimesi yanması yaşayan var mı 5. Günlerinde. Yoksa kendimizi mi dinliyoruzMaşallah Allah bağışlasın... İnşallah Allah bize de böyle göstermeyi nasip eder. Benim 16 mayısta transferim oldu pazartesi günü 11. Gün belli olacak. inşallah bize de evlat kokusu nasip eder rabbim
Allah herkesin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Bende Pazartesi kan vericem. Çok heyecanlıyım canlarımm. İlk denemem tüp bebekte. Aşılamalarım olumsuzdu. Bu Arada mide ekşimesi yanması yaşayan var mı 5. Günlerinde. Yoksa kendimizi mi dinliyoruz
Bugün bende uykusuzluk ve mide bulantısı başladı yanlız değilsin canımAllah herkesin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Bende Pazartesi kan vericem. Çok heyecanlıyım canlarımm. İlk denemem tüp bebekte. Aşılamalarım olumsuzdu. Bu Arada mide ekşimesi yanması yaşayan var mı 5. Günlerinde. Yoksa kendimizi mi dinliyoruz
Allah herkesin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Bende Pazartesi kan vericem. Çok heyecanlıyım canlarımm. İlk denemem tüp bebekte. Aşılamalarım olumsuzdu. Bu Arada mide ekşimesi yanması yaşayan var mı 5. Günlerinde. Yoksa kendimizi mi dinliyoruz
Bugün bende uykusuzluk ve mide bulantısı başladı yanlız değilsin canımAllah herkesin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Bende Pazartesi kan vericem. Çok heyecanlıyım canlarımm. İlk denemem tüp bebekte. Aşılamalarım olumsuzdu. Bu Arada mide ekşimesi yanması yaşayan var mı 5. Günlerinde. Yoksa kendimizi mi dinliyoruz
Gözün aydın canım bu ağrılar çok normal bir çoğumuzda oldu zamanla azalıyor sen ilaçlarını düzgün kullan bol bol dinlenHerkese merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum herkese hamilelik bekleyenlerin Allah gönlüne göre versin insallah hamişler saglıkla kucagınıza alınbenim 2.tüp bebek maceram geçen hafta çarşamba 5.gün embiriyosu yerleştirilmesitle başladı. Çarşambayıda sayarsak üzerinden 6 gün geçti bu sabah çok feci kaşıntı ve alerjiyle uyandım acile gittik kan testi vs derken kanda gebelik çıktı 26.10. Normalde biraz beklemem gerekiyordu dr da dogruladı fakat karnımda alt karında bir ağrı var belimde de deneyimli olanlar sizce normal mi bişey olcak diye cok korkuyorum. 4 senelik bebelik serüvenimde ilk pozitif insan inanamıyor hiç hamilelik olmadı başarısız 2 aşılama ve 1 tüp bebek 2.tüp bebekte tuttu ve cuma testi tekrarlayacagjz umarım artar dua edin ağrılar normal mi ? Yard olursanız sevinirim sevgiler ❤
17sinde 2 adet dondurulmuş 5. Gün blastotist le transfer yapıldı. Ara ara kaşık ağrılarım oluyo, bazen iğne batması tarzında şeyler. İki gündür reflü tarzı mide ekşimesi ve bugün ağzımın tadı çok acı. Bulantım Yok. Vallahi canım İnsan isteyince kendinde bütün belirtileri buluyo. Kolum ağrısın diye düşününce kolumuz ağrır mı ki bilemiyorum çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırız bizdeBugün bende uykusuzluk ve mide bulantısı başladı yanlız değilsin canımsendemi 16 mayısta tranfer oldun
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine belki de şu an ikizlerine hamişsin17sinde 2 adet dondurulmuş 5. Gün blastotist le transfer yapıldı. Ara ara kaşık ağrılarım oluyo, bazen iğne batması tarzında şeyler. İki gündür reflü tarzı mide ekşimesi ve bugün ağzımın tadı çok acı. Bulantım Yok. Vallahi canım İnsan isteyince kendinde bütün belirtileri buluyo. Kolum ağrısın diye düşününce kolumuz ağrır mı ki bilemiyorum çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırız bizde
İnşallah ikimizde iyi haberler alırız canımcımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine belki de şu an ikizlerine hamişsin
İnşallah ikimizde iyi haberler alırız canımcım
ALanya varantalyada yaşıyan varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?