2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Benim 20 nisan transfer tarihiydi, 9 mayista gittik ilk kontrole kese gorundu cok sukur. simdi 16 mayista yani 2 gun sonra gidecegiz, bakalim insallah kalp atisini da duyariz :) erken mi olur bilmiyorum gerci, 6 haftalik olacagim

Selam kızlar. Maşallah bu topik başarılı transferlerle dolu. Nazar değmesin:nazar:
Ben de 2020de anne olacam inşallah ama daha yolun çok başındayım. önce haziran gibi tüplerimin alınması gerek. En erken temmuzda başlarım tüp bebeğe. .inşallah ben de aranıza en kısa zamanda katılabilirim. Hepinize sağlıklı gebelikler ve bebişler diliyorum

Bende iyim bel ağrım var biraz ama ıyız sukur pazartesi kontrol var sukur Rabbım ınslalah iyi sonuçlar alırız hep beraber 🤗❤️

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi oldum. 7. Hafta estrofem kullanıyorum ve korkuyorum ilacın yan etkilerinden. Benim ile aynı durumda olup bu ilacı kullanan var mı.?varsa ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz.

Benim 20 nisan transfer tarihiydi, 9 mayista gittik ilk kontrole kese gorundu cok sukur. simdi 16 mayista yani 2 gun sonra gidecegiz, bakalim insallah kalp atisini da duyariz :) erken mi olur bilmiyorum gerci, 6 haftalik olacagim
Maşallah gözün aydın olsun canım

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi oldum. 7. Hafta estrofem kullanıyorum ve korkuyorum ilacın yan etkilerinden. Benim ile aynı durumda olup bu ilacı kullanan var mı.?varsa ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz.
Bende kullanıyorum canım 5+2 deyim bugüne kadar günde 3kullandım bugünden sonra 2 ye düşürdü drum ne kadar devam eder bilmiyorum drun kullan diyorsa sıkıntı yok

Back
X