Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferin ne zaman oldu cnmMerhaba kızlar benimde ilk muane 20 Mayıs ❤
29 Nisa’n canım aslında 18 i dedi dr ama ben 2 gün daha uzattım görünsün diyeTransferin ne zaman oldu cnm
Cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum umarım öyledirGayet normaldir hic korkma tutunma agrilaridir
Inslalah canım Rabbım herkes nasıp etsin hayırlı evlatlarDegerin cok guzel gidiyor görürsün
Iyiyiz cok şükür zaman gecmiyor bi türlükızlar nasılsınız
Geçmez bekliyoruz yaIyiyiz cok şükür zaman gecmiyor bi türlü
Maşallah gözün aydın olsun canımBenim 20 nisan transfer tarihiydi, 9 mayista gittik ilk kontrole kese gorundu cok sukur. simdi 16 mayista yani 2 gun sonra gidecegiz, bakalim insallah kalp atisini da duyariz :) erken mi olur bilmiyorum gerci, 6 haftalik olacagim
Maşallah inşallah sırayla hepimiz görürüzKizlarrrrr bebisimi gördüm tek kese kalbide atıyor maşşallah tam 6 haftaligiz
Bende kullanıyorum canım 5+2 deyim bugüne kadar günde 3kullandım bugünden sonra 2 ye düşürdü drum ne kadar devam eder bilmiyorum drun kullan diyorsa sıkıntı yokKızlar dondurulmuş embriyo transferi oldum. 7. Hafta estrofem kullanıyorum ve korkuyorum ilacın yan etkilerinden. Benim ile aynı durumda olup bu ilacı kullanan var mı.?varsa ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz.