2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Benim son adet tarihim 7 Nisan transfer 26 Nisan üç tane 5.gün donmuş blastokist kondu. Sabah aç karnına troit ilacım var eutrox günde iki kere şeker ilacı matofin İki tane estrofem. Aspirin. Flattro (vitamin) kan sulandırıcı iğne günde bir kez iki tane progestan iğne birde bende Akdeniz ateşi hastalığı var günde üç tane de onun için hap alıyorum

Bende çookk şükür kesemi gördüm bugün sat a göre 4+5 kese ölçüme göre 4+4 çok şükür uyumlu🙏6205 bhcg ile karından gördük minik kesemizi 10 gün sonra tam 6 haftalıkken ikinci kontrolümüz olacak 😊
Ay canım çok sevindim sukur rabbime ınslalah bende hayırlıca görürüm pazartesi benim de kontrol ❤️

Bende çookk şükür kesemi gördüm bugün sat a göre 4+5 kese ölçüme göre 4+4 çok şükür uyumlu🙏6205 bhcg ile karından gördük minik kesemizi 10 gün sonra tam 6 haftalıkken ikinci kontrolümüz olacak 😊
Maşallah süphanallah canım oldu bak çok şükür darısı kalp Atışına inşallah 💓

Üç gündür sancım vardı bugün çoğalınca korktum acile gittim kızlar üçüzlerim olacak inşallah herşey yolunda idrar yolu enfeksiyonu varmış iyiki gitmişim ilaç verdi Dr haftaya kalp atışı için gidicem inşallah
Ayyy maşallah canım sağlıkla gelsinler bebisler 👶👶👶

Üç gündür sancım vardı bugün çoğalınca korktum acile gittim kızlar üçüzlerim olacak inşallah herşey yolunda idrar yolu enfeksiyonu varmış iyiki gitmişim ilaç verdi Dr haftaya kalp atışı için gidicem inşallah
Bhcg değerlerin nasıldı canım paylaşırmısın

Maşallah canım sağlıkla gelsinler

Back
X