2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Senin kaç tane koydular canım aslında çoğu zaman kan sonucuyla çokta bağlantılı olmuyor
Benim 1 tane koydular ama son değer artışından sonra tüp bebek doktorum ikiz olabilir dedi 1 günde 2876 dan 6200 e cıktı benım sabah ilk gittiğimde kese görünmedi vajinal o yuzden test istemişti burdaki doktorum tüp bebek doktoruma da söyleyince ikiz olabilir aslında keseyi görmesi gerek dış gebelik olsa bile bu kadar artış olmaz başka birşey olmalı demişti istanbul a gidecektm tüp bebek doktoruma. öğleden sonra karından bakıdı başka bir cihazla o zaman kese görebildim 😊 rabbim sağlıklısını hayırlısını versin canım tek olsun 😊sende sağlıkla büyütür kucağına alırsın inşallah🙏 benim babam ikiz ondan acaba mı dedim haftaya netleşir😀

Dün gözümden kaçmış yazın sağolasın canm ne kadarlık oluyorsun görürsün ben erken gittim biraz bhcg çok yükseklerde benm o yuzden dayanamadm 😀
Benimde 16 gün 1000 aşmış demişti büyük ihtimal şimdi daha arttı hayırlıca ınslalah pazartesi bizde görürüz biraz bel ağrım var sen de de oluyor mu

Benim 1 tane koydular ama son değer artışından sonra tüp bebek doktorum ikiz olabilir dedi 1 günde 2876 dan 6200 e cıktı benım sabah ilk gittiğimde kese görünmedi vajinal o yuzden test istemişti burdaki doktorum tüp bebek doktoruma da söyleyince ikiz olabilir aslında keseyi görmesi gerek dış gebelik olsa bile bu kadar artış olmaz başka birşey olmalı demişti istanbul a gidecektm tüp bebek doktoruma. öğleden sonra karından bakıdı başka bir cihazla o zaman kese görebildim 😊 rabbim sağlıklısını hayırlısını versin canım tek olsun 😊sende sağlıkla büyütür kucağına alırsın inşallah🙏 benim babam ikiz ondan acaba mı dedim haftaya netleşir😀
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tek çift hiç fark etmez yeterki sağlıklı olsunlar

Tam 3
Yatiyormusun peki dışarı falan çıkıyormusun
Tabiki canm ben transferin 8.günü olumlu sonucu aldım ondan sonra eskisi gibi devam cıkıyorum geziyorum araba kullanıyorm sadece yorulunca dışarıda fln evde dinleniyorm süpürge harici de işlerimi yapıyorum yemek vs her şey süpürge benim karnımı normalde de çok zorlar ağrır o yuzden 😊

Tabiki canm ben transferin 8.günü olumlu sonucu aldım ondan sonra eskisi gibi devam cıkıyorum geziyorum araba kullanıyorm sadece yorulunca dışarıda fln evde dinleniyorm süpürge harici de işlerimi yapıyorum yemek vs her şey süpürge benim karnımı normalde de çok zorlar ağrır o yuzden 😊
Ya annem geldi beni kaldırmıyor yatak açtı 😏arada dolaşıp geliyoruz yoruluyorum bacağım agrıyor arada 🙄

kizlar selam ben de 6+2'deyim, tam 6 haftalikken yani 2 gun once gittik ve kalp atisini duyduk cok sukur :dua: bebegim 4 mm'ymis suan yaa ne kadar kucuk kurban olurum kalbini de olusturmus pit pit atiyor :KK200: allahim burdaki herkese nasip etsin insallah. bu arada yazilanlari okudum estrofeme ben de devam ediyorum. diger kontrolumuz 8. haftada yani 2 hafta sonra, nasil zaman gececek bilmiyorum. ara ara lekelenme oluyor bende ama doktorum normal dedi. insallah hersey boyle guzel devam eder hepimiz icin.

bu arada beta hcg degeri cok yaniltici olabiliyor, yani benim transferden sonra 10. gun kan testim 977, 12. gun 3061 cikmisti herkes kesin ikiz dedi ama tek kese gorundu.

6+6 dayız bu hafta kuyruk sokumu ağrım oluştu birazda halsizlik dışında bi şikayetim yok çok şükür herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar

6+6 dayız bu hafta kuyruk sokumu ağrım oluştu birazda halsizlik dışında bi şikayetim yok çok şükür herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar
Canım bebek ne zaman görünüyor bende yolk gözüktü yuvarlak şekilde kesenin içinde. Senin varsa ultrason resmin atsana birde ramzi teorisi varmış cinsiyet için tahmin edelim😊Haftaya kalp atışı duyulur dedi bende 28 ine randevu aldm 6+4 olacak o zaman benim diğer doktorum bu cuma için çağırdı oda tam 6 haftalıkken acaba cuma gitsem kalp atışı duyar mıyım vajınal

Maşallah canım gözün aydın
Sağol canm yaa ultrason görüntüsü çookk tatlııı😊😊 bir de ramzi teorisi varmış 6 7 8 haftalık ultrason görüntüsünde karından bakılınca bebek keseye sol üst veya alttan girmişse erkek sağ üst veya alttan girmişse kız oluyormuş😀 senin daha küçükken sanırım birtek yolk keseleri görünüyor ama bebekse görünen biri sağ biri sol yani bir kız bir erkek😊😊

Sağol canm yaa ultrason görüntüsü çookk tatlııı😊😊 bir de ramzi teorisi varmış 6 7 8 haftalık ultrason görüntüsünde karından bakılınca bebek keseye sol üst veya alttan girmişse erkek sağ üst veya alttan girmişse kız oluyormuş😀 senin daha küçükken sanırım birtek yolk keseleri görünüyor ama bebekse görünen biri sağ biri sol yani bir kız bir erkek😊😊
Bebekler canım ultrasonda öyle çıkmış kalp atımlarınıda gördük çok şükür üçü aynı anda sığmadı ekrana hamd olsun veren rabbime

Back
X