Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac günün oldu ben 12 gunde yaptim boyle cikti cok net gözün aydinArakadaşlar bugün dayanamadım test yaptım. 17sinde 5. Gün dondurulmuş blastotist transferi. Toplamadan bir ay geçti ohss olduğum için dondurmuştuk. Lütfen acil cevap![]()
Ben orda 2.çizgiyi görüyorummmm ❤Arakadaşlar bugün dayanamadım test yaptım. 17sinde 5. Gün dondurulmuş blastotist transferi. Toplamadan bir ay geçti ohss olduğum için dondurmuştuk. Lütfen acil cevap![]()
İnsallah en güzel haberleri alırsın benimde 5.gün embiriyosu bugün 6.günümdü aslında ereken tesadüf öğrendim gebelik çıktı darısı basına olsun senin ve tüm isteyenlerinnnn aminnnBenim daha transfer günü dahil 5. Günüm. Ama çoğul olabilir. 2 embriyo transferiydi. 5. Gün embriyosu. Kan verdim şimdi sonuç 1 -1 buçuk gibi çıkacak dua edin![]()
Amin inşallahh kan sonucunu alınca yazıcam avare avare geziyoruz arabayla. Bir saat bile geçmek bilmiyorİnsallah en güzel haberleri alırsın benimde 5.gün embiriyosu bugün 6.günümdü aslında ereken tesadüf öğrendim gebelik çıktı darısı basına olsun senin ve tüm isteyenlerinnnn aminnn
Hadi insallah alir almaz yaz bizeBenim daha transfer günü dahil 5. Günüm. Ama çoğul olabilir. 2 embriyo transferiydi. 5. Gün embriyosu. Kan verdim şimdi sonuç 1 -1 buçuk gibi çıkacak dua edin![]()
Bence kesin var ben 12 inci gün yaptim böyle çıktı kan verdim 266 ciktiBenim daha transfer günü dahil 5. Günüm. Ama çoğul olabilir. 2 embriyo transferiydi. 5. Gün embriyosu. Kan verdim şimdi sonuç 1 -1 buçuk gibi çıkacak dua edin![]()
Cok iyi yani cok erken yaptın gözün aydın cok sevindimmKızlar 18 çıktıı❤❤❤ Şimdilik mutluyum ama Pazar daha da netleşecek. Şoktayımm
Doktorumla konuştum Pazar’a kadar kanaman falan olmazsa herşey yolunda giderse kan verelim yine dedi. O zaman net sevinelim dedi. Allah isteyen herkese nasip etsin canlarım çok sağolunCok iyi yani cok erken yaptın gözün aydın cok sevindimm![]()
ALanya var
Hadi inşallahDoktorumla konuştum Pazar’a kadar kanaman falan olmazsa herşey yolunda giderse kan verelim yine dedi. O zaman net sevinelim dedi. Allah isteyen herkese nasip etsin canlarım çok sağolun❤
Canım benim darısı sana Dua ediyorumHadi inşallahmutlu haberlerle gel
Canım benim darısı sana Dua ediyorumSeninde güzel haberlerini bekliyoruz. ❤
Zaten İnan ki erken benim tesadüf çıktı. Biraz daha bekle ve kötü düşünme. Çok zor biliyorum ama lütfen kötü düşünmeBen tahlil yapmaya korkuyorum ya bebeğim benimle değilse![]()
Antalya’ya gidiyorum ben canımyakınız canım tedavi için antalya merkeze mi geliyrsun yoksa alanyadada varmı
Antalya’ya gidiyorum ben canım