Çoook tesekkür ederimmm deneyeceğimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook tesekkür ederimmm deneyeceğimm
Benim doktorum kalp atışı duyunca tahlil istiyoruz tam kan dedi o yuzden daha yaptırmadım bılmıyorum eksik vs var mı ama decavit içiyorum ben uzun süredir bütün vitamin mineral vs içeriyor. salı günü gideceğim bakalm 6+4 oluyorum kalp atışı duyarım inşallah pazartesi gitmiştim ben yolk kese oluşmuştunasilsiniz kizlar hersey yolunda mi? kontrol tarihleriniz ne zamanbenim pazartesi gunu doktor randevum var en son 13 gun once gitmistik kalp atisini duymustuk cok sukur. simdi yaklasik 8 haftalik falan olacak minigim
herkese saglikli hayirli hamilelikler diliyorum simdiden.. bu arada icinizde demir eksikligi olan var mi? bende d vitamini eksikligi cikti doktorum takviye vitamin verdi. tam kan sayiminda da demire bakmayi unutmuslar ama bende hep eksikti ztn. hamilelikte de bebek aliyomus vucuttaki demiri diyolar. demir takviyesi aliyosaniz ne aliyorsunuz?
bir de mide bulantilari baslayan var mi? ben kokulara karsi cok hassasim bazen yemeklerden midem bulaniyor.. ama cok sukur simdiye kadar cikarmadim insallah boyle hafif devam eder.
Benim 28 i salı günü randevum herhangi bir eksiklik yok sanırım uyarı yada takviyede bulunmadılar henüz bulantisiz devam ediyoruz bizde çok şükür bazı kokular aşırı iğrenç gelsede henüz bulanma gibi bir sorunum olmuyor herkese sağlıklı hamilelik dilerimnasilsiniz kizlar hersey yolunda mi? kontrol tarihleriniz ne zamanbenim pazartesi gunu doktor randevum var en son 13 gun once gitmistik kalp atisini duymustuk cok sukur. simdi yaklasik 8 haftalik falan olacak minigim
herkese saglikli hayirli hamilelikler diliyorum simdiden.. bu arada icinizde demir eksikligi olan var mi? bende d vitamini eksikligi cikti doktorum takviye vitamin verdi. tam kan sayiminda da demire bakmayi unutmuslar ama bende hep eksikti ztn. hamilelikte de bebek aliyomus vucuttaki demiri diyolar. demir takviyesi aliyosaniz ne aliyorsunuz?
bir de mide bulantilari baslayan var mi? ben kokulara karsi cok hassasim bazen yemeklerden midem bulaniyor.. ama cok sukur simdiye kadar cikarmadim insallah boyle hafif devam eder.
Ay umarım vakit geçirmek için sabahtan beri uyuyorum. Ben de ikinci kez güzel haberlerle gelirim inşallahBen ilk 6.gün yaptım gayet net çıkmıştı 8.gün yaptığımda silik çıktı senin gibi aynı şeyi düşündüm bende çok korktum ama bak çok şükür üçüzlerimle büyüyoruz sabırla kan vereceğin günü bekle canım
İnşallah canım Adet sancısını yaşadınız mı sizde son zamanlardaAynen Canım için rahat olsun bebeğini üzme boşuna ne olursa olsun şuan seninleSağ Salim. Alırsın inşallah sende kucağına
![]()
Evet kısa süren adet sancıları yaşadım bende ama öyle kivrandiran cinsten degil ara ara geliyordu hemen geçiyordu bide ani bıçak saplanmış gibi aynı noktada acı oluyorduİnşallah canım Adet sancısını yaşadınız mı sizde son zamanlarda![]()
Evet beni de kıvrandırmıyor ama adet sancın şiddetlenmeden önce ara ara girer ya alt karın bölgende. Öyle bi ağrı. İnşallah güzel sonuçlanır canım benimEvet kısa süren adet sancıları yaşadım bende ama öyle kivrandiran cinsten degil ara ara geliyordu hemen geçiyordu bide ani bıçak saplanmış gibi aynı noktada acı oluyordu
Insallah morelini cok yuksek tut cunku morel cok önemli bu dönemdeEvet beni de kıvrandırmıyor ama adet sancın şiddetlenmeden önce ara ara girer ya alt karın bölgende. Öyle bi ağrı. İnşallah güzel sonuçlanır canım benim![]()
Teşekkür ederim canımInsallah morelini cok yuksek tut cunku morel cok önemli bu dönemde
O bende de çok oldu canım daha yeni yeni bitiyor sancılar bunların hepsi normal rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahAy umarım vakit geçirmek için sabahtan beri uyuyorum. Ben de ikinci kez güzel haberlerle gelirim inşallahAdet sancım var biraz da oda çok etkiledi sanırım.
Ay İnşallah canım ya sağolasınO bende de çok oldu canım daha yeni yeni bitiyor sancılar bunların hepsi normal rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Niye ilac veremediler bu donemde kullanilacak ilaclr var.. ben alerjik bir insanim.mesela doktorum alerji hapini istedigun gibi icebilirsin hic sorun yok dediSelam kızlar bugün beta testim yenilenceki ilk 26 idi şimdi 78 çıktı dr gayet iyi dedi fakat kaşıntıma çare bulamadılarmsaç diplerimsen kulak içi gözlerim el kol bacak kasınmaktan ölcem ilaç veremediler böyle bi duumla karsılasan gören duyan var mı önerebilecrğiniz ne var çıldırcam kaşınmaktan![]()
Ayniyiz herhalde benimde p.tesi kontrolum varnasilsiniz kizlar hersey yolunda mi? kontrol tarihleriniz ne zamanbenim pazartesi gunu doktor randevum var en son 13 gun once gitmistik kalp atisini duymustuk cok sukur. simdi yaklasik 8 haftalik falan olacak minigim
Bana vermedi bebek çok yeni 8 hafta olmadan müdahale edemeyiz vücutta döküntü yok anlık kasıntı durmadan bugün baktı antiseptik gibi bi tedavi adı söyledi hatta ilk gebeliğimi alerjiyle öğrendim 1 serum taktılar 2.serum ilaçlıymıs takmadı acil servis. Bana neden hap falan vermediler ki yaNiye ilac veremediler bu donemde kullanilacak ilaclr var.. ben alerjik bir insanim.mesela doktorum alerji hapini istedigun gibi icebilirsin hic sorun yok dedi
Lercan canımm çok sevindimPazartesi gününr kadar dayanamayıp test yaptımHAMİŞİİİİMMMM 
şükürler olsunnnnn rabbimm
Çok teşekkür canımmm beraber kucağımıza alırız inşallahLercan canımm çok sevindim ❤❤❤ Allah devamını getirmeyi, sağ Salim bebişini kucağına almayı nasip etsin canım benim. Testimi paylaştığımda seni üzmekten korkmuştum. Ama bak sende aldın güzel haberleri❤![]()
İnşallah canımm inşallahÇok teşekkür canımmm beraber kucağımıza alırız inşallah![]()