2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Evet canim sol tarafimda oluyor batma gibi. Doktoruma sordum, yanlış pozisyonda oturmaktan dedi. Dik oturmaya calisicaksin hatta sirtini geriye doğru acarak oturacaksın arkana minder koyup o zaman geçiyor... benim 2-3 haftadir geceleri ellerim uyusuyor sabahlari kalkinca da bileklerim ve basparnaklarim da agri oluyor ozellikle belli hareketleri yaparken, corap giymek gibi vs. Karpal tunnel sendromu dediler, gecmesini bekliyorum insallah gecer ödemden de oluyormus

Geçmiş olsun canım geceleri ellerimde benimde uyuşma var ama parmaklarımda ve bileklerimde bişey yok
Ödemden oluyorsa tussuz ve bol su içmen gerekiyor canım

İyi akşamlar kızlar
Göğüs altında özellikle sağ tarafta ağrı bende de var kaburgalarımda çok şiddet oluyor oturmak çok zor çoğul oldukları için normal dedi Dr
Bugün ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu yapıldı yarın ikinci olacak inşallah
Bu güne getiren rabbime hamd olsun inşallah en az 30 oluruz

Arkadaşlar transferin kaçıncı günü kese için gittiniz birde karından mı , vagşnal mı ultrason a baktırdınız

Kizlar evde kalorifer böceği oluyor da, evi ilaclatmak istiyorum kokusuz ilaclar var ya. Bi zarari olur mu bilemedim simdi ne dersiniz ?

Arkadaşlar transferin kaçıncı günü kese için gittiniz birde karından mı , vagşnal mı ultrason a baktırdınız

Transferin 7.günü pozitifi aldım. Değerim 138di.
Transferin 14. Günü keseyi gördük karından. Daha net görünsün istersen vajinal bakılıyor. Net görelim istediğim için bi de vajinal baktırmıştım aynı gün.

İyi akşamlar kızlar
Göğüs altında özellikle sağ tarafta ağrı bende de var kaburgalarımda çok şiddet oluyor oturmak çok zor çoğul oldukları için normal dedi Dr
Bugün ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu yapıldı yarın ikinci olacak inşallah
Bu güne getiren rabbime hamd olsun inşallah en az 30 oluruz
İnşallah 30 u da gecersin canım 🙏🏼🙏🏼 Ne kadar gec o kadar iyi, güzel haberlerini bekliyorum

Gogus kafesinim orada benimde agrim var feci bir sekilde hem kaburgam agriyor hemde safra kesemde tas cikti benim o da sorun yaratiyor. Birde feci sirt agrilarim var.

Kalorifer bocegi icin raid im bocek yemleri var camasir makinesi arkasina lavabo altina falan atin 3 ayda bir degistirin kurtuluyorsunuz baya iyi oluyor. Ilaclatmakla falan ugrasmiyorsunuz temiz is.

Hanımlar bebişler nasıl sizler nasılsınız burası pek sakin 😊 alışverişler nasıl hazırlıklar bitiyor mu 🌸
Benim ikizlerim iyiler 😂😂 tekme atıp duruyorlar :emir_bebek: :emir_bebek: kızım müziği seviyor oğlum çok tepki vermiyor müzikte
24 haftasında kızım 600 gram oğlum 570 gram hemen hemen aynı kilo be uzunluktalar
Senin bebişler ne yapıyor nasıl gidiyor

Benim ikizlerim iyiler 😂😂 tekme atıp duruyorlar :emir_bebek: :emir_bebek: kızım müziği seviyor oğlum çok tepki vermiyor müzikte
24 haftasında kızım 600 gram oğlum 570 gram hemen hemen aynı kilo be uzunluktalar
Senin bebişler ne yapıyor nasıl gidiyor
oyy maşallah hep böyle birbirine yakın büyüsünler ikiside sağlıkla gelişsin 🙏 benim oğlumda çok şükür iyi dün kontrolümüz vardı 26+0 813 gr olmuş 👶 şeker yüklemesi yapıldı bir sıkıntı yok çok şükür protein kaçağından şüphelendik ondada sıkıntı çıkmadı. Ayrıntılı ultrasonda beyinde sol koroid pleksusta 2 adet kist izlenmişti o hala duruyor doktor kapanır dedi bakalım onuda atlatırsak bir oh çekip doğumu bekleyeceğiz 😍

oyy maşallah hep böyle birbirine yakın büyüsünler ikiside sağlıkla gelişsin 🙏 benim oğlumda çok şükür iyi dün kontrolümüz vardı 26+0 813 gr olmuş 👶 şeker yüklemesi yapıldı bir sıkıntı yok çok şükür protein kaçağından şüphelendik ondada sıkıntı çıkmadı. Ayrıntılı ultrasonda beyinde sol koroid pleksusta 2 adet kist izlenmişti o hala duruyor doktor kapanır dedi bakalım onuda atlatırsak bir oh çekip doğumu bekleyeceğiz 😍

Protein kaçağından neden şüphelendiniz canim ?

Protein kaçağından neden şüphelendiniz canim ?
sağlık ocağında aile hekimim idrar testi istemişti orda şüpheli çıkmış bende kontrole gidince söyledim bazen eser miktarda cıkabılır dedi kendisi tahlil istedi çünkü şimdiye kadar da hep yapıldı hastanede hiç öyle birşey yoktu sağlık ocağında öyle cıktı. Ama çok şükür yokmuş😊

Aynen bacimm cakisiyom
Agirlastim diye hareketlerini kisitlama bende oyle diyodum ama o agirlasma bisey degilmis. Her gecen gun zorlasiyor 23 ten sonra
calisiyommm e yürüyerek gidip gelmeye calisiyommm ikiz olunca baya zorlanıyor ama çalışabilir kadar devam edicem 32 haftaya kadar fakat genelde Tub bebekler 6 aylık doğabikiomus çok korkuyor büyüzden sağlıklı beslenip ama sürekli hasta okuyorum benn

Ben 6 mayısta transferim gerçekleşti 17 sinde muayeneye gittim kasık ağrım çok fazla diye kistlerim vardı diye karından göremedi keseleri vajinal ultrasonla gözüktüler aynı gün

Agirlastim diye hareketlerini kisitlama bende oyle diyodum ama o agirlasma bisey degilmis. Her gecen gun zorlasiyor 23 ten sonra
Benim iştahım fena açık mide yanmam olmasa her daim yemek yiyebilecek durumdayım 😅neden böyle oldum anlamadım evde yürüyüş yapıyorum bari biraz kalori yakayım diye diğer türlü hımbıl hımbıl oturuyorum oturduğum yerden de kalkamıyorum

Back
X