2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Benim iştahım fena açık mide yanmam olmasa her daim yemek yiyebilecek durumdayım 😅neden böyle oldum anlamadım evde yürüyüş yapıyorum bari biraz kalori yakayım diye diğer türlü hımbıl hımbıl oturuyorum oturduğum yerden de kalkamıyorum

Mide yanmasi ilac kullanin ben ilaca basladigimden beri acayip rahatim. Abur cubur yerinede salatalik elma falan boyle seyelr yiyin

Aynen bacimm cakisiyom

calisiyommm e yürüyerek gidip gelmeye calisiyommm ikiz olunca baya zorlanıyor ama çalışabilir kadar devam edicem 32 haftaya kadar fakat genelde Tub bebekler 6 aylık doğabikiomus çok korkuyor büyüzden sağlıklı beslenip ama sürekli hasta okuyorum benn
Ben 25 haftalığım tam çalışıyor olman inan çok güzel bi gareketin var demektir. Ben hep evdeyim bir de oğlum var ev işi kilo almama engel olamıyo ne yazıkki nerde hareket orda bereket

Mide yanmasi ilac kullanin ben ilaca basladigimden beri acayip rahatim. Abur cubur yerinede salatalik elma falan boyle seyelr yiyin
Raneks adında bi hap verdi doktorum onu kullanıyorum haftada 2 kez kullanınca rahat geçiriyodum günleri ama artık yetmiyo 3 e çıksrıcam sanırım . O gaviscon reneler de bende işe yaramıyo anlık olarak geçiyo bi süre sobra yanmaya devam

Raneks adında bi hap verdi doktorum onu kullanıyorum haftada 2 kez kullanınca rahat geçiriyodum günleri ama artık yetmiyo 3 e çıksrıcam sanırım . O gaviscon reneler de bende işe yaramıyo anlık olarak geçiyo bi süre sobra yanmaya devam

Hersabah ac karnina panpas iciyorum. Ona basladigimdan beri iyiyim ekstra bisey olursa gaviscon advance

Ben 25 haftalığım tam çalışıyor olman inan çok güzel bi gareketin var demektir. Ben hep evdeyim bir de oğlum var ev işi kilo almama engel olamıyo ne yazıkki nerde hareket orda bereket
Aslında çalışmam rağmen 5 kilo almıştım 2 gün önce hastalandimm istifa karın ağrısı aldım kiloları 2 günde vermiştim yazık yavruları aç kaldı die şimdi de yiyomm ama çalışmak gerçekten iyi evde duran bütün gün yatarım galiba hafta sonları kalamiordum yataktan

Aslında çalışmam rağmen 5 kilo almıştım 2 gün önce hastalandimm istifa karın ağrısı aldım kiloları 2 günde vermiştim yazık yavruları aç kaldı die şimdi de yiyomm ama çalışmak gerçekten iyi evde duran bütün gün yatarım galiba hafta sonları kalamiordum yataktan
Bi de evde hantallaşıyo insan işyerinde bir iki. Muhabbet edersin açılırsın en kötü . 😂5 kilo ne güzel ben 10 aldım bakalım daha ne kadar yolum var

arkadaşlar bebiş için hazırlığa başladınız mı ?? neler aldınız ? kaçar tane aldınız ?? bizde 23 haftalıyız daha hiçbir sey almadım ???

Kızlar bende 23. Haftadayım ikizlerimle. 12 kilo aldım. 50 kiloyla hamile kaldığım için doktorum senin biraz kilo almanı istiyorum dediği için çok dikkat etmiyorum. Ama karnım 8 aylık tek gebelik gibi. 3 hafta önce bebekler 270-290 gramlardı. 5 gün sonra kontrolüm var ve umarım 500 üzeri çıkarlarda bu karnımın halini bişeyler açıklar😂 alışveriş konusunda beşik, bebek arabası ve oto koltukları kaldı sadece. Geri kalan herşeyi hemen hemen bitirdik. Geçen hafta çok sırt ağrılarım vardı ama bi kaç cm yüksek topuk dik durma ile çözdüm bu sorunu. Otururken de geriye doğru yaşlanıyorum tabii

Mide yanmasına gelince felaket zorlanıyorum. Gece uykularımdan uyanıyorum ama ilaç kullanmak istemediğimden direniyorum şimdilik🙋🏻‍♀️

Kızlar bende 23. Haftadayım ikizlerimle. 12 kilo aldım. 50 kiloyla hamile kaldığım için doktorum senin biraz kilo almanı istiyorum dediği için çok dikkat etmiyorum. Ama karnım 8 aylık tek gebelik gibi. 3 hafta önce bebekler 270-290 gramlardı. 5 gün sonra kontrolüm var ve umarım 500 üzeri çıkarlarda bu karnımın halini bişeyler açıklar😂 alışveriş konusunda beşik, bebek arabası ve oto koltukları kaldı sadece. Geri kalan herşeyi hemen hemen bitirdik. Geçen hafta çok sırt ağrılarım vardı ama bi kaç cm yüksek topuk dik durma ile çözdüm bu sorunu. Otururken de geriye doğru yaşlanıyorum tabii
Oy masllah baya kilo almisim benzeyen kilolu oldum için doktorum baya dikkat ettirip bana 5 kilo bile fark etdi bendee

arkadaşlar bebiş için hazırlığa başladınız mı ?? neler aldınız ? kaçar tane aldınız ?? bizde 23 haftalıyız daha hiçbir sey almadım ???
Benim halihazırda bir oğlum var şimdi de ikizlerim olcak inşallah 25 haftalığız. İlk aylarda daha çok iç zıbın 5 li takımlar bele bağlanılan bezler patikli pijamalar ve bolca penye / pazen battaniye lazım oluyo hele kusan bebekse daha çok şazım oluyo. Ben oğlumda en çok bunları kullandım şimdi kızıma da bunlardan aldım

Merhaba arkadaşlar
Ben üçüzlerimle 15 kilo aldım ama Görünüşte bende kilo sadece kocaman bir göbüş var artık çok zorlanıyorum yürümek oturmak yatmak çok zor uyku uyuyamıyorum sırtım ve kaburgalarımda çok ağrı var ama rabbime şükrediyorum onlar sağlıkla doğsun bana yeter
Şimdiye kadar bir sorun yoktu son kontrolde bebeklerin suyu artmış dedi Dr tekrar şeker yüklemesi yapıldı temiz çıktı salı günü tekrar bakılıcak daha çok küçükler en az 30 olmaları lazım dua edin olurmu
Alışverişe gelince hiç bir şey almadım arkadaşlarımdan okadar çok geldiki dolap doldu hurçlara koydum çoğunuda sadece battaniye ördüm üçünede tek eksiğim biberon var birde kendime pijama alıcam o kadar

Kızlar bugün karnımın sağ tarafında ayağa kalkınca yürüyünce ağrı olmaya başladı doktora gitsem mi? Hareketlerini hissediyorum bebeklerin ama neden ayaklnınca ağrıyo anlayamadım yatınca geçiyo kontrolüm de yarın

Ben en başından beri toplamda 6 kilo aldım eşim yemiyorsun diye isyan ediyor hala yediğimi çıkarıyorum 😥😥😥 geçen haftadan beri yarım kilo vermişim çok az bir karnım çıktı yiyememekten müzdaribim 😥😥😥 her şeye rağmen çok şükür bebişlerimin sağlıkları ve kiloları iyi

Ben en başından beri toplamda 6 kilo aldım eşim yemiyorsun diye isyan ediyor hala yediğimi çıkarıyorum 😥😥😥 geçen haftadan beri yarım kilo vermişim çok az bir karnım çıktı yiyememekten müzdaribim 😥😥😥 her şeye rağmen çok şükür bebişlerimin sağlıkları ve kiloları iyi
Demek yediğin yetiyo. Ben de çıkarma olayı hiç olmadı sadece ilk 4 ay normal yiyebldim ama 2 aydır dünyaları yedim 😅

Back
X