2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Arkadaşlar nasılsınız ben de yeni bir hamiş olarak size sormak istiyorum sizin 6. Haftada mideniz bulanıyor muydu? Ben henüz kese görmeye gidemedim bir kaç gün sonra gideceğim. Ama dün ve bugün acayip mjde bulantılarım oldu. Hiç bir şey yiyesim yok. Sanki boğazımda afedersiniz balgam var da o midemi bulandırıyor gibi bir şey. Siz neler yaşadınız

Evet Hamile günlüğümde yazdığı gibi bugün tuzlu çubukla beslendim bir de meyve yedim. Sağlıklı beslenemeyecegim diye korkuyorum

Ben en başından beri toplamda 6 kilo aldım eşim yemiyorsun diye isyan ediyor hala yediğimi çıkarıyorum 😥😥😥 geçen haftadan beri yarım kilo vermişim çok az bir karnım çıktı yiyememekten müzdaribim 😥😥😥 her şeye rağmen çok şükür bebişlerimin sağlıkları ve kiloları iyi

25. Haftaya kadar 6 kilo almış olmak gayet yeterli hatta çok bile. Özellikle çoğul gebelikte fazla kilo alınmaması lazım çünkü ne kadar kilo alırsan o kadar erken doğarlar.
Ben hiç kusmadım. İki hafta bulantı dışında iştahsızlık yaşamadım. Her zamankinden daha sık ve fazla yiyorum ama aldığım kilo 3 :) 50 ile başladım 53 oldum. Doktorum da gayet memnun bu durumdan. Son aylarda istemesen de alacaksın zaten diyo.
Önemli olan bebeklerin ve senin kan değerlerinin durumu. Yani depon önemli iştahın değil.

25. Haftaya kadar 6 kilo almış olmak gayet yeterli hatta çok bile. Özellikle çoğul gebelikte fazla kilo alınmaması lazım çünkü ne kadar kilo alırsan o kadar erken doğarlar.
Ben hiç kusmadım. İki hafta bulantı dışında iştahsızlık yaşamadım. Her zamankinden daha sık ve fazla yiyorum ama aldığım kilo 3 :) 50 ile başladım 53 oldum. Doktorum da gayet memnun bu durumdan. Son aylarda istemesen de alacaksın zaten diyo.
Önemli olan bebeklerin ve senin kan değerlerinin durumu. Yani depon önemli iştahın değil.
İçim rahatladı 😂😂😂 bilgilendirme için teşekkür ederim

Arkadaşlar nasılsınız ben de yeni bir hamiş olarak size sormak istiyorum sizin 6. Haftada mideniz bulanıyor muydu? Ben henüz kese görmeye gidemedim bir kaç gün sonra gideceğim. Ama dün ve bugün acayip mjde bulantılarım oldu. Hiç bir şey yiyesim yok. Sanki boğazımda afedersiniz balgam var da o midemi bulandırıyor gibi bir şey. Siz neler yaşadınız
Hayırlı olsun canım inşallah kucağına alırsın :emir_bebek: :emir_bebek: mide bulantısı benim de tam 6 haftalıkken başladı 12 haftanın ortalarında bitti gayet normal merak etme

Herkese merhabalar tüm yazılanları uzun uzun okudum ve sizinle beraber bende mutlu oldum birçoğu olumlu sonuçlanmış bu güzel haberleri paylaştıkça insan daha mutlu umutlu oluyor güzel enerji geçiyor bende aranıza Yeni katıldım umarım rabbim hayırla sonuçlandırır ve evlat hasreti çeken herkesin hasreti son bulur.
Benimde son adet tarihimin ilk günü 10 Eylül
24 Eylül de yumurta toplandı 20 tane
28 Eylül de 2 adet 5. Gün blaskoist yerleştirildi 2 adet te donduruldu
8 ekimde kan tahlili yaptırdım 110.18
10 ekimde 159.24
12 ekimde 433.3
10 gün sonra kontrole çağırdılar şimdi heyecanla korkuyla bekliyorum

Kizlar merhaba ALLAH im bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insALLAH

Benimde 2.gun embriyosuydu ve tutundu sukur 5+3 gunlugum

Size sormak istedigim su canlarim ben gecen hafta pazartesi kanda beta hcg olcumu yaptirdim 143 cikti sonra ayni hafta cuma gunu tekrar kanda beta hcg olcumu yapildi 513 cikti en son da sali gunu tekrar yapildi 995 cikti normalde derler ya 2 gunde 2 katina cikmasi gerekiyor diye benim yukselisler az digilmi

Doktorda sali gunku hcg ye bakinca dusuk dedi ve gunde 1 defa prolutex igne kullaniodum onu gunde 2 defaya cikardi yarin tekrar kontrolum var saat 11 de

Sizcede beta hcg degerlerim dusuk degilmi

Kizlar merhaba ALLAH im bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insALLAH

Benimde 2.gun embriyosuydu ve tutundu sukur 5+3 gunlugum

Size sormak istedigim su canlarim ben gecen hafta pazartesi kanda beta hcg olcumu yaptirdim 143 cikti sonra ayni hafta cuma gunu tekrar kanda beta hcg olcumu yapildi 513 cikti en son da sali gunu tekrar yapildi 995 cikti normalde derler ya 2 gunde 2 katina cikmasi gerekiyor diye benim yukselisler az digilmi

Doktorda sali gunku hcg ye bakinca dusuk dedi ve gunde 1 defa prolutex igne kullaniodum onu gunde 2 defaya cikardi yarin tekrar kontrolum var saat 11 de

Sizcede beta hcg degerlerim dusuk degilmi
Canım hayırlı olsun hamileliğin ben de ikizlere hamileyim ve beta hcg hiç 2 kat artmadı bende üzülmüştüm bi sorun vardır diye ana bi sıkıntı çıkmadı çok şükür illa 2 katı olmasına gerek yok demişti doktorum en az %60 artış yeterli demişti seninki de bu kadar artmış görünüyo

Kizlar seker yukleme testine ac karna mi gittiniz? Su ictiniz mi gitmeden ?
Ben 2 gün önce yaptırdım mide yanması için kullandığım bi haf vardı onu içtim su da içtim öyle yaptırdım yalnız o suyu içtikten sonra 2 saat boyunca hiçbi şey yemedim ve içmedim myle olması gerekiyo uş

Back
X