Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes bişey sormuş, kimse kimseye cevap vermemiş![]()
biz aynı gün transfer olmuştuk sanırım.. şuanda 26 haftalık hamilesiniz demi ??Valla öyle olmuşhepsini gördüm ama fikrim olmadığı için cevap veremedim.
biz aynı gün transfer olmuştuk sanırım.. şuanda 26 haftalık hamilesiniz demi ??
nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl ?
cok şükür bende iyiyimEvet 17 mayishamilelik güzel gidiyor, yuvarlanip gidiyorum
yarin 27. Hafta başlıyor. Sizde durumlar nasıl?
Ben de şimdi bakıyorum ona netten sleepy natural var 1 numara onda. Alıcam bir de 0 numara alıcam benimkiler prematüre olabilir diyeMrb kizlar sleppy nin hangi serisinden aldinz ilk kullanım icin bende sleepy dusunuyirmda
cok şükür bende iyiyimaynen bizde büyüyoruz çok şükür
![]()
arkadaşlar 26 haftalık hamileyim. hamilelikte hemoroid sorunu yaşayan var mi ??? birkaç haftalık sıkıntı yaşıyordum. az az kan geliyordu peçeteye.. bugün daha fazla kan geldi.. ne yapmalıyım ? korktum bir anda kan görünce.. acaba doktoruma gitsem mi ki ??? bide kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum.
Kızlar benimde 17 mayısEvet 17 mayishamilelik güzel gidiyor, yuvarlanip gidiyorum
yarin 27. Hafta başlıyor. Sizde durumlar nasıl?
Kızlar benimde 17 mayıs![]()
tsk ederimender saracla ceyda düvencinin bir videosu var onun icin, YouTubedan izleyebilirsiniz
doğum tarihi hakkında konuşmadı doktorumEvet simdi hatırladımbana doktor 2 subat verdi doğum tarihi olarak, sizinkiler hangi gün?
Benim 16 mayıs transferim doktorum 20 ocak dediEvet simdi hatırladımbana doktor 2 subat verdi doğum tarihi olarak, sizinkiler hangi gün?
Enfeksiyon yıkama ile falan gitmiyor eğer fitil önerdiyse bence kullan riske atmaKızlar hamileyken fitil kullanan var mı idrar yolunda enfeksiyon çıktı doktor da fitil kullan dedi yoksa ilerde erken Doğuma neden olabiliyor enfeksiyon dedi , ama yanma sızı yok sadece sarı renk akıntı var afedersiniz , kullansam mı kararsızım bol suyla geçmez mi bu.
Benim 16 mayıs transferim doktorum 20 ocak dedi