2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Insallah canm gorunce buradan yazarsn bakalm bebegi gorebilecek msnz. Bebegi goremezseniz doktora yolk kesesini de gorup gormedigini sorun. Allah korsn yolk kesesi bos gebelik olmadgnin en buyuk belirtisi. Biz bebegi gormedk ama kese icinde yolk keseside gorndu ama gornmemesi kesn bos oldgu anlamina gelmiyor tabiki
O ne ilk defa duyuyorum çok tecrübesizim 🙈🙊tamam canım yazarım.

Insallah canm gorunce buradan yazarsn bakalm bebegi gorebilecek msnz. Bebegi goremezseniz doktora yolk kesesini de gorup gormedigini sorun. Allah korsn yolk kesesi bos gebelik olmadgnin en buyuk belirtisi. Biz bebegi gormedk ama kese icinde yolk keseside gorndu ama gornmemesi kesn bos oldgu anlamina gelmiyor tabiki
Baktım canım şimdi yolk kesesine teşekkür ederim ✋

Merhaba arkadaşlar bugün kesemizi gördük hayırlısı ile 22 Kasım da kalp atışlarını da duyunca içim biraz daha rahat edecek. İki kese gördük doğum tarihi inşallah zamanında olursa Temmuz başı gibi duruyor 🙏 tecrübeli olan arkadaşlar kafama bir şey takıldı benim gibi olan var mı? Sat tarihime göre 5+3 olmam lazımdı 4+6 göründüler.

Canım keseyi gördük. İki tane gördük. Yolk kesesi için erken sanırım unuttum yolda aklıma geldi sor dediğin. 4+6 günlük çıktılar ultrasonda 🙏🙏

Merhaba arkadaşlar bugün kesemizi gördük hayırlısı ile 22 Kasım da kalp atışlarını da duyunca içim biraz daha rahat edecek. İki kese gördük doğum tarihi inşallah zamanında olursa Temmuz başı gibi duruyor 🙏 tecrübeli olan arkadaşlar kafama bir şey takıldı benim gibi olan var mı? Sat tarihime göre 5+3 olmam lazımdı 4+6 göründüler.
Hayrli olsn canm rabbm saglikla kucaginada almayi nasip etsin. 5. Haftada kesenin gorunmesi yeter diye biliyor 4. Haftada kese zaten gorunmez bildigim nasil oyle gorunmus anlamadm. Ben dr a sormadm bile sadece gormek yeterli diye. Dr da bu konuda bisey soylemedi. Ikiz oldgu icin olabilir mi bilemedm

Hayrli olsn canm rabbm saglikla kucaginada almayi nasip etsin. 5. Haftada kesenin gorunmesi yeter diye biliyor 4. Haftada kese zaten gorunmez bildigim nasil oyle gorunmus anlamadm. Ben dr a sormadm bile sadece gormek yeterli diye. Dr da bu konuda bisey soylemedi. Ikiz oldgu icin olabilir mi bilemedm
4+6 canım yarın 5 haftam bitiyor normal zamanda görülmüş oldu. Benim hesapla üç gün oynuyor ona takılmıştım. Başka bir arkadaşta öyle olmuş doktoru normal demiş. Teşekkür ederim canım Allah cümlemiz inşallah sağlıkla kavuşuruz 🙏

Kizlar bu kabizliktan bebek dusuren var mi acaba ? 🤦‍♀️ Ben zaten normalde de kabuliz olrdm. Hatta transfern 6. Gunu zorladm biraz ama ck sukur bsy olmadi. Bugun biraz fazla zorladm umarm bsy olmamsr ya.

Arkadaslar 5+1 deyim bugun. Doktorda randevumuz vardi. Vajinal olarak Keseyi gorduk ama bebek gorunmedi. Doktor bebek zaten gorunmez erken dedi. Ama internette 5. Haftada vajinal gorunur diyor. Bunda bir gariplik yok mu?
Kuzum ben de 5+5 de karından ulsturasyonda kese göründü bebek görünmedi. Ben de yolk kese olayını bilmiyordum doktor da yolk keseden bahsetmedi. Bir hafta sonra gel bebeği ve kalp atışınini duyalım Vajinal ultrason ile ben o süreçte kafama.taktim sabah akşam akkilmda çıkmıyordu. Sonra gittim.hem.bebegi hem kalp atışını duydum şükür ☺️ çok stres yapıyoruz çok şey biliyoruz kafaya takıyoruz ☺️ senin içinde her şey güzel olacak kafana takma ☺️

Kuzum ben de 5+5 de karından ulsturasyonda kese göründü bebek görünmedi. Ben de yolk kese olayını bilmiyordum doktor da yolk keseden bahsetmedi. Bir hafta sonra gel bebeği ve kalp atışınini duyalım Vajinal ultrason ile ben o süreçte kafama.taktim sabah akşam akkilmda çıkmıyordu. Sonra gittim.hem.bebegi hem kalp atışını duydum şükür ☺ çok stres yapıyoruz çok şey biliyoruz kafaya takıyoruz ☺ senin içinde her şey güzel olacak kafana takma ☺
Aminnn Insallah canm Allah razi olsn.

Kizlar bu kabizliktan bebek dusuren var mi acaba ? 🤦‍♀️ Ben zaten normalde de kabuliz olrdm. Hatta transfern 6. Gunu zorladm biraz ama ck sukur bsy olmadi. Bugun biraz fazla zorladm umarm bsy olmamsr ya.
Sen dikkat et şurup veriyorlar kabız olma diye uyarıyorlar transfer sonrası hatta, kayısı kurusu komposto falan iç bari bunu sık sık tekrar ediyorlar o yüzden sor bence yinede

Canım o sıkıntı gebelik öncesi başımın belasıydı. Çok şükür rabbim yardım ediyor şu an sıkıntım yok. Arkadaşın dediği gibi benim de şurubum var. Osmolok diye bana bu ilaç iyi geliyor. Dupkar mıydı ne bir tane daha vardı o işe yaramadı bende. Doktoruna söyle uygun gördüğünü yazsın. Günlük mutlaka çorba iç canım. İncir ye su çok iç. İlerleyen zamanlarda daha çok zorlar şimdiden önüne geç.

Eve
Canım o sıkıntı gebelik öncesi başımın belasıydı. Çok şükür rabbim yardım ediyor şu an sıkıntım yok. Arkadaşın dediği gibi benim de şurubum var. Osmolok diye bana bu ilaç iyi geliyor. Dupkar mıydı ne bir tane daha vardı o işe yaramadı bende. Doktoruna söyle uygun gördüğünü yazsın. Günlük mutlaka çorba iç canım. İncir ye su çok iç. İlerleyen zamanlarda daha çok zorlar şimdiden önüne geç.
evet banada transfer sonrasi duphalac yada osmolok verdiler aynen bende de bi ise yaramadi osmolokta yaramaz die denemedm bile madem farkedio onu deneyeym bari

Kızlar ikizlerimle 28. Haftamızdayız, 3 gün önce kayın pederimi kaybettik, ondan önce 4 gün yoğun bakım kapılarında sabahladık, beklenmedik ani kalp krizi olunca herkes şoka girdi, yürüyerek girdiği hastaneden bi daha çıkamadı. dua edinde tüm bu stres yorgunluk erken Doğuma sebep olmasın. Eşimde çok kötü durumda, baba olacak zamanda babasız kaldı, sizden bolca sabır dilemenizi istiyorum bizim için🙏🏼

Kızlar ikizlerimle 28. Haftamızdayız, 3 gün önce kayın pederimi kaybettik, ondan önce 4 gün yoğun bakım kapılarında sabahladık, beklenmedik ani kalp krizi olunca herkes şoka girdi, yürüyerek girdiği hastaneden bi daha çıkamadı. dua edinde tüm bu stres yorgunluk erken Doğuma sebep olmasın. Eşimde çok kötü durumda, baba olacak zamanda babasız kaldı, sizden bolca sabır dilemenizi istiyorum bizim için🙏🏼
Canım öncelikle başınız sağ olsun. İnşallah siz ve eşiniz bu olumsuz süreci bir an önce atlatırsınız. Yavrularınıza kavuşursunuz. Bir sorum olacak bende ikizlere hamileyim. Daha 5+0 olduk yeni bugün dün kese gördüm. Siz ilk keseyi ne zaman gördünüz ve çaplarını hatırlıyor musun? Benim 4+6 dedi doktor dün biri 9 mm diğeri 10.6 mm bir garip tedirginlik oldu sanırım bu anneliğin verdiği ilk evhamım oluyor. Tekilde göre daha mı küçük oluyor.

Allah guc kuvvet metanet versn size 🤲

Başınız sağ olsun canım yaaa çok üzüldüm sen kendine dikkat et bebişlere bişey olmasın dualarım seninle 🤲🤲🤲🤲

Canım uzun zamandır yazmamışsın sende herşey yolundadır umarım🙏🏼
Merak ettiğin için teşekkür ederim canım
Malisef ben kandil gecesi doğum yaptım
Yavrularım yoğun bakımda durumları kötü rabbime onları bana bağışlaması için dua ediyorum
Sizde dua edin lütfen çok zor günler yaşıyorum

Merak ettiğin için teşekkür ederim canım
Malisef ben kandil gecesi doğum yaptım
Yavrularım yoğun bakımda durumları kötü rabbime onları bana bağışlaması için dua ediyorum
Sizde dua edin lütfen çok zor günler yaşıyorum
Rabbim sağ salim 3 yavrunuda sana bağışlasin canım guzel haberlerini bekliyorum ve dualarım sizinle 😔🤲🤲🤲

Back
X