2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Ben de şimdi bakıyorum ona netten sleepy natural var 1 numara onda. Alıcam bir de 0 numara alıcam benimkiler prematüre olabilir diye

Sağlıklı doğumun olsun inşallah. Benim oğlum 28 haftalık doğdu. Eve getirdiğimde 1800 gr 42cm dı prima nin prematüre bezini kullandım çok memnun kaldım. Sonra bende sleepye döndüm 😉 paylaşmak istedim

Merak ettiğin için teşekkür ederim canım
Malisef ben kandil gecesi doğum yaptım
Yavrularım yoğun bakımda durumları kötü rabbime onları bana bağışlaması için dua ediyorum
Sizde dua edin lütfen çok zor günler yaşıyorum

Hem tüp bebek annesi hemde prematüre annesi oldun Allah güç kuvvet versin cnm Allah kerim sağlıkla iki bebeğini de alıp hastaneden çıkmak nasip olsun. 28 haftalık 950gr 37 cm doğdu benim de oğlum ve 70 gün yoğum bakıma hergűn gittim oğluma süt götürüyordum. 2 ameliyat geçirdi bebeğim. Çıktığında hala minacikti.
Sen daha da güçlü olmalısın. Senin bide ikiz bebeklerin oldu. Dualarım seninle

Hem tüp bebek annesi hemde prematüre annesi oldun Allah güç kuvvet versin cnm Allah kerim sağlıkla iki bebeğini de alıp hastaneden çıkmak nasip olsun. 28 haftalık 950gr 37 cm doğdu benim de oğlum ve 70 gün yoğum bakıma hergűn gittim oğluma süt götürüyordum. 2 ameliyat geçirdi bebeğim. Çıktığında hala minacikti.
Sen daha da güçlü olmalısın. Senin bide ikiz bebeklerin oldu. Dualarım seninle
3uz bebekleri oldu barnimin canım ikiz değil inşallah 3 bebeğide sağ salim kollarında olucak en kısa zamanda🤲

arkadaşlar 29 haftalık hamileyim 1 haftadır ayakta durunca sırt ağrısı çekiyorum.. krem falan da kullanmadım.. acaba sırtıma sıcak su torbası koysam iyi gelir mi ?? yolculuk yapmıştım ondan sonra oldu. orda mı üşüttüm bilemedim. suanada kadar kiloda almadım cok fazla...
ayakta durunca sırtım ağrıyor.. biraz uzaniyorum öyle geçiyor

Sağlıklı doğumun olsun inşallah. Benim oğlum 28 haftalık doğdu. Eve getirdiğimde 1800 gr 42cm dı prima nin prematüre bezini kullandım çok memnun kaldım. Sonra bende sleepye döndüm 😉 paylaşmak istedim
Maşallah 28 haftalık kaç gram doğdu bende 30 haftalık oldum bebekler 1400 gram anca varlar doğarlar da sorun çıkar diye ebdişeliyim. Bende ilk oğlum da prima kullanmıştım ama sleepy de hoşuma gitti

Merak ettiğin için teşekkür ederim canım
Malisef ben kandil gecesi doğum yaptım
Yavrularım yoğun bakımda durumları kötü rabbime onları bana bağışlaması için dua ediyorum
Sizde dua edin lütfen çok zor günler yaşıyorum
Rabbim tez zamanda sağlıklarına kavuşup kucağına almayı basip etsin. İyi düşün iyi olsun bu kadar zaman taşıyabildin dayandılar şimdi de gayret ederler allahın izniyle

Maşallah 28 haftalık kaç gram doğdu bende 30 haftalık oldum bebekler 1400 gram anca varlar doğarlar da sorun çıkar diye ebdişeliyim. Bende ilk oğlum da prima kullanmıştım ama sleepy de hoşuma gitti

Benim oğlum 950gr doğdu 37 cm.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey sağlıkla olur

Kızlar ikiz bekleyenlerden doğum yapab var mı acaba bende merak içindeyim. 31 haftalık oldum birinin suyu da sınırdaymış her ağrı da doğurucam diye korkuyorum 😒

Kizlar bend etup bebek ikiz hamileyim bu konu basligina yazdigimi hatirlamiyorum.. son yzilarinizi okudum duygulandim azicik.. ama guclu olmaliyiz ozellikle cogul gebe hamisler.. doguran arkadaslarimiz var Allah yrdimciniz olsun saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin tabkide belli sureclerden gececek ama Allahin izniyle yasam sinirini gecirmis ve guzel dusunun barnim kardesim, Allah yardimcin olsun... yuregini Allah en kisa zamanda bebeklerinle mutlulukla doldursunn🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Pamuk kullandiniz mi?? Sampuan ne kullanicaksiniz? Bez sleep mi? İslak mendil yebidogan ne kullanidiniz? Suanda bir onerjniz varmidir?

Kızlar ikizlerimle 28. Haftamızdayız, 3 gün önce kayın pederimi kaybettik, ondan önce 4 gün yoğun bakım kapılarında sabahladık, beklenmedik ani kalp krizi olunca herkes şoka girdi, yürüyerek girdiği hastaneden bi daha çıkamadı. dua edinde tüm bu stres yorgunluk erken Doğuma sebep olmasın. Eşimde çok kötü durumda, baba olacak zamanda babasız kaldı, sizden bolca sabır dilemenizi istiyorum bizim için🙏🏼
🙏🏻🙏🏻 Sozlerin bitti yer🙏🏻🙏🏻

Pamuk kullandiniz mi?? Sampuan ne kullanicaksiniz? Bez sleep mi? İslak mendil yebidogan ne kullanidiniz? Suanda bir onerjniz varmidir?

Prima nin prematüre bezini kullandım. Uni baby yeni doğan ıslak mendil ilk zamanlar su ile duruladım. Krem yağ vs çok. Sonra başladım. Bebek kıyafetlerini ayrı yıkıyorum makinede deterjan kullanmadım.
Sağlıkla kavuşman dileğiyle ❤️🤗

Hanımlar benim. Bugün baya misafir vardı genelde ayaktayım ve hafif pembe leke geldi şimdi uzandım. Ayaklarımı diktim. Sırtıma da ağrı girdi salı ilk muayene olacak çok merak ediyorum 😣

Merhaba hanımlar. Bu ayın 11inde transfer oldum. 23ünde test günüm. Ama sabredemedim dün kan testi yaptım. Hcg 29,4 çıktı. Doktora yolladım tebrikler hamilesin haftaya Cuma’ya kontrole gel dedi. Tekrarla testi sonra filan demedi. İçime sinmiyor. Cumartesi tabii ki tekrar test yapıcam ben ama sizde düşer mi bu hcg? 3. Gün taze embriyo.

Hanımlar benim. Bugün baya misafir vardı genelde ayaktayım ve hafif pembe leke geldi şimdi uzandım. Ayaklarımı diktim. Sırtıma da ağrı girdi salı ilk muayene olacak çok merak ediyorum 😣
Merak etme canım çok koyu ve çok fazla kanama olmadığında korkulacak bir durum değil yine de kanamayı doktoruna iletirsin doğru bilgiyi alırsın ama için rahat olsun bişey yoktur 😊😊😊

Back
X