2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Acaba cevap geldiğinde burada paylasır mısınız? Aslında online calısmıs olacagız aktarma yapabilmeliyiz,diğer öğretmenler de online cakısacak farkımız olmayacak ki 21 eylüle kadar
Tamam yazarım canım
Hayır online değil 18 eylüle kadar yüzyüze eğitim olacak dendi ya sonra. Napılacak bilmiyorum ama okulda bulunacak öğretmenler

Benimki dedikleri zamanda geldi 3 hafta demişlerdi ama arkadaslar bu hafta sonu evlendi 60 gün once koltuk takımı almislardi hala gelmedi aldığın firma yarı zamanlı mi çalışıyor acaba ? Oda etken olabilir.
Geçen hafta koltuk takımı aldık bir haftada geldi Beşik bir ay olacak aslında babymalldan aldık cmtsi pazar çalışmıyorlarmış o yüzden daha var süresi diyorlar

Tamam yazarım canım
Hayır online değil 18 eylüle kadar yüzyüze eğitim olacak dendi ya sonra. Napılacak bilmiyorum ama okulda bulunacak öğretmenler
Arkadasım idareye sormus henuz yazı gelmedi yüzyüze eğitim için, yazı bekliyoruz demişler,belli değilmiş ne olacagı.bakalım ne olacak. Eğer okula gidikecekae bu surecte okula gitmek sıkıntılı cünkü bizim okulun yaz kursunda bi öğrenci pozitif cıkınca 25 öğrenci ve 3 öğretmen aileleriyle karantinaya alınmıs.

O bebeğine göre değişiyor o ölçüleri üç yaşına kullananda var dört yaşına kadar kullanan da veya iki de normal büyük yatağa geçende biraz sana da bağlı
Hmm doğru diyorsun canım bebeğin gelişimine göre değişiyor tabi

Bakanlığı aradım işte. Kayıt oluşturdu 3 gün içerinde dönüş yapılacak dedi ama ben durumu netleştirmek istiyorum. Müdür soryo daha doğrusu
Müdüre de bakanliktan haber bekliyorum de canim onlarin araştırması lazim ama nedense islerine gelmiyor araştırmak yardimci olmak istemiyorlar

Kizlar beşiği e bebekten alsanız da gönderim süresi mi var? Yani gidip direkt mağazadan alsam vermiyorlar mi. Ben de almadim e bebekten gider alırım hemen mağazadan diye düşünüyordum
Yok canim oyle hemen vermiyorlar park besikleri bilmiyorum ama bebek odalarinda enaz 1 ay süre veriyorlar

Bakanligi ara sor canim benimde haberim yoktu doktorum söyledi isyeri yok oyle boseu dedi bakanlığı aradim sordum dogru dedi var dediler
İşyerine nasıl kabul ettirdin peki canım bi yazı vs.olmadan ? Bakanlık telefonda söylicektir geçerli bi bilgi değil kabul etmiyolar

Gule gule kullansin minnosun canim bunlarin cekmecesi falan varya kurulum zor olur insallah yapabilirsiniz bende mobilya besik aldım kucuk olanda cok kullanisliymis kardesimde vardi o verecek banada almadim onu

Ben alalı 15 gün oldu daha ama 1 ay sonra teslim demislerdi insallah zamanında teslim ederler yoksa dogumdan sonra gelir
Odalar geç geliyormuş canım pandemiden ötürü fabrikalar da işçiler azalmış üretim olmamış birikmiş bize öyle dediler 2 ayı buluyor bazen gelmesi dediler Beyiss

Müdüre de bakanliktan haber bekliyorum de canim onlarin araştırması lazim ama nedense islerine gelmiyor araştırmak yardimci olmak istemiyorlar
Sorma canım ya. Nedir bu müdürlerin hamile çalışanla alıp veremediği. Sanki izin maaş kendi cebinden çıkacak. Bana söylediği yazıda hamilelerle ilgili bi bölüm bahsi bile yok. 60 yaş üstü ve kronik hastalarla ilgili yazı.

A Aysira46 ölçümlerin nasıl bebek nasıl.
Cok şükür canim baska bir doktora göründüm bugün ölçümler ultrasondan ultrasona degisir dedi bebegin pozisyonu bile etkiliyor ölçümü dedi 46 cm 2220 grm dedi canim halen öndeyiz haftamiza gore ama korkulacak bir durum yok dedi gunluk 1 saat yürü dedi suyu falan cok iyi dedi şükür

Geçen hafta koltuk takımı aldık bir haftada geldi Beşik bir ay olacak aslında babymalldan aldık cmtsi pazar çalışmıyorlarmış o yüzden daha var süresi diyorlar
Doğum 21 ekimde görünüyor dert etme cnm inşallah dogumdan önce gelir ama sık aramak mı lazım bebek gelecek erken mi demek lazım bilemedim insanda sabırsız oluyor.

Bahsettiği kaynak bu. Benle dalga mı geçiyor bu adam ya. Burda gebelerle ilgili bi bölüm göremiyorum siz görüyo musunuz Eki Görüntüle 2679977
Hamilelerle ilgili hicbir yazi yok canim kronik hastalar icin olani atmis onlarda zaten idari izinli bence bisey bilmiyorlar onlarda kafalarına gore yani

İşyerine nasıl kabul ettirdin peki canım bi yazı vs.olmadan ? Bakanlık telefonda söylicektir geçerli bi bilgi değil kabul etmiyolar
Isyerine gidince muhasebeye gittim ip tlfdan aradim muhasebecide yanimdaydi aradim sordum ilgili birime o da evet var dedi izinleri aktarabiliyormuyum diye üstüne basa basa sordum evet dediler işyeri bu riski alamaz dedi zaten onlarda tamam dediler evrak falan istemediler yarın onaylanacak insallah

Gule gule kullansin minnosun canim bunlarin cekmecesi falan varya kurulum zor olur insallah yapabilirsiniz bende mobilya besik aldım kucuk olanda cok kullanisliymis kardesimde vardi o verecek banada almadim onu
Teşekkür ederiz teyzesi
Evet baya bi parça ve vida var. Biz eşimle çok seviyoruz böyle kendimiz kurmayı sehpa ayakkabılık kurmuştuk. Ama bu baya zorlicak gibi
Evet küçüğünü daha çok kullanıcam galiba . Bizim bura havalar genelde sıcak yatak odası sıcak oldu mu oturma odasında kullanırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…