- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Hadi hayırlısı olsun kese görünecek dimi?Amin inşallah benim de ilk kontrolüm perşembe günü çok heyecanlıyımm
Hadi hayırlısı olsun kese görünecek dimi?
Yaaa inşallah bende burada yada kasımda olabilirim@chagilessayllllliiiin35 ayllllliiiin35 şimdilik aklıma siz geldiniz hadi gelin kizlar aklınıza geleni etiketleyin..
Hadi hayırlısı olsun darısı başımızaKese değil bebek görünmeli aslında herşey yolundaysa 7inci haftanın içindeyimhayırlısı inşallah
Benimkide ballı değil canimYaaa inşallah bende burda
Yaaa inşallah bende burada yada kasımda olabilirimresmen geçmiyor günler, hamiş arkadaşlar bize dua edin
Hadi hayırlısı olsun darısı başımızabenim doğum sonlara doğru gözüküyor geriden takip edicem sizi
Benim tarihime denk gelenler henüz hamiş olduklarından haberleri yoktur bizimki tüp bebek olduğu için erkenden hamileligimizi öğreniyoruz gelir onlarda bir iki haftayaAminolsun herkesin tarihi farklı illaki seninle aynı tarihlerde olanlara denk gelirsin ❤
Bende eğer pozitif olursa kasımda olur diye düşünüyorum. Dua et bana da hamiş hanımBenimkide ballı değil canimama sezaryenle göre burada olurum büyük ihtimalle..
Benim tarihime denk gelenler henüz hamiş olduklarından haberleri yoktur bizimki tüp bebek olduğu için erkenden hamileligimizi öğreniyoruz gelir onlarda bir iki haftaya
İnsallah pozitiftir yanlışmi hatırlıyorum seninki pozitif degilmiydiBende eğer pozitif olursa kasımda olur diye düşünüyorum. Dua et bana da hamiş hanım
tebriklerMerhaba güzel anneler inşallah bende Ekim annesi olucam tüp bebek tadavisi ile hamileyim çok şükür sonucum pozitif gümbür gümbür gelsin Ekim anneleri
İlk değerim 450 lerde ikincisi 1000 in üstünde son adet tarihim de 25 ocak.. sabırlı olanlar kalmıştır sonlaraBeta değerin kac çıktı peki? Birde son adet tarihin ne zaman? Benim gibi sabırsızlarsa kan'da 10.gün bile öğrenirler
İlk değerim 450 lerde ikincisi 1000 in üstünde son adet tarihim de 25 ocak.. sabırlı olanlar kalmıştır sonlara
Transferimin 3. günü canım. Umarım Allah ın sana hissettirdiği gibi pozitiftirİnsallah pozitiftir yanlışmi hatırlıyorum seninki pozitif degilmiydikafam yine bi dunyaa
kac hafta sizinki benim sanirim 5+0 kendi hesabima gore benimde ekim sonu olacakBenim tarihime denk gelenler henüz hamiş olduklarından haberleri yoktur bizimki tüp bebek olduğu için erkenden hamileligimizi öğreniyoruz gelir onlarda bir iki haftaya
Aklımdan geçti hissettim herhalde bi Aylin daha vardı karıştırdım kuzum helal et hakkiniTransferimin 3. günü canım. Umarım Allah ın sana hissettirdiği gibi pozitiftir
Bir aylık canım hesaplamadim Bayadır büyük ihtimalle 4+1 veya 2 dır..kac hafta sizinki benim sanirim 5+0 kendi hesabima gore benimde ekim sonu olacak
Estağfrllh canım hep hormonlardanAklımdan geçti hissettim herhalde bi Aylin daha vardı karıştırdım kuzum helal et hakkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?