2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Anlatsam roman olur tam olarak Ama geldi geçti gitti elhamdülillah

Kizlar bir sey daha sorucam. Ben onceden sabahlari cok gec uyanirdim son 1 haftadir 9.30da kendiligimden uyaniyorum sizin de uyku duzeninizde degisiklikler oldu mu?
Ben de erkenden uyanmaya başladım, normalde alarm çalar eşim uyanır beni uyandirirdi şimdi calmadan kalkıyorum

Canım ciddi misin olabilir mi böyle bir şey sence
Canım benim transferim 13şubat. Sat 25ocak. Bu hesapla 4+2 oluyo sanırım
Benim 5+1 de 2213 çıkmıştı bir daha baktirmamistim, 6+5 te supriz bir şekilde ikinci kese görüldü. Şimdi merakla ikinci kesedeki bebeği görüp goremeyecegimizi bekliyoruz

Alttan bakımasi sakıncalı die biliyorum cnm bende 27 ocakta öğrendim hamile olduğumu ama karnından baktı gördü benim keseyi
Kesinlikle hiçbir sakıncası yok. 6+5 te dahi detaylı görebilmek için vajinal muayene oldum. Çok yaygın bir söylenti ama gerçeklik payı yok.

Kızlar yaaaa Benim gibi ilk hamileliği olup hamile kıyafeti giymek İcin sabırsızlanan varmı merak ettim
Ben de bakıyorum ne var ne yok diye. Ama gebeliğin büyük kısmı yazın geçeceği için beli lastikli şortlar elbiseler işimi görecek diyorum.

Hayir yarin gidicem sabah 10:30 da randevum insallah bir çok kisiyle burada konusunca karisiyor benimki salı buraya insallah yarin guzel seyler yazarim cok stresliyim
Hadi git güzel haberlerle gel, ben de saat sayiyordum. Tam 15 saat var diyorken bir gözaltı haberi aldık, arkadaşların ofiste toplandık, 5 saat öyle geçti eve gelip uyudum bitti

Ben bir tanecik tayt aldim bile cunku pantalonlarim cok sıkıyor hepsi dar ve benim gobegim hafif şiş şu an düğme acmak zorunda kaliyorum hele akşamları
Kuzenim 1 tayt bir kot pantolon var bende dedi. Benim de dar pantolonlarda karnım sıkışmaya başlayınca kalin penye havuç pantolon aldım bir tane. Şimdilik onunla geziyorum, bugün triko elbise giydim. Kilo yok ama ödem var, karinda sürekli idrar var gibi şişlik var , pantolonlar sıkıntı vermeye başladı

Son düzenleme:
Cok uzucu gecmis olsun canim sagliksiz bir durum varmiski vucut gebeligi kendi sonlandirmis boyle dusun rabbim ennkisa zaman da yeniden nasip etsin. Benimde ilk gebeligim 8.haftada kalp atislari durdugu icin sonlanmisti kurtajla

Bugün sabah 10.30 da çıktım evden 16.30 a kadar disardaydim. Eve zor attım kendimi, bir kahve içip yattım. İçimi çeke çeke , döne döne uyudum Sözde az uyuyup kalkıp yemek yapacaktım. Eşim gelince kalktım, düdüklüde et haşladım, onun da tadı bı tuhaf geldi, midemi kaldirmasin diye az birşey yedim. Gündüz fırsat buldukça okudum ama yazamadım bir türlü Bugün de böyle geçti, yarın öbür gün de yine dışarda olacağım, yollarda uyuyup kalmasam iyi olacak

Hayirli olsun duble gebeliginiz insallah ikisini de sag salim kucaginiza alirsiniz. Ben 8. Haftamdayim kilom ayni ama dediginiz gibi siskinlik surekli cis varmis hissi jean pantolon giyemez oldum yaza denk gelecegi icin bir derece daha rahat kiyafet buluruz ben zaten terziligim var kendim dikerim hamile kiyafetlerimi

Uyku hali bende de mevcut hele progestan in agizdan alimiyla daha da cok etkili oluyor eger sabah kullanacaksam vajinal fitil olarak uyguluyorum oyle uyku etkisi yapmiyor doktorum lekelenmenin durumuna gore gunde 1 yada 2 sen kendin ayarla dedi 2. Gebeligim de olunca ben de persembe gidecegim doktoraaa...

Hadi git güzel haberlerle gel, ben de saat sayiyordum. Tam 15 saat var diyorken bir gözaltı haberi aldık, arkadaşların ofiste toplandık, 5 saat öyle geçti eve gelip uyudum bitti
Su gibi akıp geçsin iyi haber alayim da insallah baska bisey istemem kiyafetleri de daha simdiden degistirmeye basladiysak vay halimize

aaa resmen beni anlatmışsınız elim göbeğimde geziyorum kendi kendime benim de ilk gebelik yatak odasını ölçüp uygun yanbeşik arıyordum ben de en son

Benim çok kasık ağrım oldu hala da oluyor canım her defasjnda kendimi kanama yok çok şükür diye sakinleştiriyorum
Hafif hafif adet halindeki gibi oluyor genelde, öyle çok hissetmiyorum. Birkac kez oksurunce falan bıçak saplanır gibi oldu. Onun dışında uyku hariç pek bir derdim yok çok şükür

Hafif hafif adet halindeki gibi oluyor genelde, öyle çok hissetmiyorum. Birkac kez oksurunce falan bıçak saplanır gibi oldu. Onun dışında uyku hariç pek bir derdim yok çok şükür
Ben bulantım maşallah az diye seviniyordm ama bugn kontrolüm vardı ultrasonla baktı braz görmekte de zorlandı bebişi doktor muayeneden beri kendime gelemiuorum yok böyle bi bulantı. Bebek hareket etti falan ondan mı acaba dicem doğrılamadım hala

Değerlerin bi önemi yok, sadece artışın düzenli olması önemli olan. Ben ilk baktırdığımda 252, ertesi gün tekrar baktırdığım da 430 çıkmıştı.
umarim gorunur yarin cok heyecanliyim korkuyla karisik ya dis gebelik vs olursa diye

Senin 5+1 de 2213 çıkmış ve şu an ikiz olma ihtimali var değil mi?
Benim 4+5’te 4095 çıkmıştı. Bende hızlı artıştan dolayı ikiz mi acaba diye düşünmüştüm Bugün randevumda tek kese var dedi doktor, ama ilerleyen günlerde kese bölünür mü bilinmez dedi. Doktor ikinci keseyi farkettiğinde kaçıncı haftandaydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…