- 12 Eylül 2019
- 1.314
- 1.885
- 133
umarim gorunur yarin cok heyecanliyim korkuyla karisik ya dis gebelik vs olursa diye
Stres yapma hiç, güzel düşün güzel olsun. Ayrıca şu an ultrasonda kesen gözükmez büyük ihtimal. O yüzden sıkıntı yapma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarim gorunur yarin cok heyecanliyim korkuyla karisik ya dis gebelik vs olursa diye
Sağolun.ikinci yavrum olacak benim ama emin olmaya korkuyorum.geçen yıl kürtaj olmak zorunda kaldım sağlıklı değilmiş....şimdi de sanki (adet dönemi içindeyim hala normalde) adetle vücut atabilir endişem var.korkuyorum...tekrar yaşamak da istemiyorum aynı şeyleri....Var tabiki hayirlisi olsun :) Beta hcg baktirin takip edin
1 senedir deniyorduk bu ay adette doktora gidecektim surpriz oldu o yuzden cok heyecanliyimStres yapma hiç, güzel düşün güzel olsun. Ayrıca şu an ultrasonda kesen gözükmez büyük ihtimal. O yüzden sıkıntı yapma
SOrma ya şişsede bolbol resim cekinsekEvet idrara sıkışınca daha da baskı yapıyor tutmak imkansız ☺ baslayacak artik buyuk belirtiler yavas yavas
Insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz madem korkunuz var erkenden gidin doktorunuza bir durum varsa önüne geçebilirsiniz en azindan :)Sağolun.ikinci yavrum olacak benim ama emin olmaya korkuyorum.geçen yıl kürtaj olmak zorunda kaldım sağlıklı değilmiş....şimdi de sanki (adet dönemi içindeyim hala normalde) adetle vücut atabilir endişem var.korkuyorum...tekrar yaşamak da istemiyorum aynı şeyleri....
Ekim bebişinin tadını aldık demek ki:) Sevdik biz bu ayı :) Ben de kontrole cuma günü gideceğim kesemi görmek için inşallah . 4+3 de 3800 hcg vardı. Karnımda sürekli sertleşme var,kasıklarıma arada sancı giriyor. İlkinde hiç böyle olmamıştıBende 2.kez ekim annesi![]()
Kızlar benin kanamam lekelenmem hic yok Allaha sukur ama sanki adet olmusum gibi karnimin alti agriyo dün ve bugün. Sizlerde de oluyor mu?
B Rh negatif..
Aynen ekim en sevdiğim ayEkim bebişinin tadını aldık demek ki:) Sevdik biz bu ayı :) Ben de kontrole cuma günü gideceğim kesemi görmek için inşallah . 4+3 de 3800 hcg vardı. Karnımda sürekli sertleşme var,kasıklarıma arada sancı giriyor. İlkinde hiç böyle olmamıştı
Ben dr a carsamba gunu gidecektim ama yarina randevu aldim umarim kese gorunur ve hersey yolundadir. Yarin sizinle de paylasirim sonucu.
sonuclari yazalim yarin hayirli haberler aliriz umarimBende çarşamba gidecektim yarın sabah gidiyorum inşallah
Evet aynen ilkinde regl on gün geçince şüphelenmiştim ancak.Bunda reglim bir gün ğn gecikince hemen alarma geçtim:) Benim 17 ocak Sat ancak görülür diye biraz sabretmeye çalıştım. Sen ne zaman gittin keseyi görmeyeAynen ekim en sevdiğim ayilkinde hamile olduğumu bile anlamamıştım şuan mide bulanması batma bel agrısı hersey var
Benim 13 ocak bat normalde 6.haftadayım ama ultrasonda 4+4 cıktı keseyi gördük
Ben adetimin 1.günü ögrendim ikisindede persembe günü gittim keseyi görmeye bugün bidaha gittim tahlil verdim 15gün sonra kalp atışı için çağırdıEvet aynen ilkinde regl on gün geçince şüphelenmiştim ancak.Bunda reglim bir gün ğn gecikince hemen alarma geçtim:) Benim 17 ocak Sat ancak görülür diye biraz sabretmeye çalıştım. Sen ne zaman gittin keseyi görmeye
Canım bu korkularımız anneliğimizin bir parçası.ben de cuma gidicem ikinci bebeğim ama bunlar benimde aklıma geliyor illaki. Herşeyden önce içimizi ferah tutmak önemli. Bence çok güzel haberler yazacaksın bize. Dualarımız seninleumarim gorunur yarin cok heyecanliyim korkuyla karisik ya dis gebelik vs olursa diye
Şuan 6+1 ama ultrasonda 4+4 cıktı seninde gözükür bence keseBen adetimin 1.günü ögrendim ikisindede persembe günü gittim keseyi görmeye bugün bidaha gittim tahlil verdim 15gün sonra kalp atışı için çağırdı
İnşallahsonuclari yazalim yarin hayirli haberler aliriz umarim☺
Bana da öyle geliyo Cuma ya kadar az daha büyümüş de olur inşallah belki daha net anlaşılır ve hayırlısıyla görürüm ben de kesemiŞuan 6+1 ama ultrasonda 4+4 cıktı seninde gözükür bence kese
İnşallah canım görürsün gönlünü ferah tutBana da öyle geliyo Cuma ya kadar az daha büyümüş de olur inşallah belki daha net anlaşılır ve hayırlısıyla görürüm ben de kesemi![]()
5+4 de tek kese vardı, 6+5 te iki kese gördük, ilk kesede kalp atışı duyduk ikincisinde henüz sadece yolk kesesi vardı bebek gorunmuyordu. Geriden geliyor ikinci kese kendiliğinden kaybolabilir de dedi doktor. Bir sonraki randevu 8+4 e denk gelecek sanırım. O zaman net belli olacak ikinci kese de devam ediyorsa bebek ve kalp atışı görünür o zamanaSenin 5+1 de 2213 çıkmış ve şu an ikiz olma ihtimali var değil mi?
Benim 4+5’te 4095 çıkmıştı. Bende hızlı artıştan dolayı ikiz mi acaba diye düşünmüştümBugün randevumda tek kese var dedi doktor, ama ilerleyen günlerde kese bölünür mü bilinmez dedi. Doktor ikinci keseyi farkettiğinde kaçıncı haftandaydın?