2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
cok tesekkur ederimm

Surekli sık idrar bende var bişey içince hele 5 dakkadabir bide afedersiniz midem oyle bir gaz oluyor anlatamam zaten mide intihabi var bende daha beter oldu gebelikten sonra

Surekli sık idrar bende var bişey içince hele 5 dakkadabir bide afedersiniz midem oyle bir gaz oluyor anlatamam zaten mide intihabi var bende daha beter oldu gebelikten sonra
Gaz bende de var, gegirmiyorum boguruyorum neredeyse Diyetisyenim rezene çayı yazdı ama onu da içmeyi unutuyorum Düzenli içsem iyi olacak

Gaz bende de var, gegirmiyorum boguruyorum neredeyse Diyetisyenim rezene çayı yazdı ama onu da içmeyi unutuyorum Düzenli içsem iyi olacak
Ama limonlu suda iyi geliyor eşim suya sıktı verdi baya bir iyi geldi yoksa acile giderdim yane o derece kötüydü yediğim karnibaharda etkiledi

Kızlar günaydın bulantı için ilaç içen var mı? Benim gönlüm razı değil ilaç içmeye premesis plus dedi doktorum baktm doğal içerikli zencefil var içinde o daha masum gibi.
Bide dün sordum cevap yazılmamış doktor kalp atışını videoya alalım diye 7-8 defa dinletmeye çalıştı bebişe zararı olmuş mudur ki?
Günaydın herkese hayırlı günler

gunaydin kizlar epeyidir yazamiyorum bahsettiginiz tum belirtiler bende de var valla gunler nasil geciyor bilmiyorum bakalim bende cuma gidicem doktora sinava giricem ben ders calisyordum baya etkiliyor epeyidir guzelce calisamiyorum insallah biran once biterde eski tempoma donerim

valla canim ben bulanti hapi atiyorum atmazsam duramam bazen gunde iki atiyorum hatta doktorum iki farkli hap verdi

Gunaydin süper haberr bu gözün aydin canimm

Günaydın cnm.senin yaşadıgın kaygının aynısı bende de var.benimde doktor kayda alalim diye 3 kez dinletti bende bilmiyordum zararini burdan duydum.ama o kadar da tehlikeli olsa yapmazlardi diye dusunup rahatlamaya calisiyorum acikcasi.doktor da riske atmaz di herhalde

Aynen kuzum ben de koskoca doktor falan diye düşünüyorum ben de haftaya da diğer doktoruma gidicem o da kalp atışı için gel demişti bakalım artık başka doktorlara gittiğimi demedim diyemedim

gaz bende de çok sırf bol rahat pantolonlar aldım bu yüzden bebek değil gaz yüzünden yani

Merhabalar benim dr demişti kalp atışını dinlemeyelim diye ama benim mercimeğin kalbi çok küçüktü daha yeniydi demekki sizde sakınca görmemiş doktor takılmayın hiç onlar bakınca anlıyordur zarar görüp görmeyeceğini dediğim gibi benimki çok küçüktü

bu rezene cayı sabahları mide bulantısına iyi geliyormu ya öğürmekten geberiyorum her sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…