- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Kanamadan korkma çok kişide oluyor, benim 26 saat sürdü kanamam hiçbirşey olmadı. Ağlama stres yapmak asıl sana iyi gelmez şu anda, elini karnına koy dua et. Stresi engelleyemiyorsan sakinleştirici müzikler dinle. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri.Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Cok tesekkurler iyi dusunmeye calisicamgecmis olsun hemen kotu dusunme dusuk tehlikesi olmasi dusecegi anlamina gelmez sen iyi dusun iyi olsun dualarimiz seninle
Ben de aynıyım inan ki :) aynen nasipse ilerleyen zamanlarda tecrübeli arkadaşlarımızın yardımına çok ihtiyacımız olacak.Yeni katılanlara zahmetsiz, bulantısız bir hamilelik, sağlıklı bir bebek diliyorum. Hoş geldiniz.
Aramızda bebek kıyafeti alanlar, tayta geçenler filan olmuşBen de kendimi motive etmek için internetten bebek kıyafetlerine bakayım dedim. Bir bebeğe ne hangi sırayla giydirilir onu bile bilmediğimi fark ettim. Çok çeşit zıbın var. Hangisi en kullanışlısı onu bile kestiremedim. Daralıp çıktım sayfadan. Bu açıdan sizi takdir ediyorum valla :) İlerleyen günlerde ikinci, üçüncübebeğini bekleyen annelerden bu konularda yardım ve öneri bekliyorum.
kaç haftalıksın canım ben de aynıydım dünden beri başladı benim de bugün 7+0 olduk çok şükürGunaydin sevgili anne adaylari. Bugun benim de hafif hafif mide bulantim oluyor seviniyordum bende mide bulantisi yok diye erken sevindim herhalde
Evet bi tane igne yaptilar yatar yatmaz. Insallah atlatiriz sagolunKanamadan korkma çok kişide oluyor, benim 26 saat sürdü kanamam hiçbirşey olmadı. Ağlama stres yapmak asıl sana iyi gelmez şu anda, elini karnına koy dua et. Stresi engelleyemiyorsan sakinleştirici müzikler dinle. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri.Proluton yapsalardı bir tane yaptılar mı iğne?
ben de premesis plus içtim sabah iyi geldi gibi sankizofren kuzum
İnanıyorum ki çok güzel haberler alıcaz senden canım dualarımız seninle hastanede en iyi şekilde tedavin yapılır. bebeğin seninle kalıcak Allah ın izniyleDun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Insallah sagolun moral oluyor duymak herkese tesekkur ederimİnanıyorum ki çok güzel haberler alıcaz senden canım dualarımız seninle hastanede en iyi şekilde tedavin yapılır. bebeğin seninle kalıcak Allah ın izniyle
Haftaya gideceğin doktora kalp atımını görsek yeter eğer bebeğe zararı oluyorsa sesi açmanıza gerek yok diyebilirsin bence içinde tereddüt kalmasınAynen kuzum ben de koskoca doktor falan diye düşünüyorum ben de haftaya da diğer doktoruma gidicem o da kalp atışı için gel demişti bakalım artık başka doktorlara gittiğimi demedim diyemedim
Canım önce stres yapma sakin ol. Benimde tehlike vardı 1haftadır yatıyorum evde söylemiştim kanama vardı benimde tuvalet haric kalkma.benim kanamam 2kez oldu hem pazar hem salı salı günkü cpktu annem bile korktu uzan sadeceSagolasin kanama alanlari nerede hic bi fikrim yok gordum o an ama bisey anlamadim 2 alanda gordu doktor. Kalp atislari da cok yavas. Cok uzuldum insallah iyi olur
Çoook zor yaşadım biliyorumInsallah sagolun moral oluyor duymak herkese tesekkur ederim
Ay Vallahi dünden beri benim de aklımda yanına da patatesGünaydın güzel hamişler.Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.Canım öyle bir hamburger istiyorki yemessem öleceğim sanki.rezeneyi bende deniycem balon gibi geziyorum.
Canım benim Allah yardımcın olsun. En sağlıklı şekilde geçiririz inşaallah bu süreci. Hiç canını sıkma. En güvenli yerdesin. Çok güzel şekilde geçecek inşaallah bu süreç. Allaha tevekkül edelim inşaallahDun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Kızlar günaydın bulantı için ilaç içen var mı? Benim gönlüm razı değil ilaç içmeye premesis plus dedi doktorum baktm doğal içerikli zencefil var içinde o daha masum gibi.
Bide dün sordum cevap yazılmamışdoktor kalp atışını videoya alalım diye 7-8 defa dinletmeye çalıştı bebişe zararı olmuş mudur ki?
Günaydın herkese hayırlı günler
Gmiş olsun.iyi düşün iyi olsun 3 4 gün geride olması önemli değil.En azından gözetim altındasın dualarım seninle.Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Canım Rabbim büyük sen sakın stres yapma kafanda kötü şeyler kurma psikolojin de çok önemli biliyorsun değil mi daima pozitif şeyler düşün vücuduna stres hormonu salgılatma biliyorum kolay değil ama kendini kandır bir şey olmayacak bugün akşama çıkarım bebeğime sağlıkla kavuşacağım diye düşün emin ol etkili olacak bir de elbette duayı elden bırakma biz burda sana dua edeceğiz bugün Arabi ayların ilk günü, çok kıymetli bir gün Rabbim bu günde dualarımızı boşa çıkarmayacaktır içini ferah tutSagolasin kanama alanlari nerede hic bi fikrim yok gordum o an ama bisey anlamadim 2 alanda gordu doktor. Kalp atislari da cok yavas. Cok uzuldum insallah iyi olur
Allah kabul etsin dualarimizi, oyle yapmaya calisacagim sakin olmaya calisiyorum burdaki herkesin sayesinde daha iyiyim su an aglamiyorum :)Canım Rabbim büyük sen sakın stres yapma kafanda kötü şeyler kurma psikolojin de çok önemli biliyorsun değil mi daima pozitif şeyler düşün vücuduna stres hormonu salgılatma biliyorum kolay değil ama kendini kandır bir şey olmayacak bugün akşama çıkarım bebeğime sağlıkla kavuşacağım diye düşün emin ol etkili olacak bir de elbette duayı elden bırakma biz burda sana dua edeceğiz bugün Arabi ayların ilk günü, çok kıymetli bir gün Rabbim bu günde dualarımızı boşa çıkarmayacaktır içini ferah tut
Tesekkur ederim :)Gmiş olsun.iyi düşün iyi olsun 3 4 gün geride olması önemli değil.En azından gözetim altındasın dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?