- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
yok gaz gibi değil pıt pıt atıyo damar muhtemelen :)gazdır o gazhamilelik döneminde çok artıyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok gaz gibi değil pıt pıt atıyo damar muhtemelen :)gazdır o gazhamilelik döneminde çok artıyor
![]()
benim görünüyordu 6+6 da iken baktırmıştık, ama karından baktılarsa o daha flu olabiliyor ondan görünmemiştir belki.Saçma bi soru soruyorsam cahilliğime verin. Kalp atışını duyduğunuzda kesenin içinde bebek görünüyor muydu. Bizimki hala görünmedi. Kalp atışını zaten duymadık. Endişeleniyorum ben de![]()
Olur olur ben 6+3 te kalp atışını duyduk6+0 da kalp atımını duyma şansımız olur mu dersiniz?![]()
Herkese selamlar. Epeydir giremiyordum gruba, çok hayırlı haberler alamadım maalesef bir süredir. Ayın 10unda 5+5ken doktora gittim gayet güzel bir kesen var dedi, şimdilik içi boş haftaya çarşamba bir daha gel dedi. Geçen çarşamba 7+0'da muayeneye gittim, bu sefer yolk sac ve küçük bir embrio gördük, transvajinalde bile kalp atımını duyamadık. Doktor ben kalp hareketini gördüm ama dedi ve dün için randevu verdi. Dün gittim 7+5tim, geçen haftaya göre embrio büyümüş, ancak ultrasonda 6+2 göründü. Uzun uğraşlar sonucu zayıf bir kalp atışı aldı, biraz yavaş dedi. Israrla adet tarihimi sordu birkaç kez, doğru olduğunu söyledim. Endişeli görünüyordu, düşük ihtimali olabilir dedi. Cuma tekrar gel dedi. Bekliyorum maalesef. Bebeğimin kalbi normale de dönebilir, durabilir de![]()
Çok sağol canım, olabildiğince sakin kalmaya ve olumlu düşünmeye çalışıyorum. Ama Cuma günü duyabileceğim kötü haberlere de kendimi ufaktan hazırlamaya başladım. Sonradan çok koyvermek istemem. Nasibi varsa gelecek, yoksa elden ne gelir.Umutsuzluğa kapılma canım düşük riski var diye düşük yapacak değilsin Allahın izniyle, zor ama pozitif düşünmeye çalış.. Bilmiyorum dua'nın gücüne inanıyormusun ama daha üstlerde bir arkadas düşük riski olanlar için bir esma paylaşmış bir bak istersen.
sizinle aynıydık takip edicem demiştim smdi okuyunca cok üzüldüm yaa ama bi skıntı yoktu sanki.. allahın dediği olur inş o kalbi bi ömür atmaya devam eder bnce hala bi ümit varHerkese selamlar. Epeydir giremiyordum gruba, çok hayırlı haberler alamadım maalesef bir süredir. Ayın 10unda 5+5ken doktora gittim gayet güzel bir kesen var dedi, şimdilik içi boş haftaya çarşamba bir daha gel dedi. Geçen çarşamba 7+0'da muayeneye gittim, bu sefer yolk sac ve küçük bir embrio gördük, transvajinalde bile kalp atımını duyamadık. Doktor ben kalp hareketini gördüm ama dedi ve dün için randevu verdi. Dün gittim 7+5tim, geçen haftaya göre embrio büyümüş, ancak ultrasonda 6+2 göründü. Uzun uğraşlar sonucu zayıf bir kalp atışı aldı, biraz yavaş dedi. Israrla adet tarihimi sordu birkaç kez, doğru olduğunu söyledim. Endişeli görünüyordu, düşük ihtimali olabilir dedi. Cuma tekrar gel dedi. Bekliyorum maalesef. Bebeğimin kalbi normale de dönebilir, durabilir de![]()
bide baska bi doktorada gitsen bu arada doktoruna güveniyomusun bilmiyorum ama banda böle bsyler demişlerdi geriden geliyo filan öle bsy cıkmadı sonrasizinle aynıydık takip edicem demiştim smdi okuyunca cok üzüldüm yaa ama bi skıntı yoktu sanki.. allahın dediği olur inş o kalbi bi ömür atmaya devam eder bnce hala bi ümit var![]()
Çok sağol canım, olabildiğince sakin kalmaya ve olumlu düşünmeye çalışıyorum. Ama Cuma günü duyabileceğim kötü haberlere de kendimi ufaktan hazırlamaya başladım. Sonradan çok koyvermek istemem. Nasibi varsa gelecek, yoksa elden ne gelir.
Çok teşekkür ederim tekrar. Allah sen de dahil buradaki tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin, evlat hasretini dindirsinEvet canım hepimiz için geçerli ilk 3 ayı atlatmadan sanmıyorum ki içimiz rahat edecek herşeyin hayırlısıtam 18 ay bekledim tedaviyle hamile kaldım bende, nasip dilerim Allahtan sevinçli haberler alırsın cuma günü
![]()
Cevaplarınız İçin çok teşekkür ederim. Ya ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Adet günüm 30 çıkmıştı. Ve 5+0’da kimyasal oldu. Yani 20 ocakta kimyasal kanamam başladı.Kızlar merhaba herkeseKese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?
Benim buradaki hesap yanlış canım. Düzeltemedim. Sat 8 ocak benim. Gerçi 7 değil 6+6 yım bugün sata göre. Senin sat kaç acaba. Belki de bi yanlışlık yapıyorum dediğin gibi
kaç haftalıksınız banada aynı sey olmustu :) gittim kese var bebek yok 6+2 di bide kalkmıs keseye 1 cm diyor sonra baska doktor buldum şükür hersey göründü :)Kızlar nasılsınız ben doktordan geldim. İlk gittiğim doktor boş gebelik olabilir kese büyümüş bebek yok haftaya gel ona göre dedi çok üzüldük sonra başka bir doktora gidelim bide dedik doktor hem bebişi hem kalp atışını gösterdi çok şükür![]()
Ben oğlumda kalp atışını 8.haftada dinlemiştim.hep 2 hafta geriden takip etti.Umarım meleğin seninle kalır.belliki geç döllenme olmuş benim doktorum düşücek bu kanama alanı var bağlanma falan dedi ne kolay diyorlar bende doktor değiştirdim.Eğer rızkı varsa seninle kalır.Herkese selamlar. Epeydir giremiyordum gruba, çok hayırlı haberler alamadım maalesef bir süredir. Ayın 10unda 5+5ken doktora gittim gayet güzel bir kesen var dedi, şimdilik içi boş haftaya çarşamba bir daha gel dedi. Geçen çarşamba 7+0'da muayeneye gittim, bu sefer yolk sac ve küçük bir embrio gördük, transvajinalde bile kalp atımını duyamadık. Doktor ben kalp hareketini gördüm ama dedi ve dün için randevu verdi. Dün gittim 7+5tim, geçen haftaya göre embrio büyümüş, ancak ultrasonda 6+2 göründü. Uzun uğraşlar sonucu zayıf bir kalp atışı aldı, biraz yavaş dedi. Israrla adet tarihimi sordu birkaç kez, doğru olduğunu söyledim. Endişeli görünüyordu, düşük ihtimali olabilir dedi. Cuma tekrar gel dedi. Bekliyorum maalesef. Bebeğimin kalbi normale de dönebilir, durabilir de![]()
Asm de baktır tekrar kana sana fikir verirCevaplarınız İçin çok teşekkür ederim. Ya ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Adet günüm 30 çıkmıştı. Ve 5+0’da kimyasal oldu. Yani 20 ocakta kimyasal kanamam başladı.
Tahminimce bu ay 17’sinde adet olacaktım. Ama olmadım. Bu ayın 20’sinde de hcg baktırdım 15 çıktı. Hala adet olmadım. Korkuyorum açıkçası yine kimyasal olur diye