Benim de seninle durumum aynı canım. 7. Hafta dayım. Kese var ama bebek görünmüyor. Doktor tekrsr çağırdıMerhaba. Benimde bugün kontrolüm vardı. Sadece kesemizi görebildik. İki hafta sonra tekrar gidicem. Herşey o zaman belli olacak.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de seninle durumum aynı canım. 7. Hafta dayım. Kese var ama bebek görünmüyor. Doktor tekrsr çağırdıMerhaba. Benimde bugün kontrolüm vardı. Sadece kesemizi görebildik. İki hafta sonra tekrar gidicem. Herşey o zaman belli olacak.![]()
Benimde yokBöyle diyip korkutmamak gerek çünkü benimde bulantım yok..
19 aralık ..Son adet tarihin neydi
Söylentilere kapılmasak, bu konuda istatistik ve bilimsel çalışmalara baksak![]()
Bennn , normal doğumlarda kırılabiliyor ve benimde ilk doğumda kırıldı. Bazen çok şiddetli ağrıyorKuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı kızlar
son regl tarihiniz nedir 5 subatta öğrendinizde ne kdrlıktı öğrendiğinizde onu bilmek için regl tarihinide yazmanız gerekiyorarkadaşlar 5 şubatta hamile olduğumu öğrendim .. doktora gittiğimde 1 hafta geriden geliyor normal ileriki haftalarda düzelir dedi bende 1 hafta geriden hesaplıyordum 8 haftalık olark.. dün başka doktora gitti ultrasonda baktığında 7 haftalık gözüküyor dedi .. nası oluyor böyle anlamadım.. kalp atışlarını duydum..
SİZİN SON DURUMUNUZ nedir nasıl oldunuz ne zaman kdr orda kalcakmıssınızMerhaba kizlar dun hic uyuyamadim hastanede sabah ezaninda hep dua ettim hem kendim icin hem sizler icin allah kabul etsin. Aksam yanimda bir kiz dusuk yapti, simdi de kürtaj olmak isteyen bir kadin var isstemiyormus bebegine tuhaf
Bende hic kanama leke agri vs. yok daha ultrasona girmedim doktor sadece yatisa devam dedi. Buradayim bi kac gun daha sabah aksam ignelerim yapiliyor. Serum baglaniyor bir de. Bakalim ne yasiycam bilmiyorum.SİZİN SON DURUMUNUZ nedir nasıl oldunuz ne zaman kdr orda kalcakmıssınız
neredeyse 10 hafta olmus bebek görünüyor kalp atısıda var ama boyutumu cok küçük gec döllenme filan o tarz bsy varmıydı 4 subattaki hcg değerniz kaçtı mesela ilk öğrendiğinizdeson regl tarihiniz nedir 5 subatta öğrendinizde ne kdrlıktı öğrendiğinizde onu bilmek için regl tarihinide yazmanız gerekiyor
bnce iyi olacak öle hissettim moral olsun diye demiyorum ama cidden öle bi hissiyatım olustu umarım yanılmam uyuyun bnce en azndan zaman gecer biraz dahaBende hic kanama leke agri vs. yok daha ultrasona girmedim doktor sadece yatisa devam dedi. Buradayim bi kac gun daha sabah aksam ignelerim yapiliyor. Serum baglaniyor bir de. Bakalim ne yasiycam bilmiyorum.
Merhaba kizlar dun hic uyuyamadim hastanede sabah ezaninda hep dua ettim hem kendim icin hem sizler icin allah kabul etsin. Aksam yanimda bir kiz dusuk yapti, simdi de kürtaj olmak isteyen bir kadin var isstemiyormus bebegine tuhaf
Insallah ben de guzel hissediyorum Allah yardimcimiz olsun hepimizin.bnce iyi olacak öle hissettim moral olsun diye demiyorum ama cidden öle bi hissiyatım olustu umarım yanılmam uyuyun bnce en azndan zaman gecer biraz daha
Neler duycaz ya çok şaşırdım ama daha 7+3 günlükken ağrı olur mu onu anlamadım diğerinde zaten bebek baya büyük ve rahimden çıkmak için baskı yapması ve kuyruk sokumunun ağrıması mantığa yatıyorBennn , normal doğumlarda kırılabiliyor ve benimde ilk doğumda kırıldı. Bazen çok şiddetli ağrıyor
Aminnnn insallahAllah duanı kabul etsin canım mübarek aylara girdik inşallah Rabbim geri çevirmez ona uzanan elleri. Dünya çok garip gerçekten kiminin burnunda tüten bir koku evlat kokusu kimininde korkulu rüyası..
Aminnnn insallahsenin de yarindi randevun degil mi guzel haberini bekliyorum insallah
![]()
son adet tarihim 19 aralıktı .. öğrendiğimde 5 haftalıktı ..son regl tarihiniz nedir 5 subatta öğrendinizde ne kdrlıktı öğrendiğinizde onu bilmek için regl tarihinide yazmanız gerekiyor
Belki senin önceden orada bir hassasiyetin varsa şimdi karın kaslarından hareketlilik var malum kuyruk sokumunda etkisi olmuş olabilirNeler duycaz ya çok şaşırdım ama daha 7+3 günlükken ağrı olur mu onu anlamadım diğerinde zaten bebek baya büyük ve rahimden çıkmak için baskı yapması ve kuyruk sokumunun ağrıması mantığa yatıyor
Canım kalp atışını duyman güzel haber çok büyük ihtimal geç döllenmedir bir iki haftaya takılma hiçson adet tarihim 19 aralıktı .. öğrendiğimde 5 haftalıktı ..
Canım hiç düştün mü gebelikten önce falan benim bir arkadaşım düşmüştü Kuyruk sokumu çatlamıştı acaba öyle bir durum olabilir mi belki de gebelikle alakası yok dediğin gibi ilk aylarda ben de hiç duymadımNeler duycaz ya çok şaşırdım ama daha 7+3 günlükken ağrı olur mu onu anlamadım diğerinde zaten bebek baya büyük ve rahimden çıkmak için baskı yapması ve kuyruk sokumunun ağrıması mantığa yatıyor