• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
arkadaşlar 5 şubatta hamile olduğumu öğrendim .. doktora gittiğimde 1 hafta geriden geliyor normal ileriki haftalarda düzelir dedi bende 1 hafta geriden hesaplıyordum 8 haftalık olark.. dün başka doktora gitti ultrasonda baktığında 7 haftalık gözüküyor dedi .. nası oluyor böyle anlamadım.. kalp atışlarını duydum..
son regl tarihiniz nedir 5 subatta öğrendinizde ne kdrlıktı öğrendiğinizde onu bilmek için regl tarihinide yazmanız gerekiyor

Merhaba kizlar dun hic uyuyamadim hastanede sabah ezaninda hep dua ettim hem kendim icin hem sizler icin allah kabul etsin. Aksam yanimda bir kiz dusuk yapti, simdi de kürtaj olmak isteyen bir kadin var isstemiyormus bebegi 😒 ne tuhaf
SİZİN SON DURUMUNUZ nedir nasıl oldunuz ne zaman kdr orda kalcakmıssınız

SİZİN SON DURUMUNUZ nedir nasıl oldunuz ne zaman kdr orda kalcakmıssınız
Bende hic kanama leke agri vs. yok daha ultrasona girmedim doktor sadece yatisa devam dedi. Buradayim bi kac gun daha sabah aksam ignelerim yapiliyor. Serum baglaniyor bir de. Bakalim ne yasiycam bilmiyorum.

son regl tarihiniz nedir 5 subatta öğrendinizde ne kdrlıktı öğrendiğinizde onu bilmek için regl tarihinide yazmanız gerekiyor
neredeyse 10 hafta olmus bebek görünüyor kalp atısıda var ama boyutumu cok küçük gec döllenme filan o tarz bsy varmıydı 4 subattaki hcg değerniz kaçtı mesela ilk öğrendiğinizde

Bende hic kanama leke agri vs. yok daha ultrasona girmedim doktor sadece yatisa devam dedi. Buradayim bi kac gun daha sabah aksam ignelerim yapiliyor. Serum baglaniyor bir de. Bakalim ne yasiycam bilmiyorum.
bnce iyi olacak öle hissettim moral olsun diye demiyorum ama cidden öle bi hissiyatım olustu umarım yanılmam uyuyun bnce en azndan zaman gecer biraz daha

Merhaba kizlar dun hic uyuyamadim hastanede sabah ezaninda hep dua ettim hem kendim icin hem sizler icin allah kabul etsin. Aksam yanimda bir kiz dusuk yapti, simdi de kürtaj olmak isteyen bir kadin var isstemiyormus bebegi 😒 ne tuhaf

Allah duanı kabul etsin canım mübarek aylara girdik inşallah Rabbim geri çevirmez ona uzanan elleri 🤲🏻. Dünya çok garip gerçekten kiminin burnunda tüten bir koku evlat kokusu kimininde korkulu rüyası..

Bennn , normal doğumlarda kırılabiliyor ve benimde ilk doğumda kırıldı. Bazen çok şiddetli ağrıyor
Neler duycaz ya çok şaşırdım ama daha 7+3 günlükken ağrı olur mu onu anlamadım diğerinde zaten bebek baya büyük ve rahimden çıkmak için baskı yapması ve kuyruk sokumunun ağrıması mantığa yatıyor

Allah duanı kabul etsin canım mübarek aylara girdik inşallah Rabbim geri çevirmez ona uzanan elleri 🤲🏻. Dünya çok garip gerçekten kiminin burnunda tüten bir koku evlat kokusu kimininde korkulu rüyası..
Aminnnn insallah 🤲🏻 senin de yarindi randevun degil mi guzel haberini bekliyorum insallah 😊

Neler duycaz ya çok şaşırdım ama daha 7+3 günlükken ağrı olur mu onu anlamadım diğerinde zaten bebek baya büyük ve rahimden çıkmak için baskı yapması ve kuyruk sokumunun ağrıması mantığa yatıyor
Belki senin önceden orada bir hassasiyetin varsa şimdi karın kaslarından hareketlilik var malum kuyruk sokumunda etkisi olmuş olabilir 🤔

Canım hiç düştün mü gebelikten önce falan benim bir arkadaşım düşmüştü Kuyruk sokumu çatlamıştı acaba öyle bir durum olabilir mi belki de gebelikle alakası yok dediğin gibi ilk aylarda ben de hiç duymadım

Back
X