2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım en son ne zaman birlikte olduğumuzu hatırlamıyorum Bile sen haline şükret takılma adama az ilgi göstersem ne olur benden birşey isteme diye yalvarıyor resmen acısını çıkartacağız söz diyip duruyor o zaman da ben pas vermeyeceğim haberi yok intikamım acı olacak
ilk aylar kanama alanı vardı yasaktı sonradan plasenta önde olduğu için yasaktı plasenta çıktı doktora sordum doğumu kolaylaştırıyor cinsel ilişkiye girelim diye 35 e kadar serbest dedi bir hafta vardı zaten o arada çok yoğndu 5-6 gibi çıkıp Gece 11-12 gibi geldi sızdı tabi direkt hayattaki şansım dedim şimdi bekliyorum doktor tekrar 37-38 den sonra önerir belki diye senin yüzünden normal doğuramayacağım diye vicdan yaptırayım dedim o da işe yaramadı bıraktım artık

Hahaha intikamın fena olmuş

2 sene mi ya süt korur diye hamile kalanlar var birsürü kaza diyorlar. Ne kadar süre olmuyor ki ilişki
Canım yanlış anlaşılma olmasın ilişki ilk 40 gün yasak, sonra serbest. Benim eşim emzirmemden çok etkilendi, tabi bu da bizim cinsel hayatımıza biraz olumsuz yansıdı, oluyor ama eski tadında değil, bilmem anlatabildim mi? Emzirme bitince herşey eski haline döndü ama. Benim eşim bu konuda etkilendi tabi herkes aynı olacak diye birşey yok

2 sene mi ya süt korur diye hamile kalanlar var birsürü kaza diyorlar. Ne kadar süre olmuyor ki ilişki
bu arada aman diyim süt korur diye kimse rahat davranmasın, yok öyle birşey tedbiri elden bırakmamak lazım. Benim ilk doğumumda 7 ay adet olmadım bir kere kaza oldu bu süreçte ömrümden ömür gitmişti resmen..

Süt korusaydı benden 1 yaş küçük kardeşim olmazdı

Bende uyuyamıyorum kızlar, nefes almakta zorluk çekiyorum artık. O yetmezmiş gibi eşime bozuldum kaçtır adam beni reddediyor korkuyormuş gururum ayaklar altında sinir oldum gece gece.
Korkuyorlar kuzum senle ilgisi yok

Bize en baştan beri hiç yasak gelmedi. Haftada 1 de olsa oldu. Ama ben her zaman eskisi gibi tatmin olamadım. Şimdi de hareketim daha kısıtlı ama 9 gün içinde son bir sansimi denerim gibi geliyor

Ben de diyorum ki süt korursa korur korumazsa ben kendimi korumayacagim bunu 9 yılda bulduk, yaş 39a dayandı, menapoza girmeden bir kardeş gelirse hiç hayır diyeceğimi sanmıyorum

Doğumdan sonra neyle korunmayı düşünüyorsunuz kızlar ben garanti olsun diye spiral taktırmayı düşünüyorum hoş onunda garantisi yok ama diğer yöntemlerden daha garantiymiş gibi geliyor

cok sukur canim 2866 olmus valla icim rahatladi ama plesantada kireclenme devam ediyormus artmis hatta 2.evrede dedi doktor 4 tehlikeli dedi
Zaten aylar ilerledikçe 1'den 3'e doğru gitmesi normal diye biliyorum. Yani kireçlenme zaten geçmiyor, ancak artıyor. Benim plasentam 3'te. Buna rağmen haftada ortalama 200 g alıyor.

Yaa çok üzücü lohusa depresyonu da etkili mi herkeste oluyor mu öyle bişey çok acayip şeyler duydum
Nasıl kaza oldu canım bebek mi oldu adet olmadan da hamile kalinabiliyor mu
Ben de diyorum ki süt korursa korur korumazsa ben kendimi korumayacagim bunu 9 yılda bulduk, yaş 39a dayandı, menapoza girmeden bir kardeş gelirse hiç hayır diyeceğimi sanmıyorum
Biz de 5 sene bekledik yaş 33 Vala ben de öyle düşünüyorum aslında ama sezeryan olursa riskli değil mi ya birde kim bakacak endişesi daha bir taneye bile ne olacak kim bakacak belli degil

M mertur nerelerdesin canım sesin çıkmıyor hiç herşey yolunda mı

selam yolunda çok şükür biraz ağrılı sızılı ama paZartesi randevum vardı , cuma kontrol randevusu sabahtan . Eğer herhangi bir değişiklik yoksa sonraki hafta perşembe doğum ( 1 ekimde ) .Pazartesi günü 2 cm açılma vardı diğer doğumlarda hadi birinci neyse de 2. De de sıfır açılmayla doğuma gitmiştim şimdi normal doğum şansım yok açılma var Geçtiğimiz cuma dan beri de sancım var .bakalım ya cuma öğleden sonra doğum ya sonraki hafta Şafak yakın ama karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…