2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İyi olmana sevindim abilere bir an önce kavuşmak istiyor küçük prens nasıl isterse öyle gelsin canım siz iyi olun da gerisi önemli değil

Rahat olmaya çalış canım,,yanında kim varsa seni motive etsin girmeden..ben hiç çatı muayenesi yaptırmadım,bu ikinci doğumum..ama normal doğum yaşadığım için çatı muayenesinide tahmin edebiliyorum..bu muayeneyi yaptıramamak sezeryan sebebi olmamalı ama o da ayrı bi konu..

süt korur diye düşünmeyin aynen. çevremde çok var ona güvenip 2.ye hamile kalan. süt korumuyor yani. bizde bir süre eşim korunur. sonra bende pko olduğu için tahminim yine düzenli adet olamayacağımdan doğum kontrol hapı kullanırım

Öğleden sonra perinatologa randevum var dua edin kızlar ya cuma 2400dü ins 2600 gecmiştir adam tam moral bozmalık kilosu az olmaz böyle filan diye başlıyo
Büyümüştür annesi allahin izniyle ultrason olcumleri her zaman dogru cikmiyor bide her bebek ayni olcak diye bisey yok bazi bebekler zayif dogabilir saglikli olsunlar yeter bide senin bebis oyle küçük de degil

Bizde çıktık nst+muayeneden. Orada hiç bi sıkıntım yoktu eve geldim karnım kasılıp ağrımaya başladı aşşağıyada sancı yapıyor. E be evladım oradayken hareketlenseydin ya diye ilk söylentimi gerçekleştiriyorum şuan küçük hanıma

2400gr 48cm olmuş bizimki 3 ü bulurmuş doğana kadar boşver napcan kiloyu bebek sağlıklı, kilolu bebek zor doğum diyor doktorcuğum

Sezeryanden sonra duş hemen alınabiliyor mu acaba ya dikişler ıslanmasın derdi var mı hastaneden cıkınca dus ihtiyacımız olcakmıs gbi

Ben de diyorum ki süt korursa korur korumazsa ben kendimi korumayacagim bunu 9 yılda bulduk, yaş 39a dayandı, menapoza girmeden bir kardeş gelirse hiç hayır diyeceğimi sanmıyorum
Ben de öyle düşünüyorum yaş 35 ilk çocuk belki bi sene beklerim dikiş falan için. Sonra olursa olur Allah tan bakalım. Bunları bi hayırla, sağlıkla, mutlulukla kucaklayıp büyütelim de inşAllah önce

Kızlar benim ogluş da aceleci ekim bebekleri kervanına katılıyor.Doğumum başlamış. 7 cm açıklıkla.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haftan fena değil çıkınca yaz mutlaka

cok sukur canim 2866 olmus valla icim rahatladi ama plesantada kireclenme devam ediyormus artmis hatta 2.evrede dedi doktor 4 tehlikeli dedi
Oh çok şükür canım gözün aydın, kendini kurtarmış o hiç sıkıntı etme. Çentiği filan da boşver artık doğum zamanın gelmiş zaten. Benim ilk oğluşum da 2900 gr sağlıklı doğdu inşallah seninki de öyle olacak tam olarak kaç haftalıksın Dr doğum için ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…