2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
sagol kuzum ben doktor bu haftaya sezeryan gunu verir diye dusunmustum ama sezeryani 39 haftada yapiyoruz dedi ben suan 38 arti 3 teyim pazartesiyi bekliyorum dort gozle

kizlar bir anda suyumuz falan gelse normalde sezeryan yapicam ben nasil olur ki o zaman dogum ac olmadan sezeryana almiyorlar sanirim demi

kizlar bir anda suyumuz falan gelse normalde sezeryan yapicam ben nasil olur ki o zaman dogum ac olmadan sezeryana almiyorlar sanirim demi
Suyun gelirse önce kendin sancın bekleniyor canım, gelmezse suni sancı veriyorlar açılma olsun diye, açılma olmazsa sezaryen. O zamana kadar zaten aç susuz kalıyorsun.
Bende öyle olmuştu yani

benimkide hep aynı diyor seni doğumda zorlamayacak oh diyorum en güzeli bunu bir cıkarması var kilosunun düşük olmasına takılmıyorum benimki de bir hafta geriden geliyor 2500 ü geçtikten sonra takılmamak lazım ki solunum iyiyse 2500 altı her bebek de küveze alınmıyor

Ellerim neden nasır tuttu diyor ki düşündüğüm şey mi Bu konuda ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama evlendikten sonra bi erkeğin o isteğini eşi hariç başka şekillerde kendi başına gidermesine karşıyım ben

Deme ya üzdün. İçimi rahatlatıcaktınız burda bende kendimi haklı görecektim adama trip attım diye olmadı bu
yani benimki farklı şimdi dogum beklemiyorum öyle olsaydı affetmezdim bende..dogumu baslatma.riski var ben mecburi sezaryen olacağım için hic oyle biseye ihtiyacim yok suan o yaklassa bile ben yaklastirmam mumkun oldugu kadar icerde tutmaya calisiyorum..ama sen ugrasabilirsin belki biraz daha belki ikna edersin

Biz eşimle 9 aylik gebeliğim boyunca en fazla 10 kez birlikte olmuşuzdur. Son 1.5 aydır hiç yok. Bu konuyu ona sormadım nasıl hallediyorsun diye ama kendi kendine yapıyorsa da bir şey diyemem. Eşim düzgün bir adam elhamdülillah. Kaşı gözü sagda solda ayrı oynayacagına varsın kendi kendine çözsün meselesini bence :)

Sezaryen mi olacak kesin

Doğrusu yanlışı yok Canım bu durumun her çiftin dinamikleri farklı ama erkeklerin cinsel açıdan ihtiyaçları tıbbi olarak farklı sadece Erkeklerin sağlıklı kalabilmek adına spermlerini vücuttan belli zamanda atmaları gerekiyor bunu yapmazlarsa vücut kendi yapıyor bence kadın da erkek de birliktelik mümkün değilse kendi gereksinimlerini partneri olmadan giderebilir İki tarafta tabi
Ha tabi farklı hayallere dalarak abartmaktan bahsetmiyorum da

Benim dayımın eşi 3 aşılama 2 olumsuz tüp bebekten sonra 3. Denemede hamile kaldi nasıl olsa olmaz demisler bebek 3 aylıkken doğal yolla kazara tekrar hamile kaldi yaşi da 40 in uzerindeydi

Canım bu bebeğin kilosu doğumu tam olarak nasıl etkiliyor ? Şöyle düşünüyorum kafa çapı büyükse ve bebek zayıfsa normal doğumda o kafa illaki oradan geçmek zorunda zaten kafası çıktıktan sonra diğer yerlerin daha çabuk çıktığını söylüyorlar o yüzden yarım kilo bir kilo çok fark etmez gibi düşünüyorum tabi bu benim tahminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…