- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
En son bebegi yapmistik dusun o derecesimdi kara kara dusunuyorum o kadar uzak geliyorki cok uzun oldu ara
Pazartesi bira bebegin başını alt kısımda hissediyordum ama çok zorlayan bi sancim yoktu.bugünkü kontrolde baktı Dr ve yatış verdi. Beklemedeyim şuanda ara ara sancim oluyor ama ilk doğumumdaki kadar zorlayıcı değil henüz.Canım zamanın iyi açıklığın çok çok iyi hissetmeden mi 7 cm açıklığı gördün yoksa
Ayy bu konuya hiç objektif yaklaşamıyorum eşimin ben hariç veya ben yanında yokken yalnız başına bu ihtiyacını gidermesini istemiyorumDoğrusu yanlışı yok Canım bu durumun her çiftin dinamikleri farklı ama erkeklerin cinsel açıdan ihtiyaçları tıbbi olarak farklı sadece Erkeklerin sağlıklı kalabilmek adına spermlerini vücuttan belli zamanda atmaları gerekiyor bunu yapmazlarsa vücut kendi yapıyorbence kadın da erkek de birliktelik mümkün değilse kendi gereksinimlerini partneri olmadan giderebilir İki tarafta tabi
Ha tabi farklı hayallere dalarak abartmaktan bahsetmiyorum da
Canım en son ne zaman birlikte olduğumuzu hatırlamıyorum Bile sen haline şükret takılmaadama az ilgi göstersem ne olur benden birşey isteme diye yalvarıyor resmen acısını çıkartacağız söz diyip duruyor o zaman da ben pas vermeyeceğim haberi yok intikamım acı olacak
ilk aylar kanama alanı vardı yasaktı sonradan plasenta önde olduğu için yasaktı plasenta çıktı doktora sordum doğumu kolaylaştırıyor cinsel ilişkiye girelim diye 35 e kadar serbest dedi bir hafta vardı zaten o arada çok yoğndu 5-6 gibi çıkıp Gece 11-12 gibi geldi sızdı tabi direkt hayattaki şansım dedim şimdi bekliyorum doktor tekrar 37-38 den sonra önerir belki diyesenin yüzünden normal doğuramayacağım diye vicdan yaptırayım dedim o da işe yaramadı bıraktım artık
Korkuyorlar kuzum senle ilgisi yok
Bize en baştan beri hiç yasak gelmedi. Haftada 1 de olsa oldu. Ama ben her zaman eskisi gibi tatmin olamadım. Şimdi de hareketim daha kısıtlı ama 9 gün içinde son bir sansimi denerim gibi geliyor
Benim eşimde şükür öyle ama napim bu konuda hiç rahat olamıyorum bazen gece durduk yere duşa girmesine bile sinir olup başka bi nedenden dolayı kavga ediyorum ama daha hiç açık açık bu konuyu konuşmamBiz eşimle 9 aylik gebeliğim boyunca en fazla 10 kez birlikte olmuşuzdur. Son 1.5 aydır hiç yok. Bu konuyu ona sormadım nasıl hallediyorsun diye ama kendi kendine yapıyorsa da bir şey diyemem. Eşim düzgün bir adam elhamdülillah. Kaşı gözü sagda solda ayrı oynayacagına varsın kendi kendine çözsün meselesini bence :)
yani benimki farklı şimdi dogum beklemiyorum öyle olsaydı affetmezdim bende..dogumu baslatma.riski var ben mecburi sezaryen olacağım için hic oyle biseye ihtiyacim yok suan o yaklassa bile ben yaklastirmam mumkun oldugu kadar icerde tutmaya calisiyorum..ama sen ugrasabilirsin belki biraz daha belki ikna edersin
Bende aynı stresi yaşıyorum. Çıkmamaya çalışıyorum.Beni bu ara bir korku sardı doğuma yakın korona olursak nasıl olacak kendi doktorum yok bebeği vericekler mi hemen çevremde çoğaldı bu virüse yakalananlar
Kendine de ona da bebeğe de eziyet. Yazık.Benim eşimde şükür öyle ama napim bu konuda hiç rahat olamıyorum bazen gece durduk yere duşa girmesine bile sinir olup başka bi nedenden dolayı kavga ediyorum ama daha hiç açık açık bu konuyu konuşmam
Reddetmesinin bi sebebi var mı canım hoş değil ya. Valla biz tam gaz devam hatta eskisinden fazla oluyor normalde ben daha çok isterim eşime yanaşırım şuan tam tersi bu ara hele gece uyanıp felanBurda şimdi kimsenin cinsel hayatı kalmadı mı merak ediyorum açıkçası. 36. Haftamdayım e bunun bir de lohusalığı var düşününce uzun geliyor.. Tmm hayat ondan ibaret değil ama reddedilmek gururumu incitti.
Özellerin bazıları kabul ediyor. Doğum yapacağın hastaneyi arayıp sor canımKızlar korona olursak doğumu kendi hastanemizde yapamıyor muyuz
Reddetmesinin bi sebebi var mı canım hoş değil ya. Valla biz tam gaz devam hatta eskisinden fazla oluyor normalde ben daha çok isterim eşime yanaşırım şuan tam tersi bu ara hele gece uyanıp felanmaşAllah diyim hamilelikte hiç aksatmadık sanki çok faydalı bişe ya
Canım kafa çapı en önemli nokta o sırada vagina genişliyor ama omuzlarda var tabi bir de kilolu bebeğin yaptığı basınçta daha fazla olur kaslara çatın genişse vagina kasları iyiyse isterse 4 kg olsun yırtık kesi olmayabiliyor zatenCanım bu bebeğin kilosu doğumu tam olarak nasıl etkiliyor ? Şöyle düşünüyorum kafa çapı büyükse ve bebek zayıfsa normal doğumda o kafa illaki oradan geçmek zorunda zaten kafası çıktıktan sonra diğer yerlerin daha çabuk çıktığını söylüyorlar o yüzden yarım kilo bir kilo çok fark etmez gibi düşünüyorum tabi bu benim tahminim
Aa öyle mi kabul eden var mıdır gece rüyamda gördüm de başka hastaneye gidiyordum kalabalık karışık bebeğim karışıcak burda ben doğurmayacağım diye ağlayıp durdum psikolojim bozuldu sanırımÖzellerin bazıları kabul ediyor. Doğum yapacağın hastaneyi arayıp sor canım
2520 olmuş dr suan normal 200gr fazla eksik cıkabilir dedi bnde dogum yaparsan 7ekimde alırım dedicanim haber ver mutlaka insallah guzel haberlerle donersin
yeni evliyken bende aynı senin gibi düşünüyordum ama tüp bebek tedavisi o bu şu derken eşimi de anlamaya çalıştım çünkü bizimki 1, 2 hafta değil bazen aylarca olmaması gerekiyor ve onun bir şekilde ihtiyacını karşılaması gerekiyorEllerim neden nasır tuttu diyor ki düşündüğüm şey miBu konuda ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama evlendikten sonra bi erkeğin o isteğini eşi hariç başka şekillerde kendi başına gidermesine karşıyım ben
Hepimizin psikoloji yerlerde şu sıraAa öyle mi kabul eden var mıdır gece rüyamda gördüm de başka hastaneye gidiyordum kalabalık karışık bebeğim karışıcak burda ben doğurmayacağım diye ağlayıp durdum psikolojim bozuldu sanırım
Allah bir avazda kurtarsın canım kolay doğım olur inşallahPazartesi bira bebegin başını alt kısımda hissediyordum ama çok zorlayan bi sancim yoktu.bugünkü kontrolde baktı Dr ve yatış verdi. Beklemedeyim şuanda ara ara sancim oluyor ama ilk doğumumdaki kadar zorlayıcı değil henüz.
Annem hep kafa çıktıktan sonra bitmiyor omuzda var oda çıktımı gerisi kendiliğinden geliyor diyorduCanım kafa çapı en önemli nokta o sırada vagina genişliyor ama omuzlarda var tabi bir de kilolu bebeğin yaptığı basınçta daha fazla olur kaslara çatın genişse vagina kasları iyiyse isterse 4 kg olsun yırtık kesi olmayabiliyor zaten
Öyle tabiki deMaşallah canımvallahi bizde aksatmadık aslında son 2 haftadır tık yok, reddetmesinin sebebi korkuyormuş doğumu tetikler diye. Faydalı birşey olmaz olur mu canım mutlu anne mutlu bebek bilimsel olarak açıklaması var mutluluk hormonunun bebeğe bile iyi geldiğine dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?