2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım zamanın iyi açıklığın çok çok iyi hissetmeden mi 7 cm açıklığı gördün yoksa
Pazartesi bira bebegin başını alt kısımda hissediyordum ama çok zorlayan bi sancim yoktu.bugünkü kontrolde baktı Dr ve yatış verdi. Beklemedeyim şuanda ara ara sancim oluyor ama ilk doğumumdaki kadar zorlayıcı değil henüz.

Ayy bu konuya hiç objektif yaklaşamıyorum eşimin ben hariç veya ben yanında yokken yalnız başına bu ihtiyacını gidermesini istemiyorum belki yanlış bi düşünce ama hadi aklına başka birisi gelirse veya başka bişeyler izlerse diye dertlenirim ben.

Hadi yasak olunca mecbur uyarsında, olmayıpta böyle naz yapmaları yok mu.. Vallahi ne yalan soyliyip bende zamanı gelsin süründürcem. İnşallah sonu güzel biter senin için hamileliğinde doktor izin verir

Tuhaf olan ne biliyormusun canım gelip yanaşıyor istediğinin bende farkındayım ama ben yanaşınca bu sefer kendini çekiyor anlamak mümkün değil bu adamları. Hatta dalga bile geçtim sen rahibe mi oldun diye ama dur zamanı elbet gelecek bende onu süründürcem görür o.

Benim eşimde şükür öyle ama napim bu konuda hiç rahat olamıyorum bazen gece durduk yere duşa girmesine bile sinir olup başka bi nedenden dolayı kavga ediyorum ama daha hiç açık açık bu konuyu konuşmam

Haklısın tabi bana da doktor sezeryan derse bende önce bebeğimi düşünürüm.. Uğraşıyorum canım ya 3 mü oldu 4 mü belkide daha fazla nuh diyor peygamber demiyor artık yeter benden bu kadar şurda ne kaldı intikam almayaa sabredicem.

Reddetmesinin bi sebebi var mı canım hoş değil ya. Valla biz tam gaz devam hatta eskisinden fazla oluyor normalde ben daha çok isterim eşime yanaşırım şuan tam tersi bu ara hele gece uyanıp felan maşAllah diyim hamilelikte hiç aksatmadık sanki çok faydalı bişe ya

Maşallah canım vallahi bizde aksatmadık aslında son 2 haftadır tık yok, reddetmesinin sebebi korkuyormuş doğumu tetikler diye. Faydalı birşey olmaz olur mu canım mutlu anne mutlu bebek bilimsel olarak açıklaması var mutluluk hormonunun bebeğe bile iyi geldiğine dair.

Canım kafa çapı en önemli nokta o sırada vagina genişliyor ama omuzlarda var tabi bir de kilolu bebeğin yaptığı basınçta daha fazla olur kaslara çatın genişse vagina kasları iyiyse isterse 4 kg olsun yırtık kesi olmayabiliyor zaten

Özellerin bazıları kabul ediyor. Doğum yapacağın hastaneyi arayıp sor canım
Aa öyle mi kabul eden var mıdır gece rüyamda gördüm de başka hastaneye gidiyordum kalabalık karışık bebeğim karışıcak burda ben doğurmayacağım diye ağlayıp durdum psikolojim bozuldu sanırım

yeni evliyken bende aynı senin gibi düşünüyordum ama tüp bebek tedavisi o bu şu derken eşimi de anlamaya çalıştım çünkü bizimki 1, 2 hafta değil bazen aylarca olmaması gerekiyor ve onun bir şekilde ihtiyacını karşılaması gerekiyor

Hepimizin psikoloji yerlerde şu sıra
Ben Altunzade Acbadem de yapıcam inşallah. Orası kabul ediyor.

Allah bir avazda kurtarsın canım kolay doğım olur inşallah

Annem hep kafa çıktıktan sonra bitmiyor omuzda var oda çıktımı gerisi kendiliğinden geliyor diyordu

Öyle tabiki de maşAllah denilecek övülecek tarafı var mı diye dedim. Herkes cinselliğin olmadığını yazmış ben de durum tam tersi kötü hissettim sanki normal bişe değilmiş gibi. Haklısın kuzum 2 hafta bence çok uzun bi süre ben bikaç gün olmayınca rüyalarıma girdiğini felan yazmıştım dimi daha önce

Aslında bizim de onların üstünde hakkımız var reddetmemesi lazım ama korkuyorlar yani doğal olarak. Bizimki 3 4 aylıkken daha çok korkuyodu. Bi zararı olmadığını anladı hatta ben bebeğin annenin daha mutlu olduğunu söyleyince abarttı şimdi de reddetmiyorum ben doğuma da faydası varmış çünkü. Bi de benim en çok korktuğum şeylerden biri hamilelikte reddedersem aldatır mı aldatmayı düşünür mü konusu. Filmlerden nasıl etkilenmişsek işte Karakterle alakalı o mesele tabiki ama boşluğa düşmesinden korkup hiç reddetmedim. Tartıştığımızda falan bikaç defa reddetmişimdir o da normal günahı olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…