2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla oturaral uyuyorum zaten normalde yastık kalmadı evde :)) Korkunç bişeydi yaa uykudan uyandirdı aniden boğuluyorum sandım dedigin gibi..gece gece içtim bişiler ama.bir süre gitmedi bogazimdan acısı
Bebek gelistigi icin mideye baski yapiyor. Reflu olusuyor. Benim de oldu birkere gercekten cok kotuydu napicagimi sasirmistim. Gaviskon icebilirsin rahatlatiyor. Bende de acayip yanma var yine 2gundur. Bi geciyo bi geliyor.

Kızlar ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz şoku henüz atlatamadım 36+6 da doğmuş oldu biraz kendime geleyim anlatıcam.
Geçmiş olsun canım çok hayırlı bir evlat olsun inşallah
Sen doğum için ne planlıyordun bak bebiş planlarını suya düşürdü rahat bırak babamı diye hemencik geldi

Bence bebekle alakalı değildir. Daha çok başlardasın rahim göbek deliğine bile varmamıştır belki. SaĞ olsa karaciğer vs diyeceğim ama sol olunca bilemedim .
Bilmiyorum çarşamba kontrol var soracağım ama canım çok yanıo

Bilmiyorum çarşamba kontrol var soracağım ama canım çok yanıo
Geçmiş olsun, bir yerde sürekli bir ağrı varsa kronik ağrı gibi geçmiyor malesef bende hamile kaldığımdan beri sırtımın sağ tarafı kaburganın olduğu yer ağrıyor.. Uzun süre oturamıyorum ya bir yere dayamam lazım yada uzanmam lazım..
Buda hamileliğin zorluklarından bir kısmı inşallah seninki geçer geçmeyecekse de sana uygun oturma uzanma pozisyonlarını bulabirsin ben birtek öyle çözüm buldum..

Bebek gelistigi icin mideye baski yapiyor. Reflu olusuyor. Benim de oldu birkere gercekten cok kotuydu napicagimi sasirmistim. Gaviskon icebilirsin rahatlatiyor. Bende de acayip yanma var yine 2gundur. Bi geciyo bi geliyor.
Benim devamlı süren bir rahatsızlık yoktu hiç midemde şimdiye kadar.yanma falan yaşamadim ihtiyac hissetmemiştim ama bu değişik birşeydi aniden gece uykudan sıçrayarak uyandırdı fışkırır gibi ağzımin içi acı su doldu birden .hem korktum uyku sersemi neye uğradıgımı şaşırdım ..Allahtan son gunlerimiz.insallah hepsi geçicek

Sağll canım inşalh geçicidir sanada çok geçmiş. Olsun önemli birşey olmadan atlatırız inşalh

çok geçmiş olsun canım Allah annene şafi isminin hürmetine şifa versin..
Ne güzel gününde belli az kalıdı hayırlı doğum olmasını diliyorum

gunaydin kizlar dun aksam 6 kere falan 40 dkda bir kasigima bicak gibi agri saplaniyordu tamam dedim gelecek herhalde bu kiz hatta uyudum uykumdan bir ara o keskin bicak gibi sanciyla uyandim hemen boyle 20 25sn surup bitiyodu simdide gecti yok oldu sanci cok sinir bozucu

Kızlar ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz şoku henüz atlatamadım 36+6 da doğmuş oldu biraz kendime geleyim anlatıcam.
Aaa maşallah canım, güle güle büyütün bebeğinizi, hayırlı evlat olur inşallahBen de ilk oğlumu aynı tarihte doğurmuştum senin gibi görünce duygulandım resmen

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün kendini toparla sonra yazarsın ikinizin de iyi olmasına sevindim

Günaydın canım.Su gelirse 48 nişan gelirse 72 saat diye bi kalıp var ama bunlar en uç süreler tabi.belki çatı muaynesinden kaynaklı bi kanamada olabilir ama her zaman en garantisi doktora gitmek.geçmiş olsun

Kızlar sezeryan sırasında maskem olacakmış. Merhaba 2 gecedir de buna taktım uyuyamıyorum. Bi el atın bana ya düşündükçe bile boğuluyorum
Canım 5 dk cık zaten bebiş saniyeler içinde doğuyor sonra hemen hızlıca dikiş ve bitti

papatya7203 Hazırlıyor vücudun erken doğanlara bakıp gelsin diyoruz ama bebekler 42 haftaya kadar kalabilir anne karnında.40 dk uzun bi süre ama yinede düzenli olması önemli .Senden önümüzdeki hafta bekliyorum ben bişiler

e
Günaydın canım.Su gelirse 48 nişan gelirse 72 saat diye bi kalıp var ama bunlar en uç süreler tabi.belki çatı muaynesinden kaynaklı bi kanamada olabilir ama her zaman en garantisi doktora gitmek.geçmiş olsun
çok teşekkür ederim canm bakalım yarın akşama kadar bekleyeyim hala gelmeye devam ediyor çünkü kanama gibi değil de mukustan tıkaç gibi parçalar

e

çok teşekkür ederim canm bakalım yarın akşama kadar bekleyeyim hala gelmeye devam ediyor çünkü kanama gibi değil de mukustan tıkaç gibi parçalar
Sümüklü kanlı ise evet nişan olma ihtimalin çok yüksek üstelik hala geliyor diyosun.hadi hayırlısı bakalım

insallah kuzum saglicakla dogsunlarda tabi son zamanlara yaklastik ya merak heyecan hat safada senle bizim cok yakin tarihler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…