2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım nişan gedikten sonda haftalarca bekleyende var o yüzden nişanı çok kafaya takmıyorlar ama suyun gelirse hiç beklemeden hemen hastaneye gitmelisin sancının gelmesini bekleme suyun gelmesi önemli bi durummuş.

Canım nişan gedikten sonda haftalarca bekleyende var o yüzden nişanı çok kafaya takmıyorlar ama suyun gelirse hiç beklemeden hemen hastaneye gitmelisin sancının gelmesini bekleme suyun gelmesi önemli bi durummuş.

Çok teşekkürler doktorumla görüştüm su gelmesi yoğun kanama ve 5 dakikada bir düzenli sancın yoksa gelmene gerek yok dedi☺ heyecanlandırdı durduk yere bizi daha günüme de var

Kızlar ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz şoku henüz atlatamadım 36+6 da doğmuş oldu biraz kendime geleyim anlatıcam.
Ay biz şok. Benimki bi hafta senden önce görünüyor takvimde, sen yazınca bi panik oldum. Cidden heran gelebiliyolar artık.
Tebrikler canım Allah hayırlı salih evlat etsin bebişini müsait olunca yaz merakla bekliyoruz

Ben de panik oldum ama benimki gelmeyecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…