2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim sen normal mi sezaryan mi bekliyorsun benimkiside 3600 du haftaya kadar bekleyip karar verelim dedi doktorum 4 kilo uzeri onermiyorum normal dogumu dedi senin doktorun fikrini merak ettim
Benim sezaryen canım..ilkide sezaryendi mecburen yani bekliyorum sezaryeni

bizim de doğum tarihimiz netleşti. 26ekimde Allah izin verirse sezeryan tarihi.
oğluşum 2800gr 48cm olmuş. bugün 35+3 tam günüyle uyumlu
Hayırlı olsun canım ben de 35 +4 teyim bugün tarihimiz henüz netleşmedi ama muhtemelen bizim tarihimiz de 23 ekim olacak

Negüzel keske benimde okdr yaş farkı olsaydı toptan sıyırırdımilerde rahat ediceksin ama,aralarında hep sıkıntı olcak zaten cnm yas farkı cokta olsa azda olsa bolbol sabır çekicez

he bn kafayi yiyicem desene

Kızlar karnım sık sık taş gibi oluyor kasılıyor. Bugün nst ye girdim sancım çıktı doktor su içirdi biraz dolaş tekrar çektir dedi ikinci nst de sadece bir kere sancım çıktı. Eve geldim şimdide karnım yine taş gibi oluyor. Ama sadece kasılma var ağrı sancı yok. Doğum sancısı nasıl oluyor tam olarak ?

insallah canm Rabbim sifa versin

N Neutral26 Ben doğal doğum sancısı nasıl başlıyo emin değilim. Suni sancıyla başlatmışlardı. Başta hafif adet sancısı gibi olmuştu giderek arttı sonra kendi sancım geldi dediklerinde serumdan gelen sancıyı çıkarttırmıştım.
Okuduğum kitaplardan birinde kadınlar kendi sancılarını da benzer şekilde anlatıyolar. İlk başta hafif sonra aradaki zaman kısalıyo ama sancının süresi uzuyo şeklinde tarif edilmiş.

Hadi bakalım sağlıkla gelsin mehmet veysel ilkde olsa dördüncüde olsa o heyecan hep aynı bizi annelik içgüdüleriyle donatan rabbime şükürler olsun

Bugün kontrolüm vardı benim de 36+6 olduk. 3000 kilo olmuşuz. Bir sıkıntı yokmuş. Nst de sancı hiç çıkmadı. 15 ekim sezaryen tarihi. Bu kadar erken sezaryen olacak var mı bilmiyorum ama saati 07:00 de. 6 ya çeyrek kala orda olacakmışız. Korona testi sadece ameliyata girene yapıyorlarmış. Refakatçiye yokmuş.

Benimde bugün kontrolüm vardı arkadaşlar,
38+2 deyim bugün bebek 3600gr ve 50cm olmuş. 2,5 cm acılmam varmış ve cumartesi günü suni sancıyla başlatılacak doğumum. Bebek daha fazla kilo alırsa zor olur diyor doktorum.Bu ikinci doğumum olucak. 2-3 cm açılması olup suni sancı alan arkadaşlar doğumunuz kaç saat sürdü acaba ?

Benim de 15 i öğlene doğru. 2 saat önceden burda olun 6 saat açlık yeter dediler bana. Epidural olacak eşimle bana test yapacaklatir. Eşim de ameliyata girwceğinden. Annem refakatçi ona yapmayacaklar.
15inde çok minnoş geliyor inşallah hayırlısıyla

Bayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı

Ben cikarmistim canim ama 5.ayimda mi neydin 1 haftada gecti baska bir sikayetim de yoktu

Ya evet bizede dediler doktoru suclayanlar oldu diyorum normal giden bsyi neden sezeryana alsın nerden bilsin bide bana suni bile vermedi sırf suyum geldi dogum hızlı baslasın diye pelvik masaja acılma sağladı 3 4 saat tek kafama takılan covidli yeni atlatmıstım o yüzden belki sezeryan önerebilirmiydi diye düşünüyorum bazen sadece

Normal doğum yapan kızlar korseyi çantanıza koydunuz mu hemen taktiniz mi
Walla ilk gün ne korse geldi aklıma ne bsy errtesi gün eve geldik korse almamıstm ben ama göbeğim bsy sardık sıkıca 4 5 günde baya indi göbeğim cok bsy kalmadı gibi

Canım suyum fazlay su o sıkıntı yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…