2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ben de owli aldım. 91kiloyum şu an. aldığım dönemde belim 107 mi ne idi. 1ayı geçti alalı. şimdi belim daha da çok genişledi. ortalama olarak düşününce l-xl aldım. göbek çok küçülmüyor bende o sebeple öyle aldım. sorun olmaz inş

Teşekkür ederim canım
Ben öğün saymafım vallahi sütüm yetmiyor 2, 3 saatte 1 her birine 1 göğüs veriyorum doymuyorlar 30 cc mama veriyorum her birine bazen durmutorlar tekrar emziriyorum böyle böyle gidiyor
Bizde hastaneden çıkınca 160 grm ödem atmışlardı dün kontrolümüz vardı büyüğü eski kilosuna gelmiş küçüğü 50 grm almış doğum kilosuna 110 grm kalmış ay ikiz olunca gramların değeri oluyor

Evet spinal oldum, ikisinin birden yapildigini bilmiyordum daha uzun sürmesini sagliyorsa etkisi yaptir bence. Istedim ben agri kesici ama pek etki etmedi bi igne bi serum yapıldı ama anca serumdan sonraki kesti biraz insallah alirsin kucagina saglikla canim

Ben de şu an tam 7 kilo aldım. Ama yine de Xs- s küçük gelebilir diye düşündüm. Çünkü gebelik öncesi 65 kiloydum. Boyum da 1.55 yani kiloluydum ondan bedene bir türlü emin olamadım.

Sanki l-Xl size bol sanki. Beden tablosunda 110 cm e kadar m-L diyor. Sizin de 10 cm gitse 100 civarına düşersiniz

Ne kadar çok o kadar iyi diyorlar. 3 ay çıkarmayan varmış. Ama ben sıkıntılı bir tipim ne kadar takabilirim bilmiyorum.

Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Tebrik ederim Hayırlı olsun canım sağlık sıhhatle büyüt oğluşunu

Maşallah canım aynılar mi peki benziyorlar mi birbirlerine hep merak etmisimdir ikiz olunca nasıl ayırt ettiklerini

Hayırlısı böyleymiş demekki hayırla sağlıkla büyütün yavruşunuzu darısı başımıza artık

Öyle güzel anlattın ki ahanda doğurasım geldi keske böyle olsa insallah diyelim hic belli olmaz

Sanki l-Xl size bol sanki. Beden tablosunda 110 cm e kadar m-L diyor. Sizin de 10 cm gitse 100 civarına düşersiniz
şu an 118cm belim. doğuma 2haftadan fazla var. bir anda 10cm gitmeyebilir. bir de çok sıkamam ilk zamanlar. baya ölçtük biçtik m-l beni bunaltabilirdi. o sebeple öyle karar verdim. sonraya doğru bollaşırsa bir küçüğünü de alırın. sonrasına yamuna korsem var zaten.

canim ben aventi kullandim ama meme reddi yapiyor biberonu ariyor

Bende avent kullandım meme reddi yaşadım
ben artik biberonla veriyirum care yok zayif cunku kilo alsin diye karni biraz doyuncada memeye aliyorum en azindan temas etsin oyalansin gibi beni emzik niyetine kullaniyirmeme ucum yok tutamiyor biran tutuyor iki uc cekiyor kaciriyor hemen boyle boyle sinirlenmeye basliyor sonra

Maşallah canım aynılar mi peki benziyorlar mi birbirlerine hep merak etmisimdir ikiz olunca nasıl ayırt ettiklerini
Benzemiyorlar ama ben hep isimlerini karıştırıyorum
Biri minyon birinin ağzı burnu daha iri diğerine göre biri baba tarafına çekmiş biri anne çok değişik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…