Benden öyle birşey istemedi doktorum ama sana fikir olsun ben hayalimdekini yazayım hemen forumda 2-3 kişiye nasip oldu belki bize de olur
Salı günü kontrolüm var o sırada doktor bana 4-5 cm açıklığın var eve gidip duşunu al pilates topunda hareketlerini yap sancın 5 dkya düşünce gel desin
Eve geleyim rahat rahat duşumu alayım karnımı doyurayım kahvemi içeyim son kez çantayı kontrol edeyim sonra sancılarım başlasın topta biraz daha oyalanayım 10 dkya bir düşünce tekrar duş alayım çıkayım hazırlanayım 5 dkya düşsün hastaneye gidelim açıklık 7-8 cm olsun
orda da mumları tütsülerdi yakayım loş ortam olsun pilates sıcak suda duş beni yatağa yatırıp serum nst yapmasınlar ayakta gezineyim hep meyve suyunu içeyim hurmamı yiyeyim enerjim olsun sonra tam açıklıkla doğumhaneye gideyim 10 dk da iki üç ıkınmayla dikişsiz doğsun kocam da elimi tutsun güç versin bana tek yapmadık ya neden Yalnız doğuralım koynuma koysunlar ten tene temas Bunu mutlaka iste mesela sezeryanda da yapıyorlar sonra babasıyla kızım buluşsun onun tenine de değsin sonra bebek odasına gitsinler o şurada plasenta da çıkar
sonra da ben giderim
doğumum böyle olmasa da böyle doğurmuş gibi yazmış oldum forumu burada da kalsın doğumdan sonra hangileri oldu konuşuruz yine