2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlaar bana acil telsiz lazım belki lazım olmaz dedim ama olmuyor bebekler ağlayınca duymuyorum.. Siz hangi marka alsınız? aklım phlips aventte ama pahalı geldi bana..

Kızlaar bana acil telsiz lazım belki lazım olmaz dedim ama olmuyor bebekler ağlayınca duymuyorum.. Siz hangi marka alsınız? aklım phlips aventte ama pahalı geldi bana..
Xiaomi kamera almıştım hiç beğenmedim internetli modellerden almayın çok donuyor
şimdi weewell wma420 aldım evde denedik gayet net sesi iletiyor trendyolda 275₺ falandı

Benimde meme ucum yoktu önce hatta şırıngayı kesip göğüs ucumu çıkarmak için kullandım ama göğüs pedi takınca yine içeri kaçıyordu
Çareyi avent göğüs kalkanında buldum.
Hem göğüs ucum sönmüyor hemde hava aldığı için yara olmuyor
Zaten bizimkiler bu yüzden reddetti memeyi bence biberon gibi genize kadar dayansın istiyorlar

Ben 69,5 kiloyum. Hamile kalmadan önce 62,5 kiloydum. Boyum 1.69 benim. Göbek hariç hiç bi yerimde kilo olmadı. Arkadan zaten kimse anlamıyo. Bi de iç karnım geniş benim. Bebek geçen hafta 3,5 kilo civarındaydı 37+2 haftamda. Doğum yapınca baya gider diye düşünüyorum.

Evet canım, epidural istersem eğer, ağrı olduğunda direk ağrı kesici düğmesi var ona basıyosun. Ama geçenlerde sadev doğum yaptığında epiduralden memnun kalmadığını söyledi. Uyuşukluğun geçmesi daha uzun sürebiliyormuş falan. Bakalım hala kararsızım.
Ben de şu an tam 7 kilo aldım. Ama yine de Xs- s küçük gelebilir diye düşündüm. Çünkü gebelik öncesi 65 kiloydum. Boyum da 1.55 yani kiloluydum ondan bedene bir türlü emin olamadım.
Keşke deneyerek alabileceğimiz bi imkanımız olsa. Değişim yapabiliyo muyuz acaba. Ona göre alırdık.
Xiaomi kamera almıştım hiç beğenmedim internetli modellerden almayın çok donuyor
şimdi weewell wma420 aldım evde denedik gayet net sesi iletiyor trendyolda 275₺ falandı
Yaaa bende o kameradan aldım. Denedim güzel geldi bana. Hatta iki telefon bağladık falan.

Haftaya salı yada carsamba ya gel dedi canim duruma göre sezaryan günü vericek
Sezaryen günü vermek için geç olmuyo mu canım? Zaten haftaya normal doğumuna 5-6 gün kalıyor. Belki öncesinde bile gelebilir bebeğin.

Biz evde kullanıyoruz iki tane evde yokken kedilere bakalım diye kamera olarak güzel geçmişe bakmak için falan ama bebek için pek kullanışlı değil sürekli telefondan açık durması lazım internet lazım arada donuyor bildirim geliyormuş bebek ağladığında ses olduğunda hiç bildirim gelmiyor sadece kişi algıladığında geliyor o da bebeğin azıcık hareketinde bile gelir belkide biz kullanamamışızdır canım

Anladım canım. Ben zaten anne yanı yatağı olduğu için yanımda yatırıcam. Salona geçtiğimde de küçük bi beşik var ona koyarım. Çok fazla ilk zaman için ihtiyaç duymam. Zaten mecburen sürekli yanyana olacağımız için. Yine de telsiz olması bence de iyi olur.

Kızlar bebeği kaç saat hissetmezsek sorun. Ben bayağıdır hissetmiyorum sanki sabah hissetmiştim. Arada hatırlamıyorum. Hareketiydim ondan mi bilmiyorum. Bir saat yattım şimdi. Hissetmedim. Kalktım su içtim çikolata yedim hala uzanıyorum ama hissedemediklerini.

alırsam bir küçüğünü sonradan 2.el sitelerden temin edeceğim. kullanılmamış etiketli ürünşer bulunuyor çok.

sen yine takip et. soğuk buzlu su iç. soluna yat. olmazsa akşam git acile

Bizde 3350 dogduk 3750 olmus ne kdr verdi ne kdr gitti bilmiyorum 9 günde 400 almıs görünüyor ama o düşmüştür dogumdan sonra mutlaka cok süt vermişler galiba hastanede

Ay senn o halini cok merak ediyorum ben olsam kesin fotograflardım etrafımda ikizi olan hiç olmadı bende cok istemiştim ikiz olsun diye ama bakamauadabilirdim sanırım sen smdi ilkyen tecrübeli sin maşallah benziyo lar mı kız birbirlerine

Xiomilere bak cnm hem kamre hem telsiz görevi görenler vardı ben onlardan düşünüyorum xiaomi cok iyi Bi marka cok pahalı da değildi en son

Hangisinden aldın bende xiaomi düşünüyordum weweel de kameralı dimi

Pompadan sonra kocaman oluuor uçları merak etme ben kendi gögüs ucumfan korktum benmde küçüktü sağmaktan kocaman oldu

Hangisinden aldın bende xiaomi düşünüyordum weweel de kameralı dimi
Yok canım kameralı almadım weewell telsiz bide oda sıcaklığını gösteriyor müzik falan var.
Xiaomi mijia smart home 360 diye geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…