- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
2.ele bak. motorolalar da övülüyorKızlaar bana acil telsiz lazım belki lazım olmaz dedim ama olmuyor bebekler ağlayınca duymuyorum.. Siz hangi marka alsınız? aklım phlips aventte ama pahalı geldi bana..
Xiaomi kamera almıştım hiç beğenmedim internetli modellerden almayın çok donuyorKızlaar bana acil telsiz lazım belki lazım olmaz dedim ama olmuyor bebekler ağlayınca duymuyorum.. Siz hangi marka alsınız? aklım phlips aventte ama pahalı geldi bana..
ben artik biberonla veriyirum care yok zayif cunku kilo alsin diye karni biraz doyuncada memeye aliyorum en azindan temas etsin oyalansin gibi beni emzik niyetine kullaniyirmeme ucum yok tutamiyor biran tutuyor iki uc cekiyor kaciriyor hemen boyle boyle sinirlenmeye basliyor sonra
Haftaya salı yada carsamba ya gel dedi canim duruma göre sezaryan günü vericek
Kilosundan dolayı mı sezaryen günü veriyor sen mi istedin canımHaftaya salı yada carsamba ya gel dedi canim duruma göre sezaryan günü vericek
Ben 69,5 kiloyum. Hamile kalmadan önce 62,5 kiloydum. Boyum 1.69 benim. Göbek hariç hiç bi yerimde kilo olmadı.ben de owli aldım. 91kiloyum şu an. aldığım dönemde belim 107 mi ne idi. 1ayı geçti alalı. şimdi belim daha da çok genişledi. ortalama olarak düşününce l-xl aldım. göbek çok küçülmüyor bende o sebeple öyle aldım. sorun olmaz inş
Evet canım, epidural istersem eğer, ağrı olduğunda direk ağrı kesici düğmesi var ona basıyosun. Ama geçenlerde sadev doğum yaptığında epiduralden memnun kalmadığını söyledi. Uyuşukluğun geçmesi daha uzun sürebiliyormuş falan. Bakalım hala kararsızım.Evet spinal oldum, ikisinin birden yapildigini bilmiyordum daha uzun sürmesini sagliyorsa etkisi yaptir bence. Istedim ben agri kesici ama pek etki etmedi bi igne bi serum yapıldı ama anca serumdan sonraki kesti birazinsallah alirsin kucagina saglikla canim
Keşke deneyerek alabileceğimiz bi imkanımız olsa. Değişim yapabiliyo muyuz acaba. Ona göre alırdık.Ben de şu an tam 7 kilo aldım. Ama yine de Xs- s küçük gelebilir diye düşündüm. Çünkü gebelik öncesi 65 kiloydum. Boyum da 1.55 yani kiloluydum ondan bedene bir türlü emin olamadım.
Yaaa bende o kameradan aldım. Denedim güzel geldi bana. Hatta iki telefon bağladık falan.Xiaomi kamera almıştım hiç beğenmedim internetli modellerden almayın çok donuyor
şimdi weewell wma420 aldım evde denedik gayet net sesi iletiyor trendyolda 275₺ falandı
Sezaryen günü vermek için geç olmuyo mu canım? Zaten haftaya normal doğumuna 5-6 gün kalıyor. Belki öncesinde bile gelebilir bebeğin.Haftaya salı yada carsamba ya gel dedi canim duruma göre sezaryan günü vericek
Biz evde kullanıyoruz iki tane evde yokken kedilere bakalım diye kamera olarak güzel geçmişe bakmak için falan ama bebek için pek kullanışlı değil sürekli telefondan açık durması lazım internet lazım arada donuyor bildirim geliyormuş bebek ağladığında ses olduğunda hiç bildirim gelmiyor sadece kişi algıladığında geliyor o da bebeğin azıcık hareketinde bile gelir belkide biz kullanamamışızdır canımBen 69,5 kiloyum. Hamile kalmadan önce 62,5 kiloydum. Boyum 1.69 benim. Göbek hariç hiç bi yerimde kilo olmadı.Arkadan zaten kimse anlamıyo. Bi de iç karnım geniş benim. Bebek geçen hafta 3,5 kilo civarındaydı 37+2 haftamda. Doğum yapınca baya gider diye düşünüyorum.
Evet canım, epidural istersem eğer, ağrı olduğunda direk ağrı kesici düğmesi var ona basıyosun. Ama geçenlerde sadev doğum yaptığında epiduralden memnun kalmadığını söyledi. Uyuşukluğun geçmesi daha uzun sürebiliyormuş falan. Bakalım hala kararsızım.
Keşke deneyerek alabileceğimiz bi imkanımız olsa. Değişim yapabiliyo muyuz acaba. Ona göre alırdık.
Yaaa bende o kameradan aldım. Denedim güzel geldi bana. Hatta iki telefon bağladık falan.
Bnm doktorun da cihazı cok iyiydi 3200 demişti 2 gün sonra 3350 dogdu artı eksi 300 oynar demiştiAynen bende cok merak ediyorum genelde tahminlerini tutturuyormus ogrendigim kadar ama bakalim Bende tutacak mi
Anladım canım. Ben zaten anne yanı yatağı olduğu için yanımda yatırıcam. Salona geçtiğimde de küçük bi beşik var ona koyarım. Çok fazla ilk zaman için ihtiyaç duymam. Zaten mecburen sürekli yanyana olacağımız için. Yine de telsiz olması bence de iyi olur.Biz evde kullanıyoruz iki tane evde yokken kedilere bakalım diye kamera olarak güzel geçmişe bakmak için falan ama bebek için pek kullanışlı değil sürekli telefondan açık durması lazım internet lazım arada donuyor bildirim geliyormuş bebek ağladığında ses olduğunda hiç bildirim gelmiyor sadece kişi algıladığında geliyor o da bebeğin azıcık hareketinde bile gelir belkide biz kullanamamışızdır canım
alırsam bir küçüğünü sonradan 2.el sitelerden temin edeceğim. kullanılmamış etiketli ürünşer bulunuyor çok.Ben 69,5 kiloyum. Hamile kalmadan önce 62,5 kiloydum. Boyum 1.69 benim. Göbek hariç hiç bi yerimde kilo olmadı.Arkadan zaten kimse anlamıyo. Bi de iç karnım geniş benim. Bebek geçen hafta 3,5 kilo civarındaydı 37+2 haftamda. Doğum yapınca baya gider diye düşünüyorum.
Evet canım, epidural istersem eğer, ağrı olduğunda direk ağrı kesici düğmesi var ona basıyosun. Ama geçenlerde sadev doğum yaptığında epiduralden memnun kalmadığını söyledi. Uyuşukluğun geçmesi daha uzun sürebiliyormuş falan. Bakalım hala kararsızım.
Keşke deneyerek alabileceğimiz bi imkanımız olsa. Değişim yapabiliyo muyuz acaba. Ona göre alırdık.
Yaaa bende o kameradan aldım. Denedim güzel geldi bana. Hatta iki telefon bağladık falan.
sen yine takip et. soğuk buzlu su iç. soluna yat. olmazsa akşam git acileKızlar bebeği kaç saat hissetmezsek sorun. Ben bayağıdır hissetmiyorum sanki sabah hissetmiştim. Arada hatırlamıyorum. Hareketiydim ondan mi bilmiyorum. Bir saat yattım şimdi. Hissetmedim. Kalktım su içtim çikolata yedim hala uzanıyorum ama hissedemediklerini.
Bizde 3350 dogduk 3750 olmus ne kdr verdi ne kdr gitti bilmiyorum 9 günde 400 almıs görünüyor ama o düşmüştür dogumdan sonra mutlaka cok süt vermişler galiba hastanedeBu usg tam tutmuyor ya bana da doğumdan 3 saat önce usg ile bakıp bebeğin kilosu 3150 dediler 3 saat sonra doğum yaptım 3300 çıktıgerçi bir kısmı ödeme gitti doğumdan sonraki 7-10 gün içinde doğum kilosuna gelmesini bekliyorlar
Ay senn o halini cok merak ediyorum ben olsam kesin fotograflardım etrafımda ikizi olan hiç olmadı bende cok istemiştim ikiz olsun diye ama bakamauadabilirdim sanırım sen smdi ilkyen tecrübeli sin maşallah benziyo lar mı kız birbirlerineTeşekkür ederim canım
Ben öğün saymafım vallahi sütüm yetmiyor 2, 3 saatte 1 her birine 1 göğüs veriyorum doymuyorlar 30 cc mama veriyorum her birine bazen durmutorlar tekrar emziriyorum böyle böyle gidiyor
Bizde hastaneden çıkınca 160 grm ödem atmışlardı dün kontrolümüz vardı büyüğü eski kilosuna gelmiş küçüğü 50 grm almış doğum kilosuna 110 grm kalmış ay ikiz olunca gramların değeri oluyor
Xiomilere bak cnm hem kamre hem telsiz görevi görenler vardı ben onlardan düşünüyorum xiaomi cok iyi Bi marka cok pahalı da değildi en sonKızlaar bana acil telsiz lazım belki lazım olmaz dedim ama olmuyor bebekler ağlayınca duymuyorum.. Siz hangi marka alsınız? aklım phlips aventte ama pahalı geldi bana..
Hangisinden aldın bende xiaomi düşünüyordum weweel de kameralı dimiXiaomi kamera almıştım hiç beğenmedim internetli modellerden almayın çok donuyor
şimdi weewell wma420 aldım evde denedik gayet net sesi iletiyor trendyolda 275₺ falandı
Pompadan sonra kocaman oluuor uçları merak etme ben kendi gögüs ucumfan korktum benmde küçüktü sağmaktan kocaman olduBenimde meme ucum yoktu önce hatta şırıngayı kesip göğüs ucumu çıkarmak için kullandım ama göğüs pedi takınca yine içeri kaçıyordu
Çareyi avent göğüs kalkanında buldum.
Hem göğüs ucum sönmüyor hemde hava aldığı için yara olmuyor
Zaten bizimkiler bu yüzden reddetti memeyi bence biberon gibi genize kadar dayansın istiyorlar
Yok canım kameralı almadım weewell telsiz bide oda sıcaklığını gösteriyor müzik falan var.Hangisinden aldın bende xiaomi düşünüyordum weweel de kameralı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?