- 16 Şubat 2020
- 2.122
- 1.960
- 133
Kız çıkın bebişle biz gidiyoruz onlarda seviyor gezmeyi bunalıyoruz evde zatenAhh avm. Öyle özledim ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çıkın bebişle biz gidiyoruz onlarda seviyor gezmeyi bunalıyoruz evde zatenAhh avm. Öyle özledim ki
Kucağa alışmışKanguru da memede kucakta uyuyan çocuk yatağa koyunca neden uyanır. Aklımı kaybedicem
aman girmemizle çıkmamız bir oluyor valla artık. en küçük avm ye gittim 1 saat ancak kaldım. zevk alamıyor insan artıkAhh avm. Öyle özledim ki
Keşke benimki de kucağa alışsa berbaer uyuruz öyle. Gerçi benimkinin önce uykuya alışması lazımKucağa alışmışağlasa da yatağa koy ağlayınca kucağına alıp sakinleştir tekrar koy öyle öyle alışır belki..
Yeşilyurt muaman girmemizle çıkmamız bir oluyor valla artık. en küçük avm ye gittim 1 saat ancak kaldım. zevk alamıyor insan artık
Ertesi gün 24 saat dolunca 1 günlük oluyor.kızlar bebişin doğduğu günü 1 mi sayıyoruz yoksa ertesi gün mü 1 günlük oluyorlar![]()
Koltuğa da razıyımEvet ya koltukta uyuyor ya da bizim kucağımızda![]()
Avm den korkuyorum virüs muhabbetineKız çıkın bebişle biz gidiyoruz onlarda seviyor gezmeyi bunalıyoruz evde zaten
Aaa deneyeyim birKucağa alışmışağlasa da yatağa koy ağlayınca kucağına alıp sakinleştir tekrar koy öyle öyle alışır belki..
Ben kesin saatlerce kalırım. Aylar oldu korkumdan gidemedim burada vaka çokaman girmemizle çıkmamız bir oluyor valla artık. en küçük avm ye gittim 1 saat ancak kaldım. zevk alamıyor insan artık
Neresi ki orasıBen kesin saatlerce kalırım. Aylar oldu korkumdan gidemedim burada vaka çok
Kucağa alışması çok zor seni hiç bırakmıyor tuvalete bile gidemezsin afedersiniz oğlum ağlarken ben çoook tuvaletimi yarım bırakmışımKeşke benimki de kucağa alışsa berbaer uyuruz öyle. Gerçi benimkinin önce uykuya alışması lazım
Dün banyodan sonra uzun bir süre uyudu, tam uyumalikti ama işte dersim vardı uyuyamadım. Artık bir daha kim bilir ne zaman uyur.
R rnp06 cumartesi günü spa keyfimiz var bizim de bakalım bizimki sevecek mi?![]()
virüsün olmadığı yer yok burası da öyle. samsunda da %40artış var. valla haftaiçleri sakin oluyor. yoksa ben de tercih etmiyorum hiç. elimde kolonys yüzümde çift maske alacaklarımk alıp çıktomKoltuğa da razıyım
Avm den korkuyorum virüs muhabbetine
Aaa deneyeyim bir
Ben kesin saatlerce kalırım. Aylar oldu korkumdan gidemedim burada vaka çok
annemde doğduğu gün diyor. 40ını hesaplaöaya çalışıyorum daErtesi gün 24 saat dolunca 1 günlük oluyor.
Bu yenidoğan ırkı bir garipKucağa alışması çok zor seni hiç bırakmıyor tuvalete bile gidemezsin afedersiniz oğlum ağlarken ben çoook tuvaletimi yarım bırakmışımöyle bir ağlıyordu ki sanırsın biri onu parçalıyor
![]()
Ben çok seviyordum orayi ya küçük ama tatlı özlemişim he avm gezmeyi.aynen canım![]()
çok soğuk diil. bebeği çıkarmadım ben. ama üşümez bence çift kat giydir.Bu yenidoğan ırkı bir garip
Ben çok seviyordum orayi ya küçük ama tatlı özlemişim he avm gezmeyi.
Biz de akşam cikicaz dışarı bi ebebek e ugricaz inşallah bebiş üşümez soğuk muydu hava?![]()
Oraya girince kıyafet almadan çıkana aşk olsun zatençok soğuk diil. bebeği çıkarmadım ben. ama üşümez bence çift kat giydir.
ben de ebebek e de uğradım. evde cam biberon vardı bir de plastik aldım. bşr kaç parça da kıyafet
Gazdan dolayı mı dedi canımBizim doktorumuz da ya aptamil prosyoneo yada golden goat alın dedi biz baby goat aldık bakalım iyi gelmezse aptamil alırız..
Ertesi gün 1 oluyorlar..kızlar bebişin doğduğu günü 1 mi sayıyoruz yoksa ertesi gün mü 1 günlük oluyorlar![]()
Tadı nasıl canım acı yazıyor yorumlarda öyle miAptamil 1 prosyneo yazıyo üstünde biraz daha pahalı ama İcinde probiyotik var kabız yapmıyo bide mesela aptamil 1 de biberonda tortular oluyo prosyneoda tortu falan olmuyo anne sütüne rengi dha yakın geldi bana gaz kabızlık yapmadı bizde