• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ortalama 1,5- 2 saat arası uyuyor öğlen. Evet Odamız var ama ben ayrı odada yatırmayı tercih etmedim güvenli bağlanma açısından. Hamilelik sürecinde babamızdan çok istemiştim biraz kendine alıştır benden ayrılsın yavaş yavaş bak zorlanıcaz diye ama pek oralı olmamıştı şimdİ onun pişmanlığını yaşıyor oda. Babamız akşamları evde ama etkisiz eleman ve maalesef başka destekçimiz yok..

Benim sana tavsiyem gunduz uykusunu azaltman ve odasini ayirman. Birkac gun zorlanirsin sonra sefasini surersin...

Keşke benimki de kucağa alışsa berbaer uyuruz öyle. Gerçi benimkinin önce uykuya alışması lazım 😂😂
Dün banyodan sonra uzun bir süre uyudu, tam uyumalikti ama işte dersim vardı uyuyamadım. Artık bir daha kim bilir ne zaman uyur.😬

R rnp06 cumartesi günü spa keyfimiz var bizim de bakalım bizimki sevecek mi?😂
Oo cok güzel seans fiyatı ne cnm orda

Kızlar kanguru nasıl kullanıyorsunuz bende alacağım ama 3 ay üstü kullanabilir yazıyor problem olur mu ki :KK64:

Hım iyi normal buradada öyle ben 120 verdim Baska byer 170 filan demişti değişiyor burda cok var ya
He 120 de iyimiş. sen düzenli gidecek misin?
Kızlar kanguru nasıl kullanıyorsunuz bende alacağım ama 3 ay üstü kullanabilir yazıyor problem olur mu ki :KK64:
Kullanamıyoruz. 😂 Ben de sling aldım ama bağlamayı beceremediğim için duruyor öyle 🤔

Yenidoğanlara uygun kangurular var onlardan alabilirsin canım 3 ay üstü olanlarda bebeğin oturma pozisyonunda olması lazım ilk 3 ay bebeklerin oturması iyi değil..

Borooshbaby araştır canım, yenidoğan dan itibaren kullanılabiliyor çünkü ay büyüdükçe omuz ayarı değişiyor; stabil ayarda değil. Ben ondan aldım

Back
X