- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Gazdan çok kabızlıktan dolayı kakalarını yapınca gaz sıkıntısı da olmuyor..Gazdan dolayı mı dedi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazdan çok kabızlıktan dolayı kakalarını yapınca gaz sıkıntısı da olmuyor..Gazdan dolayı mı dedi canım
Kesinlikle öyle bizimkide bugün yattığı yerde durup etrafa baktı biraz da olsa çok şükürGünleri günlerini tutmuyor nugunde uyuyor mesela yemek yaptım ilk defa bgn![]()
Aptamil 1 iyi geldi bizim kabızlığı 2 gündür yapıyorGazdan çok kabızlıktan dolayı kakalarını yapınca gaz sıkıntısı da olmuyor..
Bizim yenidoğanlar iyi 6 sene önce abi böyleydiBu yenidoğan ırkı bir garip
Ben çok seviyordum orayi ya küçük ama tatlı özlemişim he avm gezmeyi.
Biz de akşam cikicaz dışarı bi ebebek e ugricaz inşallah bebiş üşümez soğuk muydu hava?![]()
Biz aptamil conformil aldık katıydı tadını hiç sevmediler ve daha çok kabız oldular..Aptamil 1 iyi geldi bizim kabızlığı 2 gündür yapıyor
Ortalama 1,5- 2 saat arası uyuyor öğlen. Evet Odamız var ama ben ayrı odada yatırmayı tercih etmedim güvenli bağlanma açısından. Hamilelik sürecinde babamızdan çok istemiştim biraz kendine alıştır benden ayrılsın yavaş yavaş bak zorlanıcaz diye ama pek oralı olmamıştı şimdİ onun pişmanlığını yaşıyor oda. Babamız akşamları evde ama etkisiz eleman ve maalesef başka destekçimiz yok..
Oo cok güzel seans fiyatı ne cnm ordaKeşke benimki de kucağa alışsa berbaer uyuruz öyle. Gerçi benimkinin önce uykuya alışması lazım![]()
Dün banyodan sonra uzun bir süre uyudu, tam uyumalikti ama işte dersim vardı uyuyamadım. Artık bir daha kim bilir ne zaman uyur.
R rnp06 cumartesi günü spa keyfimiz var bizim de bakalım bizimki sevecek mi?![]()
Yatagı biraz ısutmayı dene cnm o sıcaklıgı alsın birden soguk geliyo sanırım o yatak çarsaf filan ben öyle yapıyorum anlamıyor o zmnKanguru da memede kucakta uyuyan çocuk yatağa koyunca neden uyanır. Aklımı kaybedicem
Tekli seans 150 lira. Ama paketler var mesela 4lu paket 500 lira, 6 li olan 700 gibi.Oo cok güzel seans fiyatı ne cnm orda
Ertesi gün 1 günlük oluuor 24 saati dolduruncakızlar bebişin doğduğu günü 1 mi sayıyoruz yoksa ertesi gün mü 1 günlük oluyorlar![]()
Hım iyi normal buradada öyle ben 120 verdim Baska byer 170 filan demişti değişiyor burda cok var yaTekli seans 150 lira. Ama paketler var mesela 4lu paket 500 lira, 6 li olan 700 gibi.
Yatağı nasıl ısıtıyorsun kızYatagı biraz ısutmayı dene cnm o sıcaklıgı alsın birden soguk geliyo sanırım o yatak çarsaf filan ben öyle yapıyorum anlamıyor o zmn
He 120 de iyimiş. sen düzenli gidecek misin?Hım iyi normal buradada öyle ben 120 verdim Baska byer 170 filan demişti değişiyor burda cok var ya
Kullanamıyoruz.Kızlar kanguru nasıl kullanıyorsunuz bende alacağım ama 3 ay üstü kullanabilir yazıyor problem olur mu ki![]()
Hic bakmadım valla bebiş içiyo amaTadı nasıl canım acı yazıyor yorumlarda öyle mi
Sıcak su kesesi koyuyorumYatağı nasıl ısıtıyorsun kız![]()
Benm değişik ve cins kocamı ikna edersem gidicemHe 120 de iyimiş. sen düzenli gidecek misin?
Kullanamıyoruz.Ben de sling aldım ama bağlamayı beceremediğim için duruyor öyle
![]()
Ben de kiraz çekirdeği torbası ile deneyeyim onu dur kız umut olsun banaSıcak su kesesi koyuyorum![]()
Ben bayıldım videolara ya ben yüzme de öğreniyorlar ufak ufakBenm değişik ve cins kocamı ikna edersem gidicem![]()
Yenidoğanlara uygun kangurular var onlardan alabilirsin canım 3 ay üstü olanlarda bebeğin oturma pozisyonunda olması lazım ilk 3 ay bebeklerin oturması iyi değil..Kızlar kanguru nasıl kullanıyorsunuz bende alacağım ama 3 ay üstü kullanabilir yazıyor problem olur mu ki![]()
Borooshbaby araştır canım, yenidoğan dan itibaren kullanılabiliyor çünkü ay büyüdükçe omuz ayarı değişiyor; stabil ayarda değil. Ben ondan aldımKızlar kanguru nasıl kullanıyorsunuz bende alacağım ama 3 ay üstü kullanabilir yazıyor problem olur mu ki![]()