2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya benimki ikiz cin takvimi erkek dedi Rus takvimi kız dedi ramzi teorisine baktım ikiside ortaya yakın, benimkileri cinsiyetleti neee
E sen de yap bakalım karbonat ne hale gelecek karbonat idrara atınca kopururse erkek, kopurmezse kız demekmiş

Evet kiz demiştim canim ben yaptim bir kabardi sesler cikti hatta fisir fisir erkek cikti bende oyle mi oluyor
Kabarıp kopururse erkekmis Hadi bakalım hayırlısı inşallah . Ben kaç yıl önce rüyamda görmüştüm kız bebeği , ismi o ruyamdan belli, nasip olur inşallah

Kabarıp kopururse erkekmis Hadi bakalım hayırlısı inşallah . Ben kaç yıl önce rüyamda görmüştüm kız bebeği , ismi o ruyamdan belli, nasip olur inşallah
Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah sağlikli bir şekildr kucağimiza aliriz burda mujdeli haberleri verip verip dururuz resim atariz ne güzel olur

Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah sağlikli bir şekildr kucağimiza aliriz burda mujdeli haberleri verip verip dururuz resim atariz ne güzel olur
Kayinpederim hariç herkes kız bekliyor benden içimize öyle doğuyor diyorlar kayınpeder şimdiden tosuncuk napıyor diyor

Bende oğlumu 5 sene once rüyam da atın üstünde görmüştüm hamile kalmadan bir iki sene önce de evimde gördüm rüyam gerçek oldu ve rüyamdaki çocukla oğlum aynılar mucize gibi
Seninki de gerçektir rüyalar cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…