2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende cildiriyorum boyle insanlara ne demek ya allahin verdiği cana kiymak önce yap kocam sefer sonra aldir kocamin moreli bozuluyor beni eskisi gibi sevmiyor allah islah etsin
Ay bide orda bana cephe aldilar kizi savunmaya baslasilar aldirsin bacim aldirsin Allahla arasında olan bisi kurtulmak istiyorum nedir ya biz neler cektik bu gunlere gelmek isin sesimiz cikti mi tovle yarabbim geece gece vallahi girdim.gunahlara

Boşver sen canim üzme kendini sinirlenme allah islah etsin bişey diyemiyorsun ki ben kac kere doktorda aldirmak istiyorum diyen insanlar gördüm sesim cikmasin allah islah etsin dedim yapcak bişey yok☹

Boşver sen canim üzme kendini sinirlenme allah islah etsin bişey diyemiyorsun ki ben kac kere doktorda aldirmak istiyorum diyen insanlar gördüm sesim cikmasin allah islah etsin dedim yapcak bişey yok☹
La havle vela yarabbim ne gunlere kaldik. Rabbim.bizlerden uzak eylesin insaallah.

La havle vela yarabbim ne gunlere kaldik. Rabbim.bizlerden uzak eylesin insaallah.
Oda diğil aslinda mesele bilmiyorum allahtan korkmuyorlar ya sen nasil kiyarsin doğmuş cocgunu öldürebilir misin ki karnindaki ile ayni oda cocugun oda bir can rabbim diyorum ya islah etsin bizi intiham etmesin boyle bişeyle

Oda diğil aslinda mesele bilmiyorum allahtan korkmuyorlar ya sen nasil kiyarsin doğmuş cocgunu öldürebilir misin ki karnindaki ile ayni oda cocugun oda bir can rabbim diyorum ya islah etsin bizi intiham etmesin boyle bişeyle
Amin canim amin Hepimiz aklimiz beyminiz fikrimiz kendimiz Allaha emanet.

Kızlar ikili test yaptıran oldu mu? Benim hcg 72793 çıkmış. Papp a 662 çıkmış. Hcg 2 yada 3 basamaklı bi sayı çıkıyor diye biliyordum ben.

Canım eşin niye yapıyor çok kolay bi iğne. Eşin yapmasın kendin yap eşim ilk gün yapacaktı yapaöadı sadeve yardımcı oldu ama yinede ilk günler yaptıklarım morardı şişti. Ne kadar kıpırdatıp deriyi zorlasan o kadar morarır şişer. Kendin yap canım sol elinle iki parmağınla karnını sıkıştır sağ elinle iğneyi tutup baş parmağıyla yavaşca enjekte et. Çok şükür şuan benimkilerin izleri bile kalmıyor artık eskiler de iyileşiyor zaten hemen

Yaaa... Doktorum benim 9 yıldır bekledigimi ve anomali halinde bile aldırmayı dusunmedigimi biliyor, inşallah bunlara istinaden söyler , yoksa taa 25 nisana kalacak

Ayy canım yaa.. Nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar. Bebeğe hicbirsey olmasa bile bu tarz doğum hikayeleri travma olarak kalıyor Çok geçmiş olsun, inşallah kalıcı birşey değildir.

Hasretini çekmeyen kıymet de bilmiyor Ben yolda çocuğuna bağıran , tartaklayan birini gördüğümde bile dehşet kızardım.. bulmuşsun bir de azarliyorsun diye kendi kendime söylenir dururdum. Madem kocasıyla durumu öyleymiş ne diye tedbirini almamış Allah bizleri kıymet bilenlerden eylesin inşallah

Allah razi olsun canim inşallah ileşir bebeğin annesi cok üzgündü

Kizlar belki işinize yarar attim buraya

Eklentiler

• Screenshot_20200324-014651_Chrome.webp
    45 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200324-014633_Chrome.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 29
O test nedir canim hic bilgim yok boyle testmi yapiliyor kan uyusmazligi icin..bizimde kan uyusmazligimiz var esimle oglumun dogumunda igne oldum ama suan oyle birsey soylemedi bana doktorum ilk defa duydum bunu

Kızlar 11. Haftada kahverengi lekenme yaşayan var mı bugün kahverengi minik pıhtı şeklinde akıntım oldu doktora gittim progestan verdi biz bunu düşük tehditi olarak sayıyoruz dedi yatıp dinleneceksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…