Ay bide orda bana cephe aldilar kizi savunmaya baslasilar aldirsin bacim aldirsin Allahla arasında olan bisi kurtulmak istiyorum nedir ya biz neler cektik bu gunlere gelmek isin sesimiz cikti mi tovle yarabbim geece gece vallahi girdim.gunahlaraBende cildiriyorum boyle insanlara ne demek ya allahin verdiği cana kiymak önce yap kocam sefer sonra aldir kocamin moreli bozuluyor beni eskisi gibi sevmiyor allah islah etsin
Agladim aglucam o derece yani. Dedim anladim ki sen kolay hamile kalmissin kiymet bilmiosun
iyi yapmışsınHasret olan insanlar var ne nankörlük
Boşver sen canim üzme kendini sinirlenme allah islah etsin bişey diyemiyorsun ki ben kac kere doktorda aldirmak istiyorum diyen insanlar gördüm sesim cikmasin allah islah etsin dedim yapcak bişey yok☹Ay bide orda bana cephe aldilar kizi savunmaya baslasilar aldirsin bacim aldirsin Allahla arasında olan bisi kurtulmak istiyorum nedir ya biz neler cektik bu gunlere gelmek isin sesimiz cikti mi tovle yarabbim geece gece vallahi girdim.gunahlara
La havle vela yarabbim ne gunlere kaldik. Rabbim.bizlerden uzak eylesin insaallah.Boşver sen canim üzme kendini sinirlenme allah islah etsin bişey diyemiyorsun ki ben kac kere doktorda aldirmak istiyorum diyen insanlar gördüm sesim cikmasin allah islah etsin dedim yapcak bişey yok☹
Hangi sayfaydi canim sana tekrar bakayim sen beni mutlu ettin dilerim allahtan allahta seni mutlu etsinKız dedin
Amin amin canimLa havle vela yarabbim ne gunlere kaldik. Rabbim.bizlerden uzak eylesin insaallah.
Cinsiyet tahmini mi varHangi sayfaydi canim sana tekrar bakayim sen beni mutlu ettin dilerim allahtan allahta seni mutlu etsin♥
Oda diğil aslinda mesele bilmiyorum allahtan korkmuyorlar ya sen nasil kiyarsin doğmuş cocgunu öldürebilir misin ki karnindaki ile ayni oda cocugun oda bir can rabbim diyorum ya islah etsin bizi intiham etmesin boyle bişeyleLa havle vela yarabbim ne gunlere kaldik. Rabbim.bizlerden uzak eylesin insaallah.
Amin canim amin Hepimiz aklimiz beyminiz fikrimiz kendimiz Allaha emanet.Oda diğil aslinda mesele bilmiyorum allahtan korkmuyorlar ya sen nasil kiyarsin doğmuş cocgunu öldürebilir misin ki karnindaki ile ayni oda cocugun oda bir can rabbim diyorum ya islah etsin bizi intiham etmesin boyle bişeyle
702 diye hatırlıyorum ayyy çok teşekkür ederimHangi sayfaydi canim sana tekrar bakayim sen beni mutlu ettin dilerim allahtan allahta seni mutlu etsin♥
BiCinsiyet tahmini mi var
Canim kiza benziyor halada ayni karardayim baya bir alttan ustten inceledim hayirlisi olsun bizimki tahmin@Neclaa34 neclaaaa bende yorum istiyorum en sonunda bir resmî oldu bebişimin ❤❤ 9 haftalık vajinal ultrason
Hadi hayırlısı inşallahBi
Canim kiza benziyor halada ayni karardayim baya bir alttan ustten inceledim hayirlisi olsun bizimki tahmin♥
Canım eşin niye yapıyor çok kolay bi iğne. Eşin yapmasın kendin yap eşim ilk gün yapacaktı yapaöadı sadeve yardımcı oldu ama yinede ilk günler yaptıklarım morardı şişti. Ne kadar kıpırdatıp deriyi zorlasan o kadar morarır şişer. Kendin yap canım sol elinle iki parmağınla karnını sıkıştır sağ elinle iğneyi tutup baş parmağıyla yavaşca enjekte et. Çok şükür şuan benimkilerin izleri bile kalmıyor artık eskiler de iyileşiyor zaten hemenKızlar iyi akşamlar bir şey soracaktım kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz iğneden sonra ben de şişlik oluyor göbekten yapıyoruz son üçünde baya baya morardı ve taş gibi şişmiş iki yerde öyle yanlış mı yapıyoruz eşim vuruyor sizde de oluyor mu? Nerde yanlış yapıyoruz
Yaaa... Doktorum benim 9 yıldır bekledigimi ve anomali halinde bile aldırmayı dusunmedigimi biliyor, inşallah bunlara istinaden söyler , yoksa taa 25 nisana kalacakAllah gönlüne göre versin canım
@taydın: harmony testi sormuştun unutmuşum cevap vermeyi, testte cinsiyet belli oluyormuş ama doktor yasal değil bize söylenmiyor dedi. Gerçi başka yaptıran arkadaşlar öğrenmişti
Ayy canım yaa.. Nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar. Bebeğe hicbirsey olmasa bile bu tarz doğum hikayeleri travma olarak kalıyorArkadaşlar bugun cok üzüldümamcamin eşi 10 gün önce dogum yapti normal dogum digildi cok beklediler rahim acilmadi sanci başlamadi sonra bize saat 2 de sezeryan yapcaz dediler bizde tamam dedik sonra abe muayne etmiş rahimde acilma başlamiş dediler ve amelyattan vaz geçtiler cok kotu bir şekilde yengemden bebeğin almişlar bacaklarini catalda bağlamişlar ellerini de iki kişi tutmuş ve iki kişis bebek aşşağa indin diye ustten bastirmiş birtane ebede aşşadan bebeģi zorla cekmiş amcamin eşi birakin bebeğime bişey oldu dedikce birakmamişlar bebeği zorla cekip alana kadar sonra ertesi güne kadar kaldi bebek götürdülrr kaninda enfeksiyon cikmiş tedavi olcak dediler tamam dedik meğerse ebe ve hemşilere bebeğin kolundaki koprucuk kemiğini kirmişlar dogumda cocuk dogum uzmani dedi rabbim yanlarina birakmasin inşallah hayvan muamelesi yapiyorlar heleki dogudaysan kimse seni adam yerine koymuyor şikayette buluncaz bide nasil oluyorsa günlerdir daha yeni bugun fark etmiş cocuk uzmani doktoru bu kemik ya yanniş yere kaynadiysa aklimda deli sorular insan haklarina şikayette buluncaz mutlaka
Hasretini çekmeyen kıymet de bilmiyorAy kizlar az once bi sitede geziyordum kizin biri kurtulmak.istiyorum bu bebekden falan yazmis bende dayanamadim Allah ne verdiyse verdim veristirdim xok sinirlerim.bozuldu.. neymis kocasi kufur ediomus ilgilenmiomus eskisi gibi sevmiomus boyle bi adama çocuk doguramazmis falan ay cok üzüldüm ya
Allah razi olsun canim inşallah ileşir bebeğin annesi cok üzgündüYaaa... Doktorum benim 9 yıldır bekledigimi ve anomali halinde bile aldırmayı dusunmedigimi biliyor, inşallah bunlara istinaden söyler , yoksa taa 25 nisana kalacak
Ayy canım yaa.. Nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar. Bebeğe hicbirsey olmasa bile bu tarz doğum hikayeleri travma olarak kalıyorÇok geçmiş olsun, inşallah kalıcı birşey değildir.
Hasretini çekmeyen kıymet de bilmiyorBen yolda çocuğuna bağıran , tartaklayan birini gördüğümde bile dehşet kızardım.. bulmuşsun bir de azarliyorsun diye kendi kendime söylenir dururdum. Madem kocasıyla durumu öyleymiş ne diye tedbirini almamış Allah bizleri kıymet bilenlerden eylesin inşallah
O test nedir canim hic bilgim yok boyle testmi yapiliyor kan uyusmazligi icin..bizimde kan uyusmazligimiz var esimle oglumun dogumunda igne oldum ama suan oyle birsey soylemedi bana doktorum ilk defa duydum bunuPek bilgim yok iki defa fln gittim dr a ilkinde sadece kese vardı ikincisinde işte kan uyuşmazlığı testi pozitif çıkmıştı korkumdan gittim o zaman resmini almıştım ilk defa senden yorum istemiştim . Çok şükür test sonuçlarıda olduğum iğneden dolayı pozitif olduğu çıktı . Bir daha ne zamana giderim belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?