2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
O test nedir canim hic bilgim yok boyle testmi yapiliyor kan uyusmazligi icin..bizimde kan uyusmazligimiz var esimle oglumun dogumunda igne oldum ama suan oyle birsey soylemedi bana doktorum ilk defa duydum bunu
Evet kan uyuşmazlığı için rh ım negatif . Çocuklarım da pozitif doğumdan çıkar çıkmaz iğne oldum sorun yoktu çok şükür . Yakın zamanda kürtaj oldum, tahlil verirken rh a da baktırmak istedim . Sonuç pozitif çıktı negatif çıkması gerekiyordu . Korkuyla tekrar hastaneye gittim kan verdim detaylı bakıldı oran düşük çıktı. İlaçın etkisi bünyeden bünyeye değiştiği için , ilaç etkisinden pozitif dediler . İleriki haftalarda aylık takip edilecek şimdi . Diğer hamileliklerimde de öyleydi her ay kan verip bakılıyor ve doğumdan sonra şayet pozitifse (özellikle kız ise inşallah pozitif olur diyorum ) iğne yapılıyor

Selam canım, sanırım ya çok aşağıdan ya da yukarıdan yaptın, aynı aynı yerlere yapma göbekten yapıyorsan koldan yap biraz, benim pek morluk olmamasına rağmen dün koldan yaptım, eşim sıktı ben yaptım iğneyi iz bile kalmadı. Sana tavsiyem eşin vurmasın zaten sen vur, bazen yağ dokusu olmadığını hissediyorum iğneyi çıkarıp başka yere sokuyorum eşin onu hissedemez.

Bir de yaptıktan sonra buz koyabilirsin biraz o da işe yarıyor.

İnşallah sana söyler, benim doktorum bilmiyordu yoksa benim de 5. tüp bebek denemem muhtemelen bir ayrıcalık yapardı diye düşünüyorum. Anomali halinde biz de aldırmayacaktık ama yine de içimiz rahat olsun dedik yaptırdık testi, gerçekten de rahatladım buna bile değer Artık kontroller ayda bir benim de nasıl dayanıcaz bilmiyorum.

Ben de dün yaptırdım ikili taramayı sonucu merkla bekliyorum. Ultrasonda bi sorun gözükmedi ama çok şükür Bu arada doktorum yavaş yavaş seğirme şeklinde hareketlerini hissedebilirsin dedi. Ama daha erken değil mi? Aranızda öyle hisseden var mı?

Çok sevindim ultrasonda sorun olmamasına maşallah
Benim arada oluyor gibi sanki ama gaz da olabiliyor aradaki farkı anlayamıyorum

Kızlar selam, ctesi ikili testimi yaptırdım. Burun kemiği görüldü ense kalınlığı 1,7 cıktı. Cok sükür normal herşey. Kan verdim soncu bu cuma cıkıcakmıs. Gelişimi 12+6 cıktı. 1 hafta önde yani. He bir de cinsiyeti emin olmamakla söyledi, erkekmiş. Ama ben eminim. Oğlumda gördüğüm görüntünün birebir aynısıydı

Karniniz cikmaya basladi mi benim hic gitmeyen bir gobegim olustu. Su an cikmasi icin cok erken biliyorum. Birde her sabah kalktigimda gobegimin alt taraflarinda bi yumru gibi sertlik elime geliyor dokundugum an gidiyor boyle bisey yasiyor musunuz

Bir oglun var bir tane daha gelecek oyle mi :))) hayirlisi olsun canm sevindim sonuclarinin iyi cikmasina

Karniniz cikmaya basladi mi benim hic gitmeyen bir gobegim olustu. Su an cikmasi icin cok erken biliyorum. Birde her sabah kalktigimda gobegimin alt taraflarinda bi yumru gibi sertlik elime geliyor dokundugum an gidiyor boyle bisey yasiyor musunuz
Benim elime gelmiyordu ama küçük bi yer sertlesiyordu sanki pıt pıt doktora gidince sordum gazdır ya da bağırsakların hareketleridir dedi

Benim elime gelmiyordu ama küçük bi yer sertlesiyordu sanki pıt pıt doktora gidince sordum gazdır ya da bağırsakların hareketleridir dedi
İlk bebek mi? İlk bebekse ben hareketini 18. Haftada hissettim. Dersteydim cocuklara bağırdım ve aniden icimde bişey irkildi. O cok farklı bir andı. Sonra her İstiklal Marşı töreninde kıpır kıpır oluyordu.

Gaz olunca fark ediyorum bu hep sabahlari oluyor cok degisik geliyor bi an once hareketlerini hissetsek keskeee

Çok şükür canım, sağlıklı olsun da varsın geç öğrenelim cinsiyetini. Eskiden doğana kadar bilmezlermis Zaten evde kapalıyız, öğrensek de mağaza mazaga dolanıp cicilere bakamiycaz ki Hayırlısıyla sonuçlar çıksın diye bekliyorum ben de
Günaydın kızlar doktorumla görüştüm 2li taramam risksiz alanda çıkmış çok şükür
Darısı sizlerin başına ❤
Gözün aydın canım Darısı başımıza, sağlıkla gelsin minikler

Ya sorma ve iki erkek kardeşin arasında 16 ay olacaksanırım hunimi takacagım
Yaaa beraber büyürler iste ne kadr guzel benimde bi oglum var gönlümden geçen kiz ama hayırlısı olsun. Allah seninde yardımcın olsun yine de aralarindaki yas farkinin olmasi senin yararina olacak eminim tek oluncs cocuklar skiliyor. Seninki abilik yapar ona :)

Bu benim bebeğin bacak arası. Hadi yorumlayın bakalım Kenarlardaki bacakları. Gittiğimde doktorun ölcümüne göre 12+6 idi

Eklentiler

• 48F7FB22-FC70-4F75-9AF3-9BB65692CB36.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…