- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Ah o gönülden kız nasıl geciyor hem de dmiiYaaa beraber büyürler iste ne kadr guzel benimde bi oglum var gönlümden geçen kiz ama hayırlısı olsun. Allah seninde yardımcın olsunyine de aralarindaki yas farkinin olmasi senin yararina olacak eminim tek oluncs cocuklar skiliyor. Seninki abilik yapar ona :)
Bana da yorum yapmadınHayirli olsun bebişin kiz evlat bir başkadirben sana yorum yaptim mi canim
Annelik iste herseyi simdiden dusunduruyor insanaAh o gönülden kız nasıl geciyor hem de dmiiOğluma hediye oldu erkek kardeş. Ömür boyu ikizi gibi yaşayacagı herşeyden yakın olacagı candostu hazır olacak ileride. Kücükken de bol kavga boğuşma beni bekleyecek. Kardeş güzel şey. Yıl olarak aralarında 1 yaş oluyor. Acaba okula beraber mi yollasak diyorum, eşim yuh şimdiden ne düşünüyosun diyor
Ben zaten göbekli biriydim bu şişkinlikten dolayı iyice çıkmıştı göbeğim bir de belim filan dolunca tam hamile göbeği oldu. Şimdiden 5 aylık vardır yani karnım, koca göbüşüm sağ olsun. Ama göbek deliğimin alt trafı ekstra büyüdü ve dokununca sert. Yani zayıf biri olsam da belli olurdu muhtemelen karnım yavaş yavaş. Annemin de erkenden çıkarmış göbeği. Ben hamile pantolunu giymeye başladım bile tab durum böyle olunca. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Hatta eşofmanlarım bile dar gelmeye başladı.Karniniz cikmaya basladi mi benim hic gitmeyen bir gobegim olustu. Su an cikmasi icin cok erken biliyorum. Birde her sabah kalktigimda gobegimin alt taraflarinda bi yumru gibi sertlik elime geliyor dokundugum an gidiyor boyle bisey yasiyor musunuz
Kızlar selam, ctesi ikili testimi yaptırdım. Burun kemiği görüldü ense kalınlığı 1,7 cıktı. Cok sükür normal herşey. Kan verdim soncu bu cuma cıkıcakmıs. Gelişimi 12+6 cıktı. 1 hafta önde yani. He bir de cinsiyeti emin olmamakla söyledi, erkekmiş. Ama ben eminim. Oğlumda gördüğüm görüntünün birebir
Benim sabahlar çok hafif bir karnım oluyor ama akşam sabahkinin neredeyse 3 katıKarniniz cikmaya basladi mi benim hic gitmeyen bir gobegim olustu. Su an cikmasi icin cok erken biliyorum. Birde her sabah kalktigimda gobegimin alt taraflarinda bi yumru gibi sertlik elime geliyor dokundugum an gidiyor boyle bisey yasiyor musunuz
Çok güzel oyun arkadaşı olup birlikte büyüyecekler birbirlerinin en yakın arkdaşları olcaklar ne güzelKorkuyorum baş edebilecek miyim diye. Hep kız hayal etmiştim isim bile bulmuştum. Şimdi tekrar erkek ismi nasıl bulucam
Aynen,ki sabah da çok hafif değilBenim sabahlar çok hafif bir karnım oluyor ama akşam sabahkinin neredeyse 3 katı
Canım iğneden çok korkuyorum sanırım ondan yapamıyorum aslında yapmayı denedim ama başaramadım kendim yapsam saatinde yaparım her gün düzenli işime gelir ama eşimi bekliyorum. İlk zamanlar güzel yapıyordu şimdi neden böyle oldu anlamadım aynı yere mi denk getiriyorum acaba diye şüphelendimCanım eşin niye yapıyor çok kolay bi iğne. Eşin yapmasın kendin yap eşim ilk gün yapacaktı yapaöadı sadeve yardımcı oldu ama yinede ilk günler yaptıklarım morardı şişti. Ne kadar kıpırdatıp deriyi zorlasan o kadar morarır şişer. Kendin yap canım sol elinle iki parmağınla karnını sıkıştır sağ elinle iğneyi tutup baş parmağıyla yavaşca enjekte et. Çok şükür şuan benimkilerin izleri bile kalmıyor artık eskiler de iyileşiyor zaten hemen
Merhaba canım sağ olasın sanırım dediğin gibi aynı yere yapıyorum O yüzden şişlik oluştu kolonya mendil koydum o da iyi geliyor biraz. Kendim vurmaya geçeceğim o zaman umarım yapabilirim iğne hassas noktam nedense korkuyorumSelam canım, sanırım ya çok aşağıdan ya da yukarıdan yaptın, aynı aynı yerlere yapma göbekten yapıyorsan koldan yap biraz, benim pek morluk olmamasına rağmen dün koldan yaptım, eşim sıktı ben yaptım iğneyi iz bile kalmadı. Sana tavsiyem eşin vurmasın zaten sen vur, bazen yağ dokusu olmadığını hissediyorum iğneyi çıkarıp başka yere sokuyorum eşin onu hissedemez.
Bir de yaptıktan sonra buz koyabilirsin biraz o da işe yarıyor.
Kac haftalik oldun sen. Ben dumduz bir karina sahiptim su an bu gobek beni dehsete dusuruyorBen zaten göbekli biriydim bu şişkinlikten dolayı iyice çıkmıştı göbeğim bir de belim filan dolunca tam hamile göbeği oldu. Şimdiden 5 aylık vardır yani karnım, koca göbüşüm sağ olsun. Ama göbek deliğimin alt trafı ekstra büyüdü ve dokununca sert. Yani zayıf biri olsam da belli olurdu muhtemelen karnım yavaş yavaş. Annemin de erkenden çıkarmış göbeği. Ben hamile pantolunu giymeye başladım bile tab durum böyle olunca. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Hatta eşofmanlarım bile dar gelmeye başladı.
Yaa dimi aksam cok fazla oluyor ne yesek gaz yapiyor galiba buda siskinlik yapiyor ama cok hosuma gidiyorBenim sabahlar çok hafif bir karnım oluyor ama akşam sabahkinin neredeyse 3 katı
Benim dün gece olmuş az bişey bu sabah kalkınca farkettim ve çok korktum. Ben aslında progestan kullanıyorum ama doktor günde 3 defa kullan demişti ben 2 ye düşürsem olur mu dedim olabilir ama sakın 2 den az içme dedi. Galiba yine 3 e dönmem gerekiyor. Varsın çok etkilesin bu korkudan iyidirKızlar 11. Haftada kahverengi lekenme yaşayan var mı bugün kahverengi minik pıhtı şeklinde akıntım oldu doktora gittim progestan verdi biz bunu düşük tehditi olarak sayıyoruz dedi yatıp dinleneceksin dedi
Üstüne git korkunun canım şöyle düşün her yaptığın iğne bebeğinin yaşama sansını artırıyor. Allahın izniyle şifa oluyor ve zaten çok acıtsa bile 5 dk sonra o acı kalmamış oluyor. Kendin yapmaya çalış hem de dediğin gibi düzenli yapmış olursun. Doğuma kadar yapcaksın bu iğneyi ve eşin bazen yanında olmayabilir müsait olmayabilir. Bilmiyorum ben eşim yaparken daha çok zorlandım daha çok acıdı canım çünkü kendini en iyi sen bilirsinCanım iğneden çok korkuyorum sanırım ondan yapamıyorum aslında yapmayı denedim ama başaramadım kendim yapsam saatinde yaparım her gün düzenli işime gelir ama eşimi bekliyorum. İlk zamanlar güzel yapıyordu şimdi neden böyle oldu anlamadım aynı yere mi denk getiriyorum acaba diye şüphelendim
Vücuda bi zararı yok canım pıhtılaşma ilaçlarının hatta kanın ne kadar sulansa bebeğinin damarları ince olduğu için o kadar iyi beslenecek ve kan sulandırıcı ilaçlar bizim düşündüğümüz gibi çok çok sulandırmıyor kanı ince damarlardan geçebilecek düzeyde sulandırıyorSelam arkadaşlarBugün doktorumla konuştum takviye hangi ilaçlara başlayayım diye bana birkaç ilaç ve ecopirin önerdi benim daha önce 12 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu sonrasında kan pıhtılaştırma testi yapamadan tekrar hamile kalmıştım her ihtimale karşı kullan dedi.
Bu ecopirin ilaçını biraz araştırdım kan pıhtılaşmasına karşıymış şimdi acaba bende kan pıhtılaşma sorunu yoksa acaba bebeğe veya bana bi zararı olur mu ?‼⚠⁉
Doktor hayal kırıklıgımı görünce diyor ki kesin değil, bana öyle geldi belkideAnnelik iste herseyi simdiden dusunduruyor insanabirbirlerine arkads gibi olurlar ben aradaki yas farkinin az olmasini seviyorum birbirlerinin her derdinden anlarlar kizim olursa sevincten kalkip gobek atarim herhalde
Ne gibi farkli belirtilerin vardi. Bende cok karsilastiriyorum ogluma hamileyken baska simdi baska gibi hissediyorum.Doktor hayal kırıklıgımı görünce diyor ki kesin değil, bana öyle geldi belkideya o kadar farklıydı ki belirtilerim demek cinsiyetle hic alakası yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?