2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne gibi farkli belirtilerin vardi. Bende cok karsilastiriyorum ogluma hamileyken baska simdi baska gibi hissediyorum.
Oğlumda hic midem bulanmıyordu busefer cok bulanıyor, diğerinde tatlı yerdim bunda ekşi, diğerinde karnım hiç çıkmamıştı 5. Aya kadar bunda hemen cıktı, onda göğüslerin sızlamazdı bunda cok sızlıyor(tabi biraz da hala süt doluyken yeniden depolanıyor ondan). Aman hic karşılaştırma yani şekerim

Ayy haydi hayırlısı olsun kaç yaş olacak aralarında?

Ya ayni ben valla benimde midem bulanmamisti oglumda. Bunda bulaniyor tiksiniyorum. Bir de meme uclarim ogluma hamileyken koyuydu simdi normalde oldugundan bile apacik pespembe oldu. Yani acaba diyoruumm

Ayy haydi hayırlısı olsun kaç yaş olacak aralarında?
Bizim yaş farkımız biraz fazla 10 yaş Oğlumda yaşadığım hiçbir hamilelik belirtisini bunda yaşamadığım için hep kız olarak düşünmüştüm o yüzden küçük çaplı bir şok yaşadım

Ah aynı şoku ben de yaşadım. Yaş farkınız güzelmiş inşallah abilik yapacaktır en iyi şekilde

Ya ayni ben valla benimde midem bulanmamisti oglumda. Bunda bulaniyor tiksiniyorum. Bir de meme uclarim ogluma hamileyken koyuydu simdi normalde oldugundan bile apacik pespembe oldu. Yani acaba diyoruumm
Yok anacım hic ona bakmıyormuş bakalım Allah yine de gönlündekini versin

Sonuç çıkınca zaten çok büyük bir rahatlama geliyor insanın gözü başka hiçbirşeyi görmüyor. Hele ki bizim gibi hasret çekilmişse. Güzel haberlerini bekliyorum

Güzel hamişler nasılsınız?
Benim pantolonlarım olmuyor, iki pijamam oluyordu dün ikisini birden yıkamışım eşimin eşofman altını giydim çuval gibi. Aslında kilo da almadım ama göbeğimi rahatsız ediyor herşey. İnternetten sipariş vereyim diyorum ama temel ihtiyaç değil kargoculara da üzülüyorum.

Siz bu konuda n’aptınız?

Biraz içimi rahatlattın canım çok teşekkürler

Ya dmi kücükken bana zor olucak ama sonrası cok keyifli olucak inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Maşallah hayirli olsun ne güzel oğrenmişsin darisi bize biz daha 10 haftalik olduk kucuğuz bakalim bizimki ne cikcak insanda merak oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…