- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Kız cuma 1439 du bugün 1611Yok henuz görmedim daha doğrusu doktor kontrolüne henüz gitmedim randevular hep doluhaftaya gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız cuma 1439 du bugün 1611Yok henuz görmedim daha doğrusu doktor kontrolüne henüz gitmedim randevular hep doluhaftaya gidicem
kızlar aranızda folik asıt dışında ekstra vitamin alanınız var mı?
Merhaba 3 kez tüp bebek denedim olmadı. 3. Sü kimyasalla sonuçlandı. 1 ay sonra kendiliğinden pozitif sonuç aldım ama o da kimyasal oldu. Ben bunu tüp bebek için kullandığım ilaçlara bağladım. Aradan 6 ay geçti adet gecikmesi yaşayınca yeniden bugün test yaptırdım sonuç 232 çıktı. Bu nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama ben hamile kalkabiliyormuşum
canim iyi bir doktor bulursan banada yazar misin 5 aydan sonra bende orda olucam dogumu orda yapabilirimKızlar afyon merkez de yaşayan var mı içinizde doktor önerisi olan?
Merhaba 3 kez tüp bebek denedim olmadı. 3. Sü kimyasalla sonuçlandı. 1 ay sonra kendiliğinden pozitif sonuç aldım ama o da kimyasal oldu. Ben bunu tüp bebek için kullandığım ilaçlara bağladım. Aradan 6 ay geçti adet gecikmesi yaşayınca yeniden bugün test yaptırdım sonuç 232 çıktı. Bu nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama ben hamile kalkabiliyormuşum
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ben gebeliği öğrenmeden önce koenzim q10, alfa lipoik asit, omega 3, d vitamini ve folat alıyordum şimdi sadece folata devam ediyorum. bir doktor d vitamini damlası başlarda zararlı olabiliyor gebe kalırsan bırak demişti ama ne kadar doğru bilemiyorum çünkü d vitamini aldığımı bilen diğer kadın-doğum doktorlarından böyle bir şey duymadım. Cuma günkü randevuda bunu sormak istiyorum.kızlar aranızda folik asıt dışında ekstra vitamin alanınız var mı?
Ben ocan mummy ve wellcare 1000lik d vitamini kullanıyorumkızlar aranızda folik asıt dışında ekstra vitamin alanınız var mı?
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ben gebeliği öğrenmeden önce koenzim q10, alfa lipoik asit, omega 3, d vitamini ve folat alıyordum şimdi sadece folata devam ediyorum. bir doktor d vitamini damlası başlarda zararlı olabiliyor gebe kalırsan bırak demişti ama ne kadar doğru bilemiyorum çünkü d vitamini aldığımı bilen diğer kadın-doğum doktorlarından böyle bir şey duymadım. Cuma günkü randevuda bunu sormak istiyorum.
evet ben de doktorların nasıl baktığını merak ediyorum aslında.. ben de multivitamin şeklinde bir vitamin alıyorum çokça vitamin var içinde ama insan emin ellerden duymak istiyor. yurtdışında olduğum için çok sık doktor kontrolü yok maalesef. toplamda tüm gebelikte 3 kere. her aklıma takılanı soramadığım için, eğer öğrenirseniz bilgi verirseniz çok memnun olurum.Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ben gebeliği öğrenmeden önce koenzim q10, alfa lipoik asit, omega 3, d vitamini ve folat alıyordum şimdi sadece folata devam ediyorum. bir doktor d vitamini damlası başlarda zararlı olabiliyor gebe kalırsan bırak demişti ama ne kadar doğru bilemiyorum çünkü d vitamini aldığımı bilen diğer kadın-doğum doktorlarından böyle bir şey duymadım. Cuma günkü randevuda bunu sormak istiyorum.
Kizlar sat tarihim 9 ocak dün Dr. Gittim kese gorunmedi dediko daha çok küçük gorunmeyebilir yada geç döllenme olmuş olablir diye kan testine yönlendirdi sonuc 356.7 çıktı yani güzel benim merak ettiğim son adet tarihlerinizi yazabilirmisiniz
Teşekkür rderim canım benim bir aksilik çıkmasında insan yinede telaslaniyor adet traihime göre 4+5 olması gerekiyor ve görünür o haftalarda oyuzden merak ettimSeninkiyle aynıtebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler..
Teşekkür rderim canım benim bir aksilik çıkmasında insan yinede telaslaniyor adet traihime göre 4+5 olması gerekiyor ve görünür o haftalarda oyuzden merak ettim
Düşün men yeterli canim benim teşekkür ederim normalde tecrübeliyim üçüncü çocuğum olucak Allah nasip ederse ama geç döllenme ilk defa başıma geldi oyuzden son adet tarihi bana yakın olan. Arkadaşlarımı merak ettimBen doktora henüz gitmedim o yüzden birşey diyemeyeceğim burda başka arkadaşlar saa yardımcı olabilir❤
29 aralik canim ama karindan 5 ya da 6 haftalarda kese gorunuyorKizlar sat tarihim 9 ocak dün Dr. Gittim kese gorunmedi dediko daha çok küçük gorunmeyebilir yada geç döllenme olmuş olablir diye kan testine yönlendirdi sonuc 356.7 çıktı yani güzel benim merak ettiğim son adet tarihlerinizi yazabilirmisiniz
benim 1 ocak ama kese genelde beta hcg 2000-3000 arasında gözüküyor.Kizlar sat tarihim 9 ocak dün Dr. Gittim kese gorunmedi dediko daha çok küçük gorunmeyebilir yada geç döllenme olmuş olablir diye kan testine yönlendirdi sonuc 356.7 çıktı yani güzel benim merak ettiğim son adet tarihlerinizi yazabilirmisiniz
Sen niye hala test yapıyosun keseyi görmemişmiydin.benim doktor bana kızdı dış gebelik şüphesi yoksa kan takip edilmez ultrason değerleri önemli dedi kendi kendine test yapıp strese girme dedi.1 şubat 418
3 şubat 738
7 şubat 1439
11 şubat 1611
Kızlar noluyo sizce