• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
E güzel sabret sabaha kadar ozaman.bak benim değerlerim yarı yarıya düştü yinede doktor çok olumsuz konuşmadı.Sen doktora kadar sakin kalmaya çalış.

3900 den 1250 lilere düştü lekelenmem yok kanamam yok kese şekli düzgün ve haftasıyla uyumlu.Doktor düşmesi iyi değil düşük riskin var ama illa düşecek diyemeyiz dedi.

Kizlar sat tarihim 9 ocak dün Dr. Gittim kese gorunmedi dediko daha çok küçük gorunmeyebilir yada geç döllenme olmuş olablir diye kan testine yönlendirdi sonuc 356.7 çıktı yani güzel benim merak ettiğim son adet tarihlerinizi yazabilirmisiniz

merhaba benim 4+6 da kese görünmüştü .

Selam 😊 doktordan geldim eve keseyi görebildik şükür. Devlet hastanesine gittim eşimi zorla soktum iceri normalde almiyorlarmis buna cok uzuldum 🙄 Son adet tarihimi sordu doktor sonra keseyi gördü ölçtü 9,5 mm 4,5 mm dedi asistanina. Bana hic bir sey soylemedi 2 hafta sonra gel kalp atisi icin dedi kan idrar testleri verdim. Hic bir sey soramadim doktora cok asık suratlıydı. Bir de folidoce verdi daha once kullanmistim ama baktim biraz pahali onun yerine folbiol kullansam olmaz mi acaba siz ne kullaniyorsunuz?
Merhaba öncelikle hayirli uğurlu olsun. Folbiolun hamile kaldıktan sonra kullanılmasını onermiyorlar, onceden kullanmak lazimmis. Ben folbiol kullaniyordum doktorum degistirdi

canim dualarimiz seninle bugun doktor sonucunuda soyle merak ederim seni hakkinda hayirlisi olsun kuzum Rabbim yardimcin olsun

Gittim doktor kontrolünr.. Aynı şeyi söyledi normal Bi hamilelik şeklinde ilerlemiyor sağlıksız bir bebek ve vücut bunu bırakacak dedi.. Kürtaj düşünmediğini söyledi.. Bhcg mi kontrol edecek iki üç günde bir verip doktora bildireceğim.. Büyük ihtimalle bhcg düşecek ve vücut atacak dedi.. Yani şu anda düşmesini bekliyorum.. Dünya çok ilginç.. Bugün eşimle konuşuyorduk önce hamile halmak için dua ettik sonra tutunsun diye şimdide yolunu bulup düşsün diye.. Çok çol ağladım çok üzüldüm ama herşey rabbimin elinde.. Ben ne yaparsam yapayım kalmayacak biliyorum.. Şükrediyorum rabbim verdi rabbim alacak.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

Back
X