2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Demir önemli ama ihmal etmekle iyi etmemissin.
Ben şu an Omepa VM (1 tablet) , Venatura Demir (1 tablet) , Calcimax D3 (1/2 tablet) , Venatura magnezyum sitrat-b6 (2 tablet olarak kullanıyorum)
Decavit içeriğine baktım şimdi B12 siyonokobalamin formunda, metilkobalamin formundaki B12 içerik olarak daha iyi ve biyoyararlanimi daha yüksek. Bana da son gidişimde decavit yazdı ama omepa VM ye devam ediyorum deyince reçeteyi geri aldı Decavit fiyat olarak daha uygun ama imkanın varsa OMEGA 3 de içeren Omepa VM , Efa mom, Venatura vm+ dha dan birini alıp kullanabilirsin

taydin Ferrum fort için bişiy dememişsin bi sebebide kabızlık almayışımın hemoraidim var benim kabız olursan mahfoluyorum.senin demir ilacınıda alabilirim kabızlıkla ilgili bi şikayet vermiyorsa.

Merhaba ben demir olarak vegaforon fort kullaniyorum hic kabiz olmadim daha ayrica bol bol.meyve ye ozaman da kabiz olmuyorsun bence

taydin Ferrum fort için bişiy dememişsin bi sebebide kabızlık almayışımın hemoraidim var benim kabız olursan mahfoluyorum.senin demir ilacınıda alabilirim kabızlıkla ilgili bi şikayet vermiyorsa.
Ferrum fort ile benim kullandığım venatura demir içerik olarak farklı. Ferrum fort icerigindekinin özelliğini bilmiyorum ama kullandığım demir biglisinatin özelliği mide bagirsak rahatsızlığına neden olmadan yüksek emilim sağlaması. Ayrica magnezyum sitrat da kullandığım için kabızlık gibi bir sorun olusmadi bende.

Boy ve hamile kalınan kiloda önemli canım belki sen uzun ve zayıfsın o yüzden daha fazla kilo alma hakkın oluyor
Keske oyle olsaydi74 kg la hamile kaldim bu sene cok kilo almistim sansima ustune denk geldi kilo almayi sorun etmiyorumda su an bile oturdugum yerden yuvarlanarak kalkiyorum

Ferro sonal duodenal kullandim ben ishal yapiyo denemek istersen

Çok teşekkür ederim.Bende ilaç içemiyorum diye keçiboynuzu özü içiyordum ama işe yaramıyormuş tavsiyelerini dikkate alacağım.

Kilo sıkıntıları başlamış bende 59 la kaldım 61 kiloyum şuan canımız sağ olsun yavrularımız sağolsun tabi dikkat edelim ama doğumdan sonra gider koşturmacada bence kızlar

Çok teşekkür ederim.Bende ilaç içemiyorum diye keçiboynuzu özü içiyordum ama işe yaramıyormuş tavsiyelerini dikkate alacağım.
Keçiboynuzu özü , pekmez konsantre fruktoz, faydadan çok zarar

15 buyuk sehirde yine sokaga cikma yasağı Allahim nasil da kendimi hazırlamıştım hafta sonu kahvaltisina
Bı yere gitme planı yapmamıştım ama yine de hiç hoşuma gitmedi ev hapsi fikti

Kilo sıkıntıları başlamış bende 59 la kaldım 61 kiloyum şuan canımız sağ olsun yavrularımız sağolsun tabi dikkat edelim ama doğumdan sonra gider koşturmacada bence kızlar
Ben 56.5 tan geldim 60,5 a.Hftaya sana yetişirim

Çok geçmiş olsun öncelikle yatıp dinlenince bence sorun kalmayacak üzme kendini Bide bana detaylı yapan dr demişti ki bu haftalarda bebeğin pozisyonunu konuşmak erken sürekli yer ve pozisyon değiştiriyolar demişti.

kızlar beşik yatak vs ne alıcaksınız ya da kullandiginiz suan varsa.hangisi..memnunmusunuz..ben oglanin besigini verdigim icin tekrar alicam ama bu sefer onun gibi cok kucuk 6 aya kadar kullanabilecegi birsey istemiyorum..anne yanları var buyuyen besik var..park yatak.vs.. var da var kafam karıştı bu hafta halletmek istiyorum yavaştan bu işleri

Canım valla ben forever büyüyen beşikçiyimoğlum 3.5 yaş hala kullanıyorum yatağıma bitiştirdim önünü açıp yuvarlanıp kucağıma geliyor gece , kardeşe devretcez tabi oğluma yeni yatak aldım. İnş en az iki sene de kardeş kullanır aynı beşiği ihtiyaca göre ön parmaklığı açıp takıyoruz. Odasına geçince de büyüdüğü için beşik yatağa dönüştürür koyarım, biraz da öyle kullanırım komidini de ayrılıyo tabi Allah ım sen nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…