Selam kızlar.bugün tetanozun ilk dozunu vurulmaya gittim doktor gelmişken idrarla kana bakalım dedi.Kansızlık başlangıcı çıktı kusturuyo diye içmiyordum ilacı.İdrardada böbreklerle ilgili bi sıkıntı var dedi cumartesiye ürolojiye gideceğim bakalım taydin
sen bu konularda çok bilgilisin demir olarak hangi vitamini kullanıyorsun bana ferrum fort ve decavit pronatal verdi bunlarla ilgili fikrin varmı.
Demir önemli ama ihmal etmekle iyi etmemissin.
Ben şu an Omepa VM (1 tablet) , Venatura Demir (1 tablet) , Calcimax D3 (1/2 tablet) , Venatura magnezyum sitrat-b6 (2 tablet olarak kullanıyorum)
Decavit içeriğine baktım şimdi B12 siyonokobalamin formunda, metilkobalamin formundaki B12 içerik olarak daha iyi ve biyoyararlanimi daha yüksek. Bana da son gidişimde decavit yazdı ama omepa VM ye devam ediyorum deyince reçeteyi geri aldı Decavit fiyat olarak daha uygun ama imkanın varsa OMEGA 3 de içeren Omepa VM , Efa mom, Venatura vm+ dha dan birini alıp kullanabilirsin
taydin
Ferrum fort için bişiy dememişsin bi sebebide kabızlık almayışımın hemoraidim var benim kabız olursan mahfoluyorum.senin demir ilacınıda alabilirim kabızlıkla ilgili bi şikayet vermiyorsa.
Selam kızlar.bugün tetanozun ilk dozunu vurulmaya gittim doktor gelmişken idrarla kana bakalım dedi.Kansızlık başlangıcı çıktı kusturuyo diye içmiyordum ilacı.İdrardada böbreklerle ilgili bi sıkıntı var dedi cumartesiye ürolojiye gideceğim bakalım taydin
sen bu konularda çok bilgilisin demir olarak hangi vitamini kullanıyorsun bana ferrum fort ve decavit pronatal verdi bunlarla ilgili fikrin varmı.
taydin
Ferrum fort için bişiy dememişsin bi sebebide kabızlık almayışımın hemoraidim var benim kabız olursan mahfoluyorum.senin demir ilacınıda alabilirim kabızlıkla ilgili bi şikayet vermiyorsa.
Ferrum fort ile benim kullandığım venatura demir içerik olarak farklı. Ferrum fort icerigindekinin özelliğini bilmiyorum ama kullandığım demir biglisinatin özelliği mide bagirsak rahatsızlığına neden olmadan yüksek emilim sağlaması. Ayrica magnezyum sitrat da kullandığım için kabızlık gibi bir sorun olusmadi bende.
Keske oyle olsaydi74 kg la hamile kaldim bu sene cok kilo almistim sansima ustune denk geldi kilo almayi sorun etmiyorumda su an bile oturdugum yerden yuvarlanarak kalkiyorum
taydin
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasinda detayli ultrasonu yaptirabilcegim guzel bakan bir hastane var mi bildiginiz. Sabahtan beri arastiriyorum hala bi fikir edinemedim
Ferrum fort ile benim kullandığım venatura demir içerik olarak farklı. Ferrum fort icerigindekinin özelliğini bilmiyorum ama kullandığım demir biglisinatin özelliği mide bagirsak rahatsızlığına neden olmadan yüksek emilim sağlaması. Ayrica magnezyum sitrat da kullandığım için kabızlık gibi bir sorun olusmadi bende.
Kilo sıkıntıları başlamış bende 59 la kaldım 61 kiloyum şuan canımız sağ olsun yavrularımız sağolsun tabi dikkat edelim ama doğumdan sonra gider koşturmacada bence kızlar
Kilo sıkıntıları başlamış bende 59 la kaldım 61 kiloyum şuan canımız sağ olsun yavrularımız sağolsun tabi dikkat edelim ama doğumdan sonra gider koşturmacada bence kızlar
Çok geçmiş olsun öncelikle yatıp dinlenince bence sorun kalmayacak üzme kendini Bide bana detaylı yapan dr demişti ki bu haftalarda bebeğin pozisyonunu konuşmak erken sürekli yer ve pozisyon değiştiriyolar demişti.
kızlar beşik yatak vs ne alıcaksınız ya da kullandiginiz suan varsa.hangisi..memnunmusunuz..ben oglanin besigini verdigim icin tekrar alicam ama bu sefer onun gibi cok kucuk 6 aya kadar kullanabilecegi birsey istemiyorum..anne yanları var buyuyen besik var..park yatak.vs.. var da var kafam karıştı bu hafta halletmek istiyorum yavaştan bu işleri
kızlar beşik yatak vs ne alıcaksınız ya da kullandiginiz suan varsa.hangisi..memnunmusunuz..ben oglanin besigini verdigim icin tekrar alicam ama bu sefer onun gibi cok kucuk 6 aya kadar kullanabilecegi birsey istemiyorum..anne yanları var buyuyen besik var..park yatak.vs.. var da var kafam karıştı bu hafta halletmek istiyorum yavaştan bu işleri
Canım valla ben forever büyüyen beşikçiyimoğlum 3.5 yaş hala kullanıyorum yatağıma bitiştirdim önünü açıp yuvarlanıp kucağıma geliyor gece , kardeşe devretcez tabi oğluma yeni yatak aldım. İnş en az iki sene de kardeş kullanır aynı beşiği ihtiyaca göre ön parmaklığı açıp takıyoruz. Odasına geçince de büyüdüğü için beşik yatağa dönüştürür koyarım, biraz da öyle kullanırım komidini de ayrılıyo tabi Allah ım sen nasip et