2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar selam oksapar kullanipta bulamayan var mi aranizda ilacim bitti ve eczanelerde yok sizler ne yaptiniz
Ben bi sürelik aldım buldukça alıyoruz eczaneleri geziyor eşim sürekli başka illerde bulursak kargo yaptırıyoruz yani nasıl olcak bilmem bu mağduriyetin çözülmesi lazım. Pıhtılaşman varmıydı

Esim ariyor hala yakin ilcelere bakicak bulamazsak muadil adi aldim bakalim ins buluruz. En fazla 2 kutu alabiliyorum ben rapor cikartmadim o da 20 gun gidiyor

Ben bi sürelik aldım buldukça alıyoruz eczaneleri geziyor eşim sürekli başka illerde bulursak kargo yaptırıyoruz yani nasıl olcak bilmem bu mağduriyetin çözülmesi lazım. Pıhtılaşman varmıydı
Malesef pihtilasmam var bu yuzden ilk bebegimi kaybettim insallah bulurum. Sacmalik yani bir suru insan kullaniyor bu ilaci nasil olcak hic bilmiyorum

Malesef pihtilasmam var bu yuzden ilk bebegimi kaybettim insallah bulurum. Sacmalik yani bir suru insan kullaniyor bu ilaci nasil olcak hic bilmiyorum
Kesinlikle öyle hamileler dışında kullanan bir sürü hasta da var yazık yani.. Bende de var hapla beraber kullanıyorum 6000lik enox vuruluyorum şimdi oksapar yoksa onu alıyoruz

Kızlar haftasonu yasağı iptal edilmiş duyan varmı söylentimi. Doktor randevum var ona göre iptal edicem.

Kesinlikle öyle hamileler dışında kullanan bir sürü hasta da var yazık yani.. Bende de var hapla beraber kullanıyorum 6000lik enox vuruluyorum şimdi oksapar yoksa onu alıyoruz
Allah yardimcimiz olsun insallah yolu yarilamisken bu engeller cikmaz karsimiza

Kızlar haftasonu yasağı iptal edilmiş duyan varmı söylentimi. Doktor randevum var ona göre iptal edicem.
canım yasak kalktı ama kalkmasa bile aklında olsun gideceğin gün 112 yi arayıp hamile olduğunu ve doktora gideceğini söylediğinde tlfonuna bi izin msjı gönderiyorlarmış.yolda polis bile çevirse o msjı gösterince sıkıntı olmuyor.bizim durumumuz özel olduğu için bize izin veriyorlar

Kizlar selam oksapar kullanipta bulamayan var mi aranizda ilacim bitti ve eczanelerde yok sizler ne yaptiniz
Her eczaneye sorun. Yakın uzak. Biz de önce bulamadık ilçede tüm eczaneleri gezdik bi tanesinde enox vardı o da 2 kutu kalmıştı bulamasaydık onu alacaktık sonra bi tanesinde bulduk. Bi de sağolsun doktorum 6 kutu yazmış ben en son 5 verilebilir diye biliyordum ama 6 tane alabildik çok şükür. Rapor neden çıkaramadın canım?
Küçük muayenehanelerde çıkmıyor o rapor büyük bi özel veya devlet hastanesine gitmek lazım. 6 kutu çok iyi oluyor uzun bi süre idare ediyor

Saglik ocagindan yazdirip kolay alabiliyordum malum korona yuzunden cok hastanelerde raporla ugrasmak istemedim boyle olacagini bilsem kesin cikartirirdim zaten ama yapacak birsey yok esim canakkaleye gecti bakalim varmis oŕda umarim alabilir sonrasi icin Allah kerim artik

Rapor çıkart canım bitince sürekli sağlık ocağına gitmek de bi risk. Her yerde vaka olabilir. Rapor alınca 3 kere gideceğine bi kere gidiyosun

Sağol canım biliyorum doktora gidildiğinide araba yok bizim taksi durağı çalışmıyor yasakta.

19.haftamdayım hala bir hareketlenme hissetmiyorum. sessiz durup yatıp dinlemeye çalışıyorum bebeği ama kendi kalp sesimi duyuyorum bir tek . dünden beri benim de kasıklalarımdan başlayıp bacaklarıma vuran bir ağrı başladı. genelde geceleri oluyor. haftaya detaylı ultrasona gidince soracağım. hiç ağrı sızı yoktu ne güzel

Ben de 19+4 gibi hissetmeye basladim hareketleri ama kendi kalp sesimde bazen beni rahatsiz etmiyor degil:) ama zaten gobegime dokununca anlamiyorum sessizce yatinca icimden biseyler oluyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…