- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Kemankolik yeni gördüm.Nasılsın kuzum bulantı derttaşım
Bende de az önce oldu canım ve bebeğin bacakları gibi hissettim. Kafası olduğu yer göbeğimde asimetrik bi şekil oluşturuyo şişik duruyor. Tam karşısında da bacaklarıyla sıkıştırıyo galiba az önce şiddetli ağrı oldu sonra da okkalı bi de tekme yedimyani bebek yapıyo galiba canım ben öyle anladım
göbeğime dokunup bekliyorum ben. bazen birşey atıyor gibi ama ya kendi kalbimin sesinden aklım karışıyor ya da kasıklarımın orda bir atardamar. bir de karnıma dokunmadan deneyeyim. 19+2 yim su an.Ben de 19+4 gibi hissetmeye basladim hareketleri ama kendi kalp sesimde bazen beni rahatsiz etmiyor degil:) ama zaten gobegime dokununca anlamiyorum sessizce yatinca icimden biseyler oluyo benim
Neden Çanakkale ye geçtiSaglik ocagindan yazdirip kolay alabiliyordum malum korona yuzunden cok hastanelerde raporla ugrasmak istemedim boyle olacagini bilsem kesin cikartirirdim zaten ama yapacak birsey yok esim canakkaleye gecti bakalim varmis oŕda umarim alabilir sonrasi icin Allah kerim artik
Bende hep gobegime dokunup atmasini bekliypdum ama dokununca hissedemedim hic icten ice o kipirdadikca icimde suda baliklar geziyo gibi degisik birseyler hissettim genelde gece gec saatlere dogru yan yatarken hissediyorum gunduz genelde tık yok:)göbeğime dokunup bekliyorum ben. bazen birşey atıyor gibi ama ya kendi kalbimin sesinden aklım karışıyor ya da kasıklarımın orda bir atardamar. bir de karnıma dokunmadan deneyeyim. 19+2 yim su an.
Yok ya ne canaklalesi biz edirnede oturuyoruz:) burda uzak ilcelere bile bakti en son canakkalede varmis eczaci konusmus o da oraya gitti ilac almak icinNeden Çanakkale ye geçtiÇanakkale nin ilçesinde mi yaşıyorsunuz
Yaa geçmiş demek sevindim senin adına ama mide gazı nerden çıktı nasıl yani mide ekşimesi gibiKemankolik yeni gördüm.
Valla bu ara biraz yoğunluk var nedense hayat yoğunluğu.Bulantılarım geçti çok şükür ilaç kullanmıyorum ama gün içerisinde sık sık yokluyor. Hiç bitmeyen mide gazım var ya.
Senin nasıl durumlar, bulantı ne durumda?
Benimkide öyle gece yan yatınca pıt pıt hafif bişey oluyo sırt üstü yatınca tık yok elimi koyuyorum hiç ses yok anlamıyorum ya diğer gebelikler de daha iyi hissetmiştim oysa bu daha nazlı sankiBende hep gobegime dokunup atmasini bekliypdum ama dokununca hissedemedim hic icten ice o kipirdadikca icimde suda baliklar geziyo gibi degisik birseyler hissettim genelde gece gec saatlere dogru yan yatarken hissediyorum gunduz genelde tık yok:)
Sen benden 1 hafta büyüksün kuzum benBen 56.5 tan geldim 60,5 a.Hftaya sana yetişirim
Mide ekşimesi de var ama ekstra midemde hep gaz var, çıkarabilirsem rahatlıyorum. Yoksa o bulantı yapıyor.Yaa geçmiş demek sevindim senin adına ama mide gazı nerden çıktı nasıl yani mide ekşimesi gibi
Benim de hâlâ var ilaca devam içmesem yine çıkartırım heralde ama hafifledi biraz canım şükür ki
Yok ya ne canaklalesi biz edirnede oturuyoruz:) burda uzak ilcelere bile bakti en son canakkalede varmis eczaci konusmus o da oraya gitti ilac almak icin
Her sabah yaşıyorum o faz sıkıntısını sonra rahatlıyorum şükür kilona hiç takılma canım ilk oğlumda 2 kilo verip doğum yaptım son gebelikte 4 kilo aldım bunda nolur bilmiyorumMide ekşimesi de var ama ekstra midemde hep gaz var, çıkarabilirsem rahatlıyorum. Yoksa o bulantı yapıyor.
Hadi ya denedin mi içmemeyi peki? Ben ilaci birakinca 2 gun kadar bulantim arttı ama sonra normale döndü. Eğer ilaç kullandığında bulantin olmuyorsa o da bir şey boşver. Ikimiz de biliyoruz ne kadar kötü olduğunu o bulantinin.
Ama hala iştahlı değilim, midem tam rahat değil ağzımda hep kötü bir tat var. Kilo bile almadım, hamile kaldırım kilodan 600 gram daha aşağıdayım.
Evet canım baya iyi biliyoruzMide ekşimesi de var ama ekstra midemde hep gaz var, çıkarabilirsem rahatlıyorum. Yoksa o bulantı yapıyor.
Hadi ya denedin mi içmemeyi peki? Ben ilaci birakinca 2 gun kadar bulantim arttı ama sonra normale döndü. Eğer ilaç kullandığında bulantin olmuyorsa o da bir şey boşver. Ikimiz de biliyoruz ne kadar kötü olduğunu o bulantinin.
Ama hala iştahlı değilim, midem tam rahat değil ağzımda hep kötü bir tat var. Kilo bile almadım, hamile kaldırım kilodan 600 gram daha aşağıdayım.
Kaçıncı bebiş olacakHer sabah yaşıyorum o faz sıkıntısını sonra rahatlıyorum şükür kilona hiç takılma canım ilk oğlumda 2 kilo verip doğum yaptım son gebelikte 4 kilo aldım bunda nolur bilmiyorum
Ay çok kötü o gaz ya bazen öğürme yapıyor. Oğluş kaç kilo doğdu peki?Her sabah yaşıyorum o faz sıkıntısını sonra rahatlıyorum şükür kilona hiç takılma canım ilk oğlumda 2 kilo verip doğum yaptım son gebelikte 4 kilo aldım bunda nolur bilmiyorum
Kız benim karnım da büyümüyor çok. Sanki yemeği çok kaçırmışım göbeği var.Evet canım baya iyi biliyoruz
Ben hamile kaldığım kilodan hâlâ eksi 2 deyim. Karnımız şişiyo ya boşver canım kiloyu
Bulantı. KörolasıcaAy çok kötü o gaz ya bazen öğürme yapıyor. Oğluş kaç kilo doğdu peki?
Hamilelik kilosu diye bir şey olmadı mi hiç
Kız benim karnım da büyümüyor çok. Sanki yemeği çok kaçırmışım göbeği var.Insanlara hamile oldugumu söylüyorum ben kimse anlamıyor çünkü.
Ama eksi 2 rekor olabilir bu grupta.
Bu seferlik bulduk bakalim 20 gun sonra ne yapicazçok şükür bulmuşsunuz ama bayaa zahmetli olmuş
Ay çok kötü o gaz ya bazen öğürme yapıyor. Oğluş kaç kilo doğdu peki?
Hamilelik kilosu diye bir şey olmadı mi hiç
Kız benim karnım da büyümüyor çok. Sanki yemeği çok kaçırmışım göbeği var.Insanlara hamile oldugumu söylüyorum ben kimse anlamıyor çünkü.
Ama eksi 2 rekor olabilir bu grupta.
Fizigim güzel de değildir aslındaBulantı. Körolasıcabana rekorlar yaşatıyor
Yaa fiziğin güzel iç karnın var demekki. Hayranım ben öyle hamilelere. Benim iç karnım yok canım baya çıktı karnım. Bu hızla büyümeye devam ederse yarım dünya şeklinde yüricem 9. ayda
Oğlum bu konuda bana çekmemiş kilosu yarim kiloyu geçti. Babası kılıklı olacak o.yaa hiç kafaya takılacak birşey değil bebişler şuan 300 - 400 gr plesantası suyu kaç kilo olabilirilerleyen aylarda büyür
Şimdi mesajini okurken benimkide fena tekmelediKızlar bebişimin ilk tekme atma videosunu çekmiş bulunuyorumHayalimdi. Hayallerimizi gerçekleştiren Rabbimize şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?