2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bugün regli ağrısı gibi kasıklarımda ara ara ağrı var durduk yere. Şiddetli degil ama gebeliğin bu haftasinda nereden cikti böyle diye düşünüyorum. Kasık ağrıları falan azalıyor sanıyordum 2. Trimesterde. Sizlere de oldu mu hic?

Fizigim güzel de değildir aslında Bu konuda da anneme çekmişim onun da karnı büyümezmiş. Ay ne güzel kız işte hamile hamile geziyorsun ben de öylelerine özeniyorum.
Yaa ben bu konuda anneme çekmemişim annem doğum yapınca öğreniyolarmış hamile olduğunu son gebeliklerde tabi annem kiloludur ondan dolayı kilo almış sanıyolarmış

Benim de oluyo canım regl ağrısı gibi ağrılarım özelikle fazla yorulunda karın büyüdükce bu ağrılar normal diye biliyorum canım ben

Ben de senin gibi çok endieliydim canım ama aniden başladı bende hareketleri hemde pıt pıt 3 kez sağ tarafıma tekme ilk ne olduğunu anlayamadım qaz falandır dedim ama gün geçtikçe farklı olduğunu anladım şuan eminim sabrlı ol 22ye kadar çıka bilir hareketlerini hissetmen

Bugun doktora gittim kizlar kontrolum vardi. Devlet hastanesine gidiyorum oglumun doktoruna gitmeye karar verdim ona randevu alip gittim. Agustos ayinda dusuk yapmistim kalan parcalar kurtajla alinmisti. Doktor rahminde parca birakmislar yapismis dedi. Bebege bi zarar vermemis ama detayli ultrasonda daha net bisey soylerler dedi. Cok moralim bozuldu. Smdi bebege zarar vermiyor ama bebegim buyudkce ona dokunacak illaki

Canim hiçbişey olmaz yengem dogum yapti hamilelik boyunca portakal boyunda miyomu vardi ne anneye ne bebeğe zarar vermedi korkma

Kurtaj sonrasi hic bakilmadi mi ki usg ile falan

Yaa ben bu konuda anneme çekmemişim annem doğum yapınca öğreniyolarmış hamile olduğunu son gebeliklerde tabi annem kiloludur ondan dolayı kilo almış sanıyolarmış
Olsun kız ben hamilere göbeği seviyorum çok
Ben hamile tulumu aldım mesela kendi kendime gelin güvey oluyorum hamileyim diye göbek kısmı pot duruyor

Defalarca bakildi. 20 haftalik oldum bunda da simdiye kadr hic bir doktor soylemedi. Bu doktor gosterdi hatta ultrasonda fotosunu cekti. Detayli yapacak doktora goster not yazdim o anlar dedi

Necla nın da dediği gibi miyom ile doğum yapanlar var hatta bebek kadar miyom ile parça büyümezde bence, dr da birşey olmaz dediyse olmaz inşallah kalbini ferah tut

Defalarca bakildi. 20 haftalik oldum bunda da simdiye kadr hic bir doktor soylemedi. Bu doktor gosterdi hatta ultrasonda fotosunu cekti. Detayli yapacak doktora goster not yazdim o anlar dedi
Cok garip oncesinde goremeyipte simdi gormeleri umarim bir aksilik yasamazsin Allah korusun bebeklerimizi ve bizi

Insallah ya o kadr sinirliyim ki simdiye kadr nasil fark etmediler
Farkedecek kadar büyük değil belkide doktorun önemli değil demiş benim arkadşımda miyomla doğum yaptı hatta ilk zamanlar ikiz sanmıştı doktor.Rahat ol Allaha emanetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…