2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Farkedecek kadar büyük değil belkide doktorun önemli değil demiş benim arkadşımda miyomla doğum yaptı hatta ilk zamanlar ikiz sanmıştı doktor.Rahat ol Allaha emanetler.
Insallah canm onemli degil diye bi cumle kullanmadi detayli ultrasonda doktorun sana daha iyi anlatr smdilik bi skinti gorunmuyir dedi

Ben de eksi 3 kilodayım üzülme 7.aydan sonra alırız heralde

Hamişler nasılsınız naber yaa ben emin olmak için 1 hafta bekledim ve şuan eminim oğlumun tekmelerini hissediyorum yaaa ama dışardan henüz hiss edilemiyo
Ne güzel maşallah canım daha yeni başlıyoruz tetenoz aşını oldun mu

Sadece gebeye değil ki fruktoz herkese zarar. Vücudun isleyemeyip direkt yağ olarak depoladığı bir şeker turu meyve şekeri. O nedene meyveye ve pekmez ve bu tarz ozlere çok bulaşmak lazım
Hadi ya hiç bilmiyordum canım çok sağol

Tetenoz aşisi demisken bana haziranin ilk haftasi gel demişti 12 de ayrintili ultrason var bende dedim iki kere cikmayim ayrintili olduktan sonra yapmak istiyorum ayni gün ay cok hecanliyim inşallah herşey yolunda gider

Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak

Bu arada kızlar alarji için neler yapiyorsunuz cok kurudu boğazim burnum nefes almakta zorluk cekiyorum tavsiye olan var mi cok mutlu olurum malum doktorada gidemiyoruz

Tetenoz aşisi demisken bana haziranin ilk haftasi gel demişti 12 de ayrintili ultrason var bende dedim iki kere cikmayim ayrintili olduktan sonra yapmak istiyorum ayni gün ay cok hecanliyim inşallah herşey yolunda gider
Aynen canım detaylı için çok heyecanlıyız inşAllah sağ salim atlatalım onuda

Bu arada kızlar alarji için neler yapiyorsunuz cok kurudu boğazim burnum nefes almakta zorluk cekiyorum tavsiye olan var mi cok mutlu olurum malum doktorada gidemiyoruz

Geçmiş olsun canım bu sene polen miktarı tavan yapmış galiba dikkat et, benim alerjim yok şükür

Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Ben de bu sabah oldum kolumu kaldıramıyorum o kadar agırlastı acıyo cok kötü ya kimisinin de hic agrımıyomus

Geçmiş olsun canım bu sene polen miktarı tavan yapmış galiba dikkat et, benim alerjim yok şükür
Teşekkur ederim benimki ömürlük alarji havadaki bazi maddelere alarjim var 2 ceşit ilaç kullaniyordum ömur boyu kullanmam lazim malum hamile kaldim biraktim kötüye gidiyor gittikce ses falan gitti gecen aradilar saglik ocağindan konuştum bana beyfendi dediamcamin bebeği için aramişlardi bu arada kendi hemşirem digildi

Alerji için olan burun spreylerimden sabahları yapıyorum ben . Gece yatarken de yapıyorum. çok kötü oluyorum hapşırmaktan gece uykuya dalamıyorum ,sabahta uyanıyorum erken vakitte uyuyamıyorum . Kaşıntıdan burnum şişti

Ay geçmiş olsun hangi sitreyi kullaniyorsun isim verir misin benimde maska falan takinca allahim diyorum burnumu koparcam ☹

Kuzum ben Azerbaycan'da yaşıyorum hiç bana aşı olmalısın felan denmedi pazartesiye randevum var sorucam doktoruma bizde her ay düzenli olarak kan testi yapılıyo o kadar

Ya kızlar benim kolumda kıl kökü iltihabı oluşmuş galiba şişti kıpkırmızı etrafı taş gibi oldu çok acıtıyo tuzlu su kompresi yaptım bide doktor krem dedi onu sürdüm ama iliklerime kadar acıtıyo bunun bebeye bi zararı olmaz dimi?

evde şırınga var mi ? Şırınganın iğnesi ile iltihabı boşalt yoksa çok acır boşalttıktan sonra da antibiyotikLi bir krem sür

evde şırınga var mi ? Şırınganın iğnesi ile iltihabı boşalt yoksa çok acır boşalttıktan sonra da antibiyotikLi bir krem sür
Ya eşim hiç fırsat vermiyo dokunma kendiliğinden çekilicek diyo ama uykuya bile geçemiyorum tek temennim bu iltihabın bebeğime bir zararı olmaz dimi?

Ay geçmiş olsun hangi sitreyi kullaniyorsun isim verir misin benimde maska falan takinca allahim diyorum burnumu koparcam ☹

avamis var o çok rahatlatıyor , ama piyasada uzun süredir yok. Önceden elimde vardı benim oğlanlarda alerjik olduğu için arada ondan yapıyorum onlara kalsın diye rinobek, nazoster, nasonex.. hepsi var elime hangisi gelirse burnum rahatlayınca biraz hapşırmamda azalıyor. Bir başlayınca 20 defa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…