- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
benim 6+5de kese gorundu canim kalp atisi yoktubenim de 6+1 bugün görünmedi, daha erken mi kalp atışı için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 6+5de kese gorundu canim kalp atisi yoktubenim de 6+1 bugün görünmedi, daha erken mi kalp atışı için.
benimde 14 subat canimBenim 14 Şubat'ta randevum var kalp atışı için. 7+6 olacağız inşallah o gün
benimde 14 subat canimaramizda bir gun var
Ben 5+5im haftaya çarşamba gününe randevu verdi doktorum. Kısmetse duyarız inşallah.kızlar kalp atımı gören var mı ve kaçıncı haftada gördünüz?
insallah kuzum yaAyy çok heyecanlı, umarım Cuma günü kalp atışını duyarız arka arkaya güzel haberler veririz.![]()
Günaydın.bende 14 şubatta kalp atışı dinlemeye gideceğim alırız hediyelerimizi inşaAllahBenim 14 Şubat'ta randevum var kalp atışı için. 7+6 olacağız inşallah o gün
14 subatta da doktora gidicek cok kisi var o zamanGünaydın.bende 14 şubatta kalp atışı dinlemeye gideceğim alırız hediyelerimizi inşaAllah
insallah canim yaGünaydın.bende 14 şubatta kalp atışı dinlemeye gideceğim alırız hediyelerimizi inşaAllah
guzel haberlerini bekliyorumbende ekim annesi olmak istiyorum ya bende ekim doğumluyum 2 ay önce kimyasal geçirdim daha yum haftasındayım inşallah olur diyorum bu ay amin.Buradaki hamişlere de hayırlı doğumlar diliyorum.
ben de bugün 6+1 de kalp atışı görünmedi. doktor da inanılmaz olumsuz biriydi. lekelenmem de var düşük olur gibilerinden konuştu ama kanama alanı yok bi yerde. evde isrirahat ediyorum 6+6'da tekrar gidicem kalp atımı için. hayırlısı artık.benim 6+5de kese gorundu canim kalp atisi yoktu
muhtemelen keseyi gorursun canimBen de 14 şubatta doktora gideceğim. Henüz kan testi yaptırmadım, hemşireme mesaj attım şimdi ne yapıyoruz diye cuma günü gel dedi. Cuma günü tam 5. hafta bitmiş olacak. Ne oluyor 5. hafta bitince? Keseyi görmeyi mi bekliyoruz? Gebe kalmaya o kadar odaklandım ki buralara hiç çalışmamışım![]()
canim bazi doktorlar gercekten pat diye soyluyorlar olumsuz seyleri sen olumsuz dusunme insallah 14 subatta hepimiz minigimizin kap atisini duyariz doktor bana 6+5dedi ama kalp atisimi bende duyamadinben de bugün 6+1 de kalp atışı görünmedi. doktor da inanılmaz olumsuz biriydi. lekelenmem de var düşük olur gibilerinden konuştu ama kanama alanı yok bi yerde. evde isrirahat ediyorum 6+6'da tekrar gidicem kalp atımı için. hayırlısı artık.
Dün kek yaptım kabartma tozu koymayı unutmuşum bugünde kumandayı buzdolabına koyarken yakaladım kendimi çok dalgın hissediyorumGuzel anneler hepinize iyi haftalar, belirtileriniz var mi? Neler hissediyorsunuz?

merhaba canim bende boraz bulanti var bulanti olmasa bir sey yemek istemiyorum pek birde is yapinca kalbim boyle kut kut atiyor nefes nefese kalıyorum ve uyku sizlerde neler varGuzel anneler hepinize iyi haftalar, belirtileriniz var mi? Neler hissediyorsunuz?
Ben de 14 şubatta doktora gideceğim. Henüz kan testi yaptırmadım, hemşireme mesaj attım şimdi ne yapıyoruz diye cuma günü gel dedi. Cuma günü tam 5. hafta bitmiş olacak. Ne oluyor 5. hafta bitince? Keseyi görmeyi mi bekliyoruz? Gebe kalmaya o kadar odaklandım ki buralara hiç çalışmamışım![]()