- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
Öyle demeyin hayalleriniz çöp olur mu hiç, o anı defterini yine kullanırsınız. Bu sefer olmadı diye olmayacak diye birşey yok. Ben 4 kez tüp bebek denedim olmadı, 5. de oldu. Gittiğim merkezde 38 yaş üstü çok kadınla tanıştım, inanın güzel haberlerini de aldım. Biraz kendinizi toparlayıp tekrar denersiniz. Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle. Umarım bu süreci en az hasarla atlatırsınız.