Canim ben zaten 3 aydır doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Glüten yok, süt ürünleri yok. Oto immün protokol diyeti yapıp kolajen, d vitamini, selenyum, iyot, omepa vm, glutatyon takviyeleri alıp, lazer tedavisi uygulandı tiroide.. omepa vm dışında diğer takviyeler gebeliği öğrenince şimdilik kesildi. Bütün çabam antikorları kontrol altına alıp dondurulmuş embriyolarimi transfer ettirebilmek içindi. Çünkü antikorlar yüksek olursa bebeği de yabancı algılayıp saldırıyor ve gelişimi durdurabiliyor. Ben sıkı bir şekilde diyetini yapıp takviyelerini kullanırken bir mucize oldu ve gebeliği öğrendim. Öyle beklemiyordum ki testi bile 35. Gün yaptım. Menapoza mi giriyorum dedim. 37 yaşımı yariladim, ilk defa normal yolla hamile kaldım. Dün tekrar diyetisyenime gittim, şimdi nasıl devam edeceğimizi konuştuk. İlk 3 ay yine glüten yok, şimdilik sadece yoğurt ekleyebilirim süt ürünlerinden. Bir süre yemeyip ilk yediğimde yoğurt dokundu, ikinci denememde de dokundu, biraz ara verip geçen hafta denediğimde dokunmayinca her gün iki kaşık yoğurt yemeye başladım. Şu an beslenmemde balık, kuzu eti, sebze, kısıtlı şekilde meyve, yeşillikler, yumurta var. Karabugdaydan ekmek yapmamı önerdi. İlk 3 aydan sonra da kesinlikle normal glutenli ekmek vs değil siyez unundan yaparsın istediğini dedi. Şu an 93 gündür glutensizim