- 18 Şubat 2018
- 294
- 419
- 33
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır fazla değil benim 5 haftadan daha erkenden kese dahi görünmezken 8000 çıkmıştı5+1 de bhcg degerini hatirlayan/bilen var mi? 3150 cok mu fazla? Onceki degerlerimi bilmiyorum ve 2 yumurtam catladigi icin cogul gebelikten endise ediyorum.
14 gün geçtiyse 6+0 olmazmı sat tarihin ne.Değerinde düşük yada yüksek olması önemsiz her bünyede artış farklı oluyo önemli olan 6.haftanın alt sınırlarında olması.hem belki geç döllenme olmuştur sen doktora gidene kadar stres yapma boş ver.Merhaba herkese. Benim 14 gün gecikme sonunda hcg değerim 978.86 çıktı. Yani sata göre 6+5 oluyor ama o haftaya göre bu değer çok düşük geldi bana. salı sabah randevum var bakalım Dr um ne diyecek sizin bi fikriniz var acaba?
Benim ağzımın tadı acı, yediğim tadını alamiyorum, balık salata yaptım yiyebildigim kadar yedim bir kısmını da bıraktım. Annemlere de yollamistim balık tadı nasıldı dedim güzeldi diyorlar ama ben hiç anlamadım. Sabah yumurta pişirirken ogurdum , sonra bekledim geçince yedim yumurtami. Bugün evdeydim dinlendim ondan herhalde pek batma sancı da olmadı. Ağzımın tadı düzelsin diye su içiyorum sonra da tuvaletten çıkamıyorumYa maşallah çoğunuzda belirti yok çok şanslısınız ben bulantı çekenlerdenim![]()
Merhaba kalp atıslarını dinlerken doktor o kanımızda gezdirdiği seyi böle gel gir yaptımı bende öle bsy yapıda anlamadım o yüzden soruyorum6 haftalık şu anda. Evet hayatımda duyduğum en güzel ses :)
Ben de 6+1 im neredeyse her şeyden tiksiniyorum bulantı beni benden aldı hiç korkma rahat hamilelik geçirirsin inşallahBenim ağzımın tadı acı, yediğim tadını alamiyorum, balık salata yaptım yiyebildigim kadar yedim bir kısmını da bıraktım. Annemlere de yollamistim balık tadı nasıldı dedim güzeldi diyorlar ama ben hiç anlamadım. Sabah yumurta pişirirken ogurdum , sonra bekledim geçince yedim yumurtami. Bugün evdeydim dinlendim ondan herhalde pek batma sancı da olmadı. Ağzımın tadı düzelsin diye su içiyorum sonra da tuvaletten çıkamıyorum5+5 ti bugün, çok aşırı katlanilmayacak bir belirti yok su an. Progestan alınca uykum geliyor. Hayırlısıyla bebisi de bir görsek , böyle belirti az olunca da korkuyorum
![]()
Artışın çok güzel pazartesi kese için biraz erken olabilir göremezsen panikleme hiç:)Merhabalar bende allah izin verirse ekim annesi olcam pazartesi günü Hcg 64 cuma günü 301 cikti doktor artiş cok güzel dedi pazartesi gitcem inşallah kese cikar hayirlisi olsun sat 16 ocak benim inşallah bir sikinti cikmaz sizce hcg artişi nasil cevap verirseniz cokcok Mutlu olurum![]()
Canım hayırlısı olsun Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. benimde sat 14 ocaktı. Normalde bende pazartesiye randevu almıştım keseyi görürüz diye. Sonra iptal edip 4 gün sonraya randevu aldım. Keseyi görürsen yazarmısın burdan.Merhabalar bende allah izin verirse ekim annesi olcam pazartesi günü Hcg 64 cuma günü 301 cikti doktor artiş cok güzel dedi pazartesi gitcem inşallah kese cikar hayirlisi olsun sat 16 ocak benim inşallah bir sikinti cikmaz sizce hcg artişi nasil cevap verirseniz cokcok Mutlu olurum![]()
Herkesin farklı salgilamasi betayi önemli olan düzenli katlamasi sonra keseyi görmek sonra, kalbinin atması güzel değerin merak etme :)Kızlar merhaba bende dün öğrendim sat 15 ocak sanırım 4+5 oluyor bugün dün kan testinde 1356 çıktı sizce normal mi yüksek çıkması
Teşekkür ederim 3 yıldır hamile kalmak icin uğraşıyorum 6 ay önce kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorumHerkesin farklı salgilamasi betayi önemli olan düzenli katlamasi sonra keseyi görmek sonra, kalbinin atması güzel değerin merak etme :)
Bnmde üç yıl oldu bir kimyasal bir düşük ondan evhamliym bu kadar. Düşükten çok korkuyorum. Çok zor inşallah sağ salim geçsin hamileliklerimiz.Teşekkür ederim 3 yıldır hamile kalmak icin uğraşıyorum 6 ay önce kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorum
Bana normal geldi benmde öğrendiğimde 1190dı ertesi gün Keseyi görmeye gitmiştim ama cihazın iyi olmadı gerek karından görünebilmesi içinKızlar merhaba bende dün öğrendim sat 15 ocak sanırım 4+5 oluyor bugün dün kan testinde 1356 çıktı sizce normal mi yüksek çıkması
Merhaba regli tarihlerimiz aynıymıs naptınız en sın gördünüz mü bebeğibenimde döngün 24 25 .geçen süre 4 hafta diye düşündüm
Merhaba canım hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Hemen hemen tarihler aynı sat ne zamandı? Kan verdin mi?Merhaba hanımlar
Ben de 5 haftalık hamileyim. Sağlıklı ilerlerse inşAllah ekim annesi olacam. Bende kan pıhtılaşması var. İlk gebeliğim kuvvetle ihtimal onun yüzünden 7+4 te kürtajla sonlandırıldı. Heterozigot mutasyonu ciddiye alan bir doktor buldum. İlaçlara başladık. Belirtiler var takvim felan da yaptım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama kalp atışını duymayana kadar korkum geçmicek galiba. Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Amin canım inşAllah cümlemizeMerhaba canım hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Hemen hemen tarihler aynı sat ne zamandı? Kan verdin mi?