• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım hayırlısı olsun Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. benimde sat 14 ocaktı. Normalde bende pazartesiye randevu almıştım keseyi görürüz diye. Sonra iptal edip 4 gün sonraya randevu aldım. Keseyi görürsen yazarmısın burdan.
Tabikide yazarim xanim bu arada hayirli olsun tebrikler rabbim kucağina almayi nasip etsin 🤗

Merhaba herkese. Benim 14 gün gecikme sonunda hcg değerim 978.86 çıktı. Yani sata göre 6+5 oluyor ama o haftaya göre bu değer çok düşük geldi bana. salı sabah randevum var bakalım Dr um ne diyecek sizin bi fikriniz var acaba?
Hayir duşuk digil hcg döllenme zamanina göre değişir

Benimde cumaya kese randevum var çok heyecanlıyım inşallah görürüz 😍😍 şükür ağrım sızım bsym yok sadece grip ve ishal var geçmesini bekliyorum. Bol su içiyorum ama zorladı. Beta çok yüksek olmasa bile mide bulantilarim var hafif özellikle kokulara karşı. Sanki hersy deterjan kokuyo yemek yemk zorlasiyor o yüzden.
cikarsa
Mide bulantisi ve bas dönmesi bende var baş donmesi bazen baya var

Artışın çok güzel pazartesi kese için biraz erken olabilir göremezsen panikleme hiç:)
Sağlıcakla gelsin bebiş 😂
Inşallah şoyle cuma 301 uzeri idi pazar 600 üzeri ve pazartesi 1000 üzeri olur katlaniyor olmazsa sali yada çarsamba gorurum alttan bakilir bir sorun yoksa pazartesi inşallah cikar

kırmızı renkli kanamam var kızlar çok üzgünüm çok ağlıyorum 😢😢😢😢
Korkma doktora git hemen gidemezsende sirt ustu yat ayaklarini dik ilaçta yoksa süte ciğ yumurta koy iç yerlesme kanamasidir kesin dikkat et bende olmuştu

Aradım doktoru progestan al dedi eczaneden. Aldım. Doktora gitmek istiyorum ama gitmedim. Tek başımayım. Çok kötüyüm 😢😢
Sakin ol canim sitres yapma bak yat ayaklarini havaya dik tuvallet ihtiyaci dişinda ayağa kalkma kanaman cok mu az mi rengi nasil tarif eder misin

Back
X