- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Evet bir tanesi gördü. Kendi doktorum değil diğeri. İkisi karından baktıKendi doktorun karindan bakti demekki oteki doktor alttan bakti yada ultrason farki vardi canim onemli olan kesenin cikmasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bir tanesi gördü. Kendi doktorum değil diğeri. İkisi karından baktıKendi doktorun karindan bakti demekki oteki doktor alttan bakti yada ultrason farki vardi canim onemli olan kesenin cikmasi
Acilde bişey yapmıyorlar burda kadın doğum doktoru olmadığı İçin. Kendi doktorumu çağırmam gerekiyor. O da iki katı muayene ücreti. 250 TL. Yarına kadar sabretmeye çalışıcamLütfen sakin olurmusun canım. Seni çok iyi anlıyoruz ama her kanama sonucu kötü birşey olmuyor. Şakır şakır kanamalarla gebelik devam ettirip doğuran arkadaşlarımız var. Sen şimdi sakinleyip birini çağırabilirsen yada taksiye falan binip bi acile git. Rabbim sana bağışlasın inşallah
Peki hiç kimse yok mu seni hastaneye götürcek bu şekilde korku ve sitreste hiç iyi diğil sakinlesmen lazimAllahım inşallah dediğin gibidir. Yüreğime su serpildi az bişey. Yarına kadar nasıl sabredicem yarın hemen doktora gitmek istiyorum. Allah hayırlısıyla bitirsin bugünü..
Tamam o zaman sadece lavabo için kalk dikkat et ayaklarinin altina 2 tane falan yastik koy dinlen ve duğa et allahin izni ile hiçbişey olmaz duğa etcemAcilde bişey yapmıyorlar burda kadın doğum doktoru olmadığı İçin. Kendi doktorumu çağırmam gerekiyor. O da iki katı muayene ücreti. 250 TL. Yarına kadar sabretmeye çalışıcam
Acilde bişey yapmıyorlar burda kadın doğum doktoru olmadığı İçin. Kendi doktorumu çağırmam gerekiyor. O da iki katı muayene ücreti. 250 TL. Yarına kadar sabretmeye çalışıcam
Var canım gitmek istersem giderim. Ama kadın doğum doktoru yok ki bu saatte hele ki bugün hafta sonuPeki hiç kimse yok mu seni hastaneye götürcek bu şekilde korku ve sitreste hiç iyi diğil sakinlesmen lazim
Aradım canım progestan almamı söyledi yarın bekliyorum dedianladım canım telefonu varsa sende kart falan verdiyse doktor whatsaptan sorup resim atabilirsin ona. Poponun altına hafif bi yastık koyup dinlenmeNe bak. Dua et bişey olmaz allahın izniyle
Acilde de olsa var canim bütün acillerde kadin dogum doktorlari nöbetci var istersen hastaneyi ara sorVar canım gitmek istersem giderim. Ama kadın doğum doktoru yok ki bu saatte hele ki bugün hafta sonu
Şimdi arycmAcilde de olsa var canim bütün acillerde kadin dogum doktorlari nöbetci var istersen hastaneyi ara sor
süper ozaman kanamayı çok garipseseydi oda hemen bi acile git derdi dinlen yarın güzel haberleri bekliyoruz inşşAradım canım progestan almamı söyledi yarın bekliyorum dedi
Canım korkma. Ben tüp bebek annesiyim ve ikizlerime hamileyim. Şuanda da bebeklerimin birisi 6+1 ve 5+4 perşembe gecesi öyle bir kanamam geldi ki bacaklarım dan süzülüyordu senin attığın resim ne ki iç çamaşırım tamamen kan içerisindeydi klozet yerler ellerim bacaklarım heryerim kan oldu benim şakır şakır kanadım. Hemen acile gittik bebeklerimin ikisde çok iyiydi kalp atışlarını duyduk. Doktor asrpin ve kan sulandırıcı kullandığım için olduğunu söyledi onları kestik şimdi yatıyorum hiç kalkmadan. İmkanın varsa acile git ama yoksa ayaklarını uzat yat hiç kalkmakırmızı renkli kanamam var kızlar çok üzgünüm çok ağlıyorum![]()
Canım ben de buraya bi kaç gün önce yazmıştım. Kahverengi kanamam var 3 gündür. Acil de çok önemli olmadığını normal olduğunu söylediler önümüzdeki hafta cumaya ultrason günü verdiler. Aynı şekilde aşırı endişeliyim. Ama rahatlaman için söylüyorum benzer durumlar yaşıyoruz canım. Seni de çok iyi anlıyorum. İnş bebeklermizi kucağımıza alırız sağlıkla, yat dinlenMoralim çok bozuk çok ağlıyorumdayanamam ya bişey olmasın nolur dua edin
![]()
avcılara yakından medicana onur başeğmez bende ona gidicem hatta yarn randevum varKızlar İstanbul avrupa yakasında önerdiğiniz özel veya devlette iyi bir doktor var mı?
Vay be2019 ekim annesiyim. Nostalji gibi oldu. Herkes sag salim alsin evladini kucagina.
yarın yazarım buraya bende tavsiye üzerine gidiyorum zatenTeşekkür ederim canım, bi araştırayım. Avrupa yakası her yer olabilir. Randevundan sonra da bana bilgi aktarabilir misin, nasıl geçtiği hakkında? ☺
Vay be2019 ekim annesiyim. Nostalji gibi oldu. Herkes sag salim alsin evladini kucagina.
güzelim evham yapma ağrın yoksa korkma ilk gebegilimde yaşadım ben aynı şeyi 10 gün sürdü ve çalışıyordum ben progestan veriyor doktor endişelenme agrı yoksa bekle sabah gidersin doktora dua et rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kanama rengi gün geçtikçe artmıştı ve iyice kan halinde geliyordu 10 gün içinde gitti ama kesildi korkutma kendini iyi düşün iyi olsunAllahım inşallah dediğin gibidir. Yüreğime su serpildi az bişey. Yarına kadar nasıl sabredicem yarın hemen doktora gitmek istiyorum. Allah hayırlısıyla bitirsin bugünü..