- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Çok geçmiş olsun canım sana da hepimize de seni anlıyorum çok kötü bir hisCanım korkma. Ben tüp bebek annesiyim ve ikizlerime hamileyim. Şuanda da bebeklerimin birisi 6+1 ve 5+4 perşembe gecesi öyle bir kanamam geldi ki bacaklarım dan süzülüyordu senin attığın resim ne ki iç çamaşırım tamamen kan içerisindeydi klozet yerler ellerim bacaklarım heryerim kan oldu benim şakır şakır kanadım. Hemen acile gittik bebeklerimin ikisde çok iyiydi kalp atışlarını duyduk. Doktor asrpin ve kan sulandırıcı kullandığım için olduğunu söyledi onları kestik şimdi yatıyorum hiç kalkmadan. İmkanın varsa acile git ama yoksa ayaklarını uzat yat hiç kalkma
Sana da geçmiş olsun canım bende de olmuştu kahverengi. Önemsememiştim. Kırmızı olunca endişelendim.Canım ben de buraya bi kaç gün önce yazmıştım. Kahverengi kanamam var 3 gündür. Acil de çok önemli olmadığını normal olduğunu söylediler önümüzdeki hafta cumaya ultrason günü verdiler. Aynı şekilde aşırı endişeliyim. Ama rahatlaman için söylüyorum benzer durumlar yaşıyoruz canım. Seni de çok iyi anlıyorum. İnş bebeklermizi kucağımıza alırız sağlıkla, yat dinlen![]()